I znów kapitalne rozegranie rzutu wolnego przez Kosanovica
-
-
Polonia Warszawa - Cracovia; poniedziałek 16 kwietnia, 18.30
Struna - jak na razie tragiczna gra i pewnie już mu tak zostanie
dawid846 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zibiland> w tamtym sezonie trivunovic dobrze nawet
> bardzo dobrze gral w obronie w tym sezonie vula mi
> tu brakuje i to bardzo
Zgadzam sie w 100%....nie polubil go Jurij,ale ni jak nie chcial powiedziec dlaczego....
najśmieszniejsze jest to, że Polonia jest do ogrania, nic ciekawego nie pokazują, gdyby nie ten karny mogło by być różnie
Jak tak obserwuje to spotkanie ,to się zastanawiam czy to my tacy mocni.....czy Polonia taka cieńka?
po meczu :D
Żegnaj Ekstraklaso!
2;0
cofam to, co napisałem, łachy łachy łachy
Już wiem, my tacy mocni!
2:0
bardzo slabi ...2:0
Kosanovic brawo :)
jeeeeeeeeeeeeedzieeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmyyyy do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
qrwa mać
Polonia spokojnie czeka na wykorzystanie któregoś z błędów, które robimy i nas wypunktuje
Nasz prawy obrońca poszedł na spacer gdzieś i mamy 0-2,
ja pamietam to bylo moze ze 3 lub 4 lata temu w gorniku zabrze pilkarze gornika tez slabo grali i pseuokibice gornika ich odpowiednio zmobilizowali ale tylko na 1 mecz z odra 2-0 ;) moze to sie sprzyda zrobic w Cracovii ? iii dupa blada 2-0 dziekuje dowidzenia
grosse197 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Już wiem, my tacy mocni!
>
> 2:0
hehe :)
Kosanovic jak wolny elektron:)
gramy na 3:0 ! Prawie juz bylo....
jeban.e życie
Polonia stojac jest o 2 klasy lepsza :) szkoda .. no ale ... najwazniejszy mecz bedzie u nas z Widzewem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)