jak mnie ta czarna gwiazdeczka wkuriwa!
-
-
Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe - Cracovia 30 kwietnia, 18:30
do kiboli Cracovii po meczu zrobcie dym blagam jak maja spasc to tak zeby pieski lataly co calym krakowie z pelnymi gaciami
dawid, łatwo sie mówi, chłopaki na pewno myślą co i jak, ale to oni sie beda narazać
coś lepiej teraz zagrali
podam ci przyklad gornik zabrze 4 sezony temu spadl z ekstraklasy i kibole gornika poszli na trening i odpowiednio ich zmotywowali i gornik wygral 3 mecze z rzedu mozna? mozna wiec w czym problem
ja p.i.erdolę, co to sa za strzały..
Nie no , ja tego nie neguję, ze taka motywacja byłaby dobra, chociaz z umiejetnosciami np. bizona to trudno powiedziec, chodzi mi teraz o jakies atrakcje pozasportowe, w tym momencie
Kurwa w 5 zaraz skończymy, jebac wałka stara kurwe
Przecież Budzik dobrze zrobił, chciał Małpeckiemu nogi urwać...
Zwyczajnie mi przykro, już nawet się nie denerwuję.
a myslisz ze uwczesni pilkarze gornika byli lepsi gornik jeszzce gorzej gral hmm w 1 lidze chcialbym zeby byl trener ktory ma doswiadczenie w ukladaniu rozbitej druzyny i stawiajmy na mlodych naprawde ale chociarz pocieszenie jest bo w ME Cracovia wyruchala skisle 2-0
no kurwa co ten bizen robi
Jeb*ć MAŁKA !!!
Spadliśmy...
Dobrze chociaż, że ta KURWA Małek nie będzie nam sędziował w I lidze.
Podsumowanie: czeka nas ciezki czas, dla naszego Klubu, mecz do 20 minuty, potem bohaterstwo Małka, jedna bramka Zyda, nieporadne psiurstwo, na trybunach jarmark.
Kto beknie za spadek, ten co miałby beknąc, wiadomo juz ze nie, oby tylko nie naraził nas na smieszność....
Już trudno I Liga. Ale hu@. Teraz jeszcze 2 kolejki spadek , wykopać niektórych darmozjadów i zwyciężać czas zacząć najpierw w I lidze a później głośny powrót do ekstraklasy.
dzięki za walkę do ostatniej minuty mimo że w ósemkę. wataha nie strzeliła drugiej mimo, że powinna. Tylko czy nie można tak było od początku sezonu?
szkoda że tak sie potoczył ten mecz, wisła pozwoliła żebysmy sie wypompowali po 20 minutach, źle gospodarowali siłami moim zdaniem, przy takim cięzkim gorącym powietrzu nie byli w pełni wydolni, a Struna mało nie wykitował, ale szacunek za walkę bo pod koniec faktycznie mało nie wypluli płuca najpierw w 10 potem w 9 i 8.
my wygralismy u siebie w derbach 1-0 oni u siebie 1-0 więc w dwumeczu remis, przynajmniej zachowali twarz i to wisła wyszła na durnia, ale będa się przez cały kolejny sezon podniecać tym 1-0 jakby lige mistrzów wygrali... wiadomo - derby, smak zwycięstwa nawet skromny, ale wisła jest ligowym frajerem... o Cracovii nie mówię bo ile oni sa w tej ekstraklasie, z jakim doswiadczeniem i zawodnikami a z jakimi my
naprawde spodziewałem się gorszego wyniku, GTS złapał formę na ostatnie mecze ligowe i pucharowe i mimo porażki my ich trochę przystopowaliśmy, typowali na swoich stronach 4-1, 3-0 a skonczyło się na skromnym 1-0
Małka nie komentuję bo poniżej przyzwoitego poziomu...
reasumując Panie i Panowie spadamy z podniesionym czołem, nikt nam nie napluł w twarz, napompowali się napuszyli przed derbami a z dużej chmury mały deszcz!
a dajcie spokoj!W derbachh 1 :1 wiec w miare spoko! W lidze dranat spadywujemy ,,,,,
Ten mecz jak caly sezon ... niby cos graja, atakuja ...a tu nagle jedna akcja przeciwnika i brama z dupy ( bo jak nie wolny, to karny ... ) i juz nie potrafia sie podniesc. Cracovie czeka rewolucja i tyle - z tego sie trzeba cieszyc :)
proponowane zdjęcie miesiąca... a co tam miesiąca! - zdjęcie sezonu!
http://4.bp.blogspot.com/-5ThLfxaR31M/T58DgAlDT7I/AAAAAAAAF1k/2E9NcD2Ffwk/s1600/IMG_1755.jpg
Nie było źle walczyli na maksa a najbardziej Bizon szkoda tylko tego wolnego ,Saidi niech wraca do buszu juz wole Koena,Struna łądnie sie wypompował.
jordi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> proponowane zdjęcie miesiąca... a co tam
> miesiąca! - zdjęcie sezonu!
