Chłop rok temu dokonał cudu (czytaj utrzymanie w lidzę), a działacze dali mu jeszcze gorszy skład. Ulatowskiego niech biorą, daleko zajdą :)
-
-
W EKSTRAKLASIE ...
Ależ Polonia pyka fajnie.
Naprawdę ciekawe widowisko piłkarskie zaserwowali pilkarze Polonii i Widzewa .
Pod Wojciechowskim nie szło Polonii jak teraz - będą w czubie tabeli z taka gra.
Oby tak dalej - zobaczyc mine Wojciechowskiego kiedy Polonia zagra w Pucharach - bezcenne.
3:1 :)
Brawo Polonia tak trzymać na boisku i trybunach
Problem może być taki że Król nie odbiega tak daleko od JW jak by się myślało. Zastanawiam się co się stanie jeśli dalej będzie leciał w kulki i nie płacił. Na razie wygląda to nad wymiar dobrze i gdyby nie błędy sędziowskie to po tej kolejce mieliby murowanego lidera:)
ciekawy problem u sąsiadów
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115698,12587871.html
komisariat na komendzie? fiu, fiu...
Ciągnie swój do swego.
oglądam mecz Wśiły, żałosna kopanina,
Piast klepie ich jak miło, Wiłśa nie potrafi zakończyć akcji strzałem,
dobra, wyłączam, zaczyna się Dobranocka
dziewczynki w plecy :D
Pareiko kocham Cię :)
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pareiko kocham Cię :)
matko Boska!
I liga, I liga GTS!
Do przerwy ubecka szmata przegrywa.Oby Piast dowiózł to do końca i tydzień(ligowy)będzie prAWie w pełni udany ;)
bramka miodzio burki w pracy chyba będą skwaszeni
Dobranocka się skończyła, a tu zaczyna się nowa bajka :D
p.s. nie wiem cz zauważyliście ale mniej strzelonych bramek od Wilśi mają w ekstraklasie tylko pogrążona w głębokim kryzysie Korona oraz murowany kandydat do spadku - GKS Bełchatów
2-0 :D
2:0!
PS. Zdawało mi się, czy kibice Piasta śpiewali "Pierdolnięci jesteśmy od lat"?
Gts gra koszmarna pilke - powinni sie cieszyc ,ze tylko 2-a w plecy maja.
a będzie więcej....:)
w koncu przyjemnie popatrzec na tabele
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)