!!!!
-
-
Sebastian Steblecki MUSI zostać.
Ale nie za tysiąc! (jeśli to prawda)
jeżeli zarząd nie złoży godnej propozycji trzeba się przejść na wielicką bo inaczej to nie da rady oleją nas i tyle
Michael1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeżeli zarząd nie złoży godnej propozycji
> trzeba się przejść na wielicką bo inaczej to
> nie da rady oleją nas i tyle
Zanim będzie za późno !
Potem przeczytamy Cracovia straciła kolejny talent .:)
jesli prawda, to widac Tabisz niczego sie nie nauczyl na przykladzie Świerczoka.
Woli teraz 500 tys zl, niz np. za rok 500 tys. EURO.
Jesli tak podchodzi do Stebleckiego, to pewnie Rupa, Żołądź to samo.
nie chce mi sie wierzyc w taka ewentualnosc, to zakrawa na absurd
Jak odejdzie i potwierdzi sie te tysiac zlotych to proponuje zbiorke po grosiku i niech tabisz wpierdala wszystko co do ostatniego grosika.
ile jeszte ta zakała Cracovii bedzie nas rujnowac ??
A ja odrazu proponuje Sebastianowi zeby uciekal z tego klubu .. predzej czy pozniej jakies gowno wyplynie na wierzch i sobie chlopak zmarni tylko kariere.
NIE DAJ SIE WYDYMAC SEBA !!
Tak, Slapi, Ty radź chłopakowi, który ma serce w Pasy by uciekał z tego klubu...
może od razu na drugą stronę łąki?
Seba musi zostać. Dosyć pozbywania się ludzi, którzy rozumieją co to jest CRACOVIA (i nie mówię tu o MKS tylko o ponadstuletniej WIELKIEJ CRACOVII).
Seba to jedyny prawdziwy Pasiak wśród kopaczy - nie wyobrażam sobie Cracovii bez niego w składzie!!!
Po przeczytaniu tej wiadomości z Faktu mnie szlag na miejscu trafił mam nadzieję że to tylko "fakt" prasowy, a jeśli nie to dobrze radzę zarządowi szybko zareagować i zrobić wszystko żeby Sebastian grał u nas na lata na godziwych warunkach, są granice wytrzymałości nawet spokojnych ludzi i moje właśnie przekraczacie!
Ja jeszcze staram sie byc opanowany - nie dochodzi do mnie ,ze "rzadzacy" mogli by sobie strzelic tak w kolano. Kolejna rzecz - -gdyby tak sie stalo ,ze Seba odejdzie - znaczylo by to ,ze NA ZADNE ZMIANY NIE MA CO LICZYC - bedzie tak samo czyli Krakowia trzyma sie dobrze..
Na WP piszą "Zakpili ze Stebleckiego" :
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Zakpili-ze-Stebleckiego,wid,14473547,wiadomosc.html
Przecież to jest skandal i nie mieści mi się to w głowie (żeby nie użyć niecenzuralnych słów), jeśli to prawda ! :(
W całej historii tego forum naprawdę mało się udzielam, ale jak przeczytałem ten "Fakt" to tak jak Karvina, szlag mnie na miejscu trafił!!
Powinni stanąć na głowie by zawodnika z sercem w 100% w PASY zatrzymać a tu takie potraktowanie.
Skandal!
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po przeczytaniu tej wiadomości z Faktu mnie szlag
> na miejscu trafił mam nadzieję że to tylko
> "fakt" prasowy, a jeśli nie to dobrze radzę
> zarządowi szybko zareagować i zrobić wszystko
> żeby Sebastian grał u nas na lata na godziwych
> warunkach, są granice wytrzymałości nawet
> spokojnych ludzi i moje właśnie przekraczacie!
Podpisuje se pod tym w 100%. [b]O ile to jest prawda[/b], to nie interesuje mnie kto za to odpowiada: Generał, Tabisz czy Radek, ale będzie to istny sabotaż. Mam nadzieję, że dziś na Wielickiej ktoś z zarządu weźmie spory rozpęd i porządnie walnie głową o ścianę. Mamy jakiś Puzigaców, Struny, Kosanoviców a Polakowi, rodowitemu Pasiakowi dajemy tyle co Rumunowi na ulicy... WSTYD I HAŃBA!
TO JEST PRAWDA
Ośmieszanie Nas i Cracovii po raz kolejny, DOŚĆ TEGO, CZAS WYJE..BAĆ ICH Z KLUBU.
To że ośmieszają siebie to ich sprawa, to że ośmieszają Nas i Cracovię Nasza !!!
wstyd dla CAŁEGO zarządu!!!!!!!!!!!!!1 nic sie kurrrrwa nie nauczycie !!! nic , banda ch..uja i tyle!!!! prostesty chuja dały!! jak widac, dalej jest wstyd i wstyd będzie!!!
Pisaniem na forum nic nie zdziałamy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)