Ale chyba wszyscy nie wybieraja sie ,zawsze kt
os zrezygnuje czy to z rodzinnych obowiazkow czy innych ..
Uwazam to subiektywnie za niezla pule . Czy ktos wczesniej pytal sie chlopakow - ilu jest zainteresowanych?
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy, cd.
Tak w roczniku 98 zrezygnował jeden chłopak na i ja rezygnuje razem z trenerem.
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak w roczniku 98 zrezygnował jeden chłopak na i
> ja rezygnuje razem z trenerem.
Nie wierze,że w każdym roczniku będzie chciała iść 100% chłopaków.Więc już w zeszłym tygodniu trenerzy powinni zapytać o chętnych i po problemie.
A zmieniając temat, mam takie pytanie - napisałem do trenera i kierownika z rocznika 98 na maila, nikt nie odpowiedział, a więc - czy od września można zapisać się do rocznika 98, czy trzeba przejść jakieś testy, i czy w ogóle nabór nadal jest prowadzony? I czy podałby ktoś numer do trenera czy kierownika drużyny z tego rocznika, bo nigdzie nie mogę znaleźć..
Jestem bardzo ciekawy ilu skorzysta z tych wejscowek..
Co do rozdzielania Alex tych biletow ,to na wszelki wypadek nalezalo kierowac sie kryteriami nagrod za postepy, wyniki w pracy czy tez obecnosc na treningach - tak dla lepszego przykladu.
Mozna to bylo uzasadnic jako nagroda .....Nikt chyba nie obiecywal ,ze wszystkie dzieciaki tak po prostu wejda na darmowy trening kiedy jest wielu chetnych.
Obiecywal ,ze wszyscy wejda ?
KONIEC TEGO, kurwa!
Alex - ban. i proszę bez płaczów i bez telefonów. prosiłeś się o to od dawna. zasady na tym forum ustalamy ja i Karv i miałeś wiele sygnałów, że przekraczasz linię. nie dociera, trudno, nic nie poradzimy jeśli któryś raz nie zrozumiałeś, że nie ma tu miejsca na prywatę i pranie brudów.
realizuj się gdzie indziej.
5 dni później
Panowie administratorzy Knur i Karvin znaczy że prawdę znacie tylko Wy i Wy decydujecie co nią jest?
hej mamuska, interpunkcja jak u Alexa :P
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/piotr_gorecki_najlepsi_z_malopolski_sa_w_cracovii
Mistrzostwo I Ligi Młodzików zdobył nasz pasiasty rocznik 2000 :)
http://www.mlodacracovia.com/
http://www.mlodacracovia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=63
Brawo - gratulacje !!! :) :) :)
BRAWO !!!
Super GRATKI!!! TYLKO PASY!!!
Gratulacje dla chłopców i sztabu szkoleniowego!Może kiedyś część z nich zagra w ekstraklasie w barwach Cracovii :)
Cracovia 97 rocznik prowadzony przez Piotra Góreckiego na jedną kolejkę przed zakończeniem sezonu zdobył tytuł Mistrza Małopolski Trampkarzy Starszych !!!
SUPER!!!
przynajmniej jeden sukces w tym roku pilkarskim :D
6 dni później
Liga Młodzików zdominowana przez Cracovię :) I Liga Młodzików ( rocznik 2000 ) i Małopolska Liga Młodzików ( rocznik 1999 dla Cracovii :)
http://www.mlodacracovia.com/
15 dni później
W rezerwach jest paru zawodników, którzy myślę poradzili by sobie w 1 lidze m.in.: N.Piszczek, B.Pająk, D.Drzewiecki (który nie wiadomo czemu nie jedzie na obóz w poniedziałek), K.Kłusek...
34 dni później
A ja mam takie pytanko. Bo jeśli Piotr Górecki, koordynator grup młodzieżowych został włączony do sztabu szkoleniowego pierwszej drużyny to już chyba nie będzie na tym stanowisku ?? Kto zajmie jego miejsce ?? Wiadome jest coś w tej sprawie ?? Bo z całym szacunkiem dla trenera Góreckiego, ale koordynator z niego marny. Fajnie, że rocznik 97 odnosi sukcesy, pomijam to, że większość tych sukcesów odnoszonych jest na swoim podwórku. Tak jak turniej im. Jana Pawła II. O co w tym turnieju chodziło ? Super inicjatywa i wogóle, ale takie drużyny jak Prokocim to śmiech na sali. Rozumiem legia, Lech czy inne należące do czołówki z naszego kraju, a nie z regionu. Wracając do stanowiska trenera koordynatora. Jak dla mnie to jest pic na wodę. Taki trener powinien się interesować innymi rocznikami. Przychodzić na treningi i obserwować, decydować o młodzieży, rozmawiać. A tu oczywiście wszyscy wszystko mają głeboko w odbytnicy. Czy ktoś w końcu pomyśli o dzieciakach ???!!! Bo narazie widać gołym okiem, że są złem koniecznym !!!!
pasiasty_krakus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja mam takie pytanko. Bo jeśli Piotr Górecki,
> koordynator grup młodzieżowych został
> włączony do sztabu szkoleniowego pierwszej
> drużyny to już chyba nie będzie na tym
> stanowisku ?? Kto zajmie jego miejsce ?? Wiadome
> jest coś w tej sprawie ?? Bo z całym szacunkiem
> dla trenera Góreckiego, ale koordynator z niego
> marny. Fajnie, że rocznik 97 odnosi sukcesy,
> pomijam to, że większość tych sukcesów
> odnoszonych jest na swoim podwórku. Tak jak
> turniej im. Jana Pawła II. O co w tym turnieju
> chodziło ? Super inicjatywa i wogóle, ale takie
> drużyny jak Prokocim to śmiech na sali. Rozumiem
> legia, Lech czy inne należące do czołówki z
> naszego kraju, a nie z regionu. Wracając do
> stanowiska trenera koordynatora. Jak dla mnie to
> jest pic na wodę. Taki trener powinien się
> interesować innymi rocznikami. Przychodzić na
> treningi i obserwować, decydować o młodzieży,
> rozmawiać. A tu oczywiście wszyscy wszystko
> mają głeboko w odbytnicy. Czy ktoś w końcu
> pomyśli o dzieciakach ???!!! Bo narazie widać
> gołym okiem, że są złem koniecznym !!!!
Wypieprzyć można każdego pytanie kto następcą proszę zaproponuj kogoś lepszego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)