Może STC byłoby skłonne pomóc w takiej sytuacji? Wydaje mi się, że ominęlibyśmy wtedy problem zbiórki publicznej.
-
-
Młodzież 2012/2013
Byłeś szybszy :)
Bardzo dobry pomysł, pieniążki wpłacalibyśmy na konto STC, a Stowarzyszenie przekazywałoby je naszym milusińskim ! :)
...więc jeśli tylko moglibyśmy prosić o małe podsumowanie kogoś z STC to byłoby bardzo miło -[b]nr konta i dane do przelewów[/b]. Myślę, że dobrą opcją byłoby comiesięczne podsumowanie wpływów -wydaje mi się, że dzięki temu mielibyśmy jeszcze większą mobilizację i satysfakcję, że razem, nawet takimi małymi kwotami, możemy osiągać fajne rzeczy (i nie chodzi mi o wyszczególnienie nicków -kto chce wpłacić, ten to zrobi)
Nie ma co czekać na cud... Trzebaby wziąć sprawy w swoje ręce... Jesteśmy w stanie? Jest wśród nas ktoś kumaty w te klocki? Damy radę?
Czytałem Twój ostatni wpis na ten temat, może najlepsze byłoby konto, każdy kto chce, to wpłaca ile może, nawet 5 zeta na miesiąc, a potem przekazywać trenerowi. Tylko nie mam rozeznania jak opłaty za takie konto w banku i sprawa skarbowa tego typu akcji. A Wy mili Forumowicze macie jakieś propozycje na ten temat?
Ja zapytm w swoim banku, jakby taką akcję widzieli.
Żak starszy:
MMKS Podhale - CRACOVIA 9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
No i temat padł... szkoda. Ale na mały cytat sobie pozwolę.
Przyjaciele
"(...)Gdy więc wszystkie sposoby ratunku upadły,
Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły."
Ignacy Krasicki
[b]Kolejny turniej ligowy żaka młodszego, zostanie rozegrany w sobotę 27 października.
W turnieju wystąpią drużyny z Nowego Targu, Krynicy oraz Cracovia jako gospodarz.
Zaczynamy już o godzinie 9.00
Cracovia - MMKS Podhale Nowy Targ godz. 9.00
MMKS Podhale - KTH KM Krynica godz. 10.30
Cracovia - KTH KM Krynica godz. 12.00
Serdecznie zapraszamy ![/b]
No to trzeba przyjść i dopingować przyszłość naszego klubu. Myślę że gdy zobaczą że ktoś jeszcze oprócz rodziny o nich wie, to będzie wielkie przeżycie dla dzieciaków.
Co do zbierania pieniędzy dla młodych to mam nadzieję że temat nie upadł całkowicie :)
Mecz z Podhalem zapowiada się bardzo ciekawie.
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,19,29324,u18-zgrupowanie-kadry-w-sosnowcu.html
a gdzie Cracovia, Tychy, Jastrzebie??
czy doczekamy sie kiedys wychowanka w kadrze??
Nam to narazie nie grozi. Może w przyszłym roku powołają Jarka Sapa, który w poprzednim sezonie był w U16
Tychy i Jastrzebie to trzeba poczekać trochę.
żak młodszy
[b]CRACOVIA - MMKS Podhale Nowy Targ 3-5 (1:2, 2:3, 0:0)[/b]
MMKS Podhale Nowy Targ - KTH KM Krynica 9:5 (3:1, 3:2, 3:2)
[b]CRACOVIA - KTH KM Krynica 12:2 (6:0, 2:2, 4:0)[/b]
No, to brawo dla chłopaków! W ostatnim meczu Krynica chyba kondycyjnie nie wytrzymała, prawda? Ale w pierwszym widać, że walka była i nie było deklasacji. Całkiem całkiem powiedziałbym :)
2 mecze grać to jest dużo jak dla nich. nasi w sanoku też padli w 2 meczu. Do połowy 2 meczu remisowali tam 2-2 i potem już tylko sanok strzelał.
następny turniej u nas będzie w mocniejszej obsadzie bo zamiast krynicy będzie sanok.
żacy starsi
[b]UKH Dębica - CRACOVIA 1-15 (1:3, 0:9, 0:3)[/b]
Bramki: Krztoń 4, Majerski 3, Ślęczka 2, Bieńkowski 2, Parzygnat, Kowalewski, Żarnowski, Całek.
Kary: Dębica 4 - Cracovia 10
[b]Cracovia:[/b] Arendarczyk (Brożek) - Kowalewski, Bocheński, Bieńkowski, Parzygnat, Żarnowski - Sochacki, Dziurdzia, Ślęczka, Krztoń, Całek - Maj, Michalski, Tylenda, Marerski, Bielecki.
WOW, brawo!!!!
raz lepiej, raz gorzej, ale jak sobie przypomne ta totalna zapasc mlodziezowa na poczatku 21 wieku, to naprawde sie ciesze nawet z porazek w nie - dwucyfrowym rozmiarze z Podhalem! pamietram wyniku rzedu 0 - 44 ...
moze malymi kroczkami cos z tego bedzie...
momentami potrafią już coś fajnego zagrać i taka Krynica i Oświęcim są w naszym zasięgu. Muszą tylko w to uwierzyć.
Trzeba też wziąć pod uwagę ile my rozgrywamy meczy, a ile pozostałe drużyny, które oprócz Dębicy grają na Słowacji. Unia Gra śląską i małopolską.
To wszystko im procentuje.
Odnośnie treningów to wszyscy trenują całymi drużynami, a u nas to przychodzą kiedy mogą. Bardzo rzadko piątki trenują razem.
Jednym słowem to i tak tragedii niema i tylko skupienie ich w jednej szkole WSZYSTKICH da jakiś rezultat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)