Dawać Wojtka ;) Kafarowi w ramach wyprawki ze dwie świnie z masarni Fąfla.Niech se je umaluje na biało-zielono i niech żyje spokojnie na Kaszubach.
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka, część druga.
Niech wroci Stawowy ... albo sie sprawdzi albo zniszczy swoj wizerunek :)
Jakby nie bylo Cracovia napewno nie ucierpi bo na awans raczej nie mozemy liczyc ..a spasc z I ligi jest naprawde ciezko.
Tylko Radolski!!!!!!!!!
Wojciech Stawowy najlepszy trener ligowy!!!:] Niech przyjdzie byle kto ważne żeba ta kafarska zielona świnia spadała:]ARKA GDYNIA!!!!
No cóż, w 2005 nie byłem zwolennikiem pozostania Stawowego, bo pod jego ręką zaczynała się powolna stagnacja. Zero ruchu i rotacji w składzie, sztywna taktyka, przywiązanie do swoich itp... To nie był wówczas trener na najwyższą klasę rozgrywkową.
Teraz po tych 7 latach wydaje mi się, że czas dać mu drugą szansę. To w końcu nie Ekstraklasa tylka I liga, Staw ma motywację i coś do udowodnienia. Mam nadzieję, że te "7 chudych lat" nauczyło go pokory i ewentualny powrót do Cracovii może być "strzałem w 10" zarówno dla klubu jak i dla samego wąsatego trenera :))
Jesli ma ktoś zastąpić Kafarskiego to najlepszym rozwiązaniem byłyby Radolski , albo Łetocha . Każdy wie jakim trenerem jest Radolski , ale Łetocha to też ciekawy trener , który praktycznie z każda drużynę którą trenował w niższych ligach potrafił zrobić z nich zespoł który grał ładnie dla oka i o jakiś wyższy cel. Jedyny minus ze nie ma doświadczenia w wyższych ligach , ale myśle ze spokojnie by sobie u nas poradził( okrojony budżet ) jakby sie mu nie wpierdalano do polityki transferowej.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko Radolski!!!!!!!!!
To byłby dobry ruch, to co pokazał w Grodzisku wg mnie pokazuje że ogarnia fach, cieżko pilkarzy zmotywowac zeby dobrze grali dla 1 tysiaca publiki i w zasadzie osiagali dobre wyniki podczas gdy tak naprawdę każdy ma to gdzieś czy zgrają dobrze czy gorzej poza Drzymała.
napisalem juz jeden raz ale napisze drugi, STAWOWY ODRZUCIL KONTRAKT KTORY ZAPROPONOWAL MU ZARZAD... zadnych stawowych ;)
ludzie, czytajcie wypowiedzi trenerów. Radolski powiedział , że z przyczyn osobistych wyjeżdza z naszego kraju i przez kilka miesięcy nie będzie się zajmował trenerką.
proste jak drut, przynajmniej dla mnie... niektorzy dalej wejda i beda pisac zarowno o Radolskym jak i o Stawowym, TYCH DWOCH JUZ ODPADLO! ;)
no to lista, skresl tych co tez odpadli
Artur Skowronek
Robert Moskal
Zielinski
Janas
Tarasiewicz
Łach
Łętocha
Lechota przyjdzie pewnie... Moze i dobrze, Trenerzy z nazwiskami nie na dobrze nam wychodzili ostatnimi czasy, oprocz gry o utrzymanie... :)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ludzie, czytajcie wypowiedzi trenerów. Radolski
> powiedział , że z przyczyn osobistych wyjeżdza
> z naszego kraju i przez kilka miesięcy nie
> będzie się zajmował trenerką.
i bedzie jak znalazł, kiedy będziemy wywalali drugiego w sezonie trenera po nieudanym początku rundy rewanżowej ;)
po co nam new treneiro ? Kafarski robi teraz konkretną pracę pod kontem naszego klubu a nowy trener znowu bedzie musial poznac pilkarzy zobaczyc kto pasuje szukac zawodnikow i w rezultacie skonczy sie jak zawsze
transfery za pięć 12 i wielka lipa . i walka o utzrymanie na zapleczu ekstraklasy . Widać że tego wikszość chce .
zarzad sam nie wie czego chce, byly wywiady "Kafarski pewny pracy". Teraz ja bym zwolniony... Oni sami nie wiedza czego chca... :)
Jesli chodzi o Radolskiego to z tymi sprawami rodzinnymi to moze byc pic na wode.
Radolsky to trener z ambicjami a dobrze wiemy ze Bruk bety nie maja raczej ambicji do gry o wyzsze cele niz czolowka tabeli bez zagrozenia awansem.Mysle ze to byla odgorna decyzja by zawodnicy i trener odpuscili koncowke bo awansuja i moze byc problem.
Wiec cos mediom musieli powiedziec po rozmowie z trenerem i zlozeniu przez niego dymisj.
Oby tak bylo bo to dla mnie kandydat numer 1 do posady trenerskeij w Cracovii!!!
sorry Kruszyna Nieciecza miala przykaz awansowac nie odwrotnie. Wiec predzej go zwolnili za brak awansu.
Szaraniec nareszcie się odezwał wezwany przez nas wielokrotnie do tablicy i........................ niewiele wniósł nowego w naszą wiedzę.
Nomen omen onegdaj ze Stawowym też podpisano nowy kontrakt i to 10 -letni, czym wszyscy się chwalili (łącznie z Prezesem}, a po kilku dniach był już na wylocie.
W tym kontekście opowiastki Szarańca też musimy brać z przymrużeniem oka.
kkk
A mnie sie wydaje że Duszan odszedł gdy zauważył że drużyna odpuściła ostatnie mecze
tak tez moglo byc
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)