> http://4.bp.blogspot.com/-5ThLfxaR31M/T58DgAlDT7I/
> AAAAAAAAF1k/2E9NcD2Ffwk/s1600/IMG_1755.jpg
Na tym zdjęciu Iliev wygląda jakby był bo jakimś porażeniu mózgowym
No szkoda że zawodnicy reprezentujący Cracovię w tym sezonie nie potrafią grać w piłkę
bo psiury były tak żenująco słabe że naprawdę niewiele było trzeba aby ich pokonać
I niech nikt nie daje się uwieść myśli że ten mecz decydował o spadku
Pamiętajcie te wszystkie wczesniejsze mega popisy na naszym stadionie...
Tak słabej psiarni w meczu z nami jeszcze nie widziałem.
Zastanawiam się, czy mamy jakieś zgody z PSV, czy Athletico? W końca spora ich reprezentacja dała się uchwycić na fotkach na derbach. Moim zdaniem jest to trochę wstyd.
nie udawaj głupiego.
Athletic Bilbao też było, jeśli o to Ci chodzi.
jpdgmd Napisał(a):
> Zastanawiam się, czy mamy jakieś zgody z PSV,
> czy Athletico? W końca spora ich reprezentacja
> dała się uchwycić na fotkach na derbach. Moim
> zdaniem jest to trochę wstyd.
o jakie "Athletico" ci chodzi? ja znam tylko Atletico i Athletic
jpdgmd Napisał(a):
naszczescie twoje zdanie jesy chu.a warte ;)
http://www.malopolskatv.pl/zadyma-na-derbach-krakowa/ - video z tego co się działo na trybunach
Słabi ograli jeszcze słabszych, przyznam szczerze ,że tak słabego meczu już dawno nie widziałem. Banda przepłaconych 27-28 kopaczy z jednej i z drugiej strony Błoń zaserwowała kibicom w Krakowie jednen z najsłabszych meczów w historii derbów. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że w kreowanych przez imbecyli z Reymonta derbach pod hasłem JŻS, bohaterem i tak został prawdziwy żyd :D:D:D
Najlepsza akcja meczu była wtedy, gdy Budziński zaje.bał "kosę" Gargule.
zac Napisał(a):
> Słabi ograli jeszcze słabszych, przyznam
> szczerze ,że tak słabego meczu już dawno nie
> widziałem. Banda przepłaconych 27-28 kopaczy z
> jednej i z drugiej strony Błoń zaserwowała
> kibicom w Krakowie jednen z najsłabszych meczów
> w historii derbów. A najlepsze w tym wszystkim
> jest to, że w kreowanych przez imbecyli z
> Reymonta derbach pod hasłem JŻS, bohaterem i tak
> został prawdziwy żyd :D:D:D
Jude Jude Jude cały Krakow :)
Panowie i Panie przestańcie p.ierdolić. Przegraliśmy sezon tak samo jak przegraliśmy derby. Zasłużyliśmy na to i trzeba nam tego jako otrzeźwienia. Koniec w tym temacie.
graliśmy w ośmiu, oni w dwunastu, w derbach zwyciężył klub pederastów
Podobno w przerwie meczu na sektorach psiarni, (na cześć Maora), dokonano zbiorowego obrzezania
czuję głęboki nie smak i mam duży żal do kopaczy!!! może spotkamy się w Pucharze Polski z GTS jest taka szansa! Boli mnie to, że GTS wygrał bardziej od spadku!!! Mam żal do trenera kopaczy, żyje się dalej ale nie mówi się trudno. Zbudujmy nową Cracovie. W Cracovii widzę tylko Kaczmarka reszta wyjazd szukać pracy!!!
okiem Stanowskiego
http://www.weszlo.com/news/10343-Z_meczu_Wisla_-_Cracovia_wyszedlem_brudny
Naszym kopaczom w meczu derbowym na pewno nie można odmówić ambicji. No, ale ambicja to nie wszystko. Zabrakło umiejętności i po prostu szczęścia, bo Wisła K. miała tak naprawdę dwie sytuacje w meczu w tym jedną wykorzystała.
zabrakło umiejętnosci, a sił starczyło na 60 minut.
z resztą o czym ja piszę, Steblecki i Budziński wyglądali na zajechanych samą rozgrzewką.
jpdgmd Napisał(a):
A nie pomyliło Ci się czasem z fanami Ajaxu ? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)