Po mimo ewentualnego spadku, nic mnie bardziej nie ucieszy jak policzek wymierzony parchom 2:1 :)
-
-
Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe - Cracovia 30 kwietnia, 18:30
Miasto pięknie przyozdobione naszymi barwami.Na każdym kroku powiewająca biel i czerwień.To znak,że zwycięstwa nadszedł czas :)
WIERZYMY. CRACOVIA PANY!!! Jeszcze 4 godziny!
Skromne 0-1 dziś absolutnie wystarczy.
skład masakra ;/
Jeszcze godzina....
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/405140_10150785451232173_252345997172_9563891_2102292808_n.jpg Mistrzostwo świata!!!
No.... :) Miazga!Jazda z k.u.r.w.a.m.i -Cracovio,jazda z k.u.r.w.a.m.i!
aha...waszym ojcem Joseph Fritzl... Asortyment odpowiednich przyśpiewek mamy bogaty ;)
Zajebiaszczo to wyglada.Okrutnie mi zal ze nie moge byc na tym meczu,ale bede Was oczywiscie ogladal.Pozdrowienia z Tarnowa bracia ...rozjedzcie te kurwy z reymonta ;)
siema Pasiaki tu na sopcascie macie linka do derbów http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia polski komentarz public sport 4 pozdro Cracovio jazda z kurwami!!!!
jazda z k..wami jebac psy
co na tym transie na psiurskim młynie jest napisane?
Panie Van Der Bizen pzrebudz sie chłopie !!!!
Qwa macie już jakąś relację??? Bo u mnie na eurosporcie2 jeszcze jakiś program o gimnastyce starszej pani...
Czekaj czerwień dostanie w 1 połowie :D Zobaczycie . Na miejscu parchów nie chciałbym go w 1 składzie :D Szkoda że Steblecki nie gra od początku..
no to idźcie Panowie na tą Świętą Wojnę...
Bishop Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Qwa macie już jakąś relację??? Bo u mnie na
> eurosporcie2 jeszcze jakiś program o gimnastyce
> starszej pani...
Na canal plus głupoty gadają :D powiem jedno w składzie zwisły 2 polaków gra.. Patrycja na ławce
http://atomowe.tv/live/
patrycja małecka brzydka dzi...wka ;)
też na atomowym oglądam, raczej mi nie zacina i raczej nie nawala, DO BOJU CRACOVIA!!!
Kapitan ma fajny fryz...to dobry omen :D oby...
Stawiam 1:0 Boljevic
Dooo booojuuu Craaaacooovia!
Arek Radomski fryzura a'la Paul Gascoigne z 1990 roku... ;)
SAIDI K***wa co ty robisz!!
Qwa dobrze że w przyszłym roku murzynka nie będzie...
Mam wrazenie ze coś mało tych psiaków na stadionie
Saidi... MÓJ BOŻE
Małek bedzie bohaterem, juz 2 żółte, a to dopiero początek
ładnie vdb. ciśniemy ich nie ma co
Bizon widzę na ciśnieniu. Wogule wszyscy jakoś tak lepiej wyglądają....
Nie mogli tak grać całą runde?
teraz walnij im boljević!!!!
dzisiaj gwardia jest do opierdolenia jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko zwycięstwo!
Chyba na wczorajszej rozmowie "ogolili naszych" z wszystkiego-doslownie:D
Jak narazie nasi naprawde dobrze wygladaja ale to dopiero 20 minut.
Akcja z szaliczkami miazga!!!!Teraz wlasnie pokazywali naszych chwilke!!!!KOZAK!!!
Sorki za post pod postem!!
Radza sobie nasi calkiem niezle, a Gts marnie w 20-tu pierwszych minutach. Szkoda niewykorzystanego wolnego Boljevica.
ale Bizon jest sztywny...ja pierdolę...
mi sie podoba gra bizona akurat.
ch*j z dopingiem mają
kuuuuurwa ;/
Doping fatalny psów :) Co chwila naszych słychać :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)