Opravcy planują wydanie specjalnych widokówek ze zdięciami opraw z rundy jesiennej. Cały dochód z ich sprzedaży przeznaczony byłby na oprawe. Co mecz ukazywałaby się jedna widokówka, łacznie 8 wzorów (Chyba że wolelibyście wszystkie naraz ??) Cena jednej wyniosłaby ok 1 zł.
Jak zauważyliście nie robimy już zwyczajnych zbiórek pieniędzy do puszek i dlatego staramy się inaczej zorganizować środki.
Zależy nam na tym aby jak najwiecej osób wyraziło swoja opinie, bo wy mielibyście kupować te widokówki.
O to przykłady takich widokówek
Cracovia - Ruch Chorzów
[img]http://www.jaroks.republika.pl/zdjecia/widokowka31.jpg[/img]
[img]http://www.jaroks.republika.pl/zdjecia/tylkartki.jpg[/img]
Cracovia - Arka Gdynia
[img]http://www.jaroks.republika.pl/zdjecia/widokowka32.jpg[/img]
Ramke można jeszcze zmienić, na np.
[img]http://www.jaroks.republika.pl/zdjecia/widokowka21.jpg[/img]
(ugóry logo powinno być takie jak wyżej)
-
-
Widokówki na oprawe - wasze opinie
pomysł bardzo dobry ...
a co do graficznego projektu to te małe rameczki w prawym dolnym rogu są do nieczego ...
coś z tym trzeba zrobić ...
Świetny pomysł. Moim zdaniem na każdym meczu powinna się pojawiac widokówka z nowym wzorem. Ja kupię wszystkie...
Fantastyczne :)))
Gratulacje !!!!!!
Może na każdy mecz inna - dla kolekcjonerów.
Oczywiście datownik z meczu np.: Cracovia - Pogoń dn.xx.xx.xx
Nie pisać na jakim meczu zdjęcie zrobione, ale na jakim sprzedawane.
Pomysł i zdjęcie to już ekstraklasa :)))))
Drużyny jeszcze tam nie ma,Wy już jesteście :)))
Również popieram pomysł. Sugerowałbym opcję by co mecz pojawiała się jedna nowa widokówka.
100 % poparcia.
A może lepiej wydać od razu serię widokówek ( 8 o ile się nie mylę ) takto każdy będzie mógł sobie kupić od razu wszytskie a co mecz jedną... tak za jednym razem będzie po kłopocie - to tylko moja propozyjcja.
Chętnych na pewno nie zabraknie bo już te dwie pierwsze wyglądają ekstra.
Co do ramek to można by je trochę zmienić ale i te nie są złe...
Spoko pomysl,brawo Panowie.Ja napewno taka kupie:-)))
Bardzo fajny pomysł, tylko te rameczki u dołu ...
Jestem za pomysłem To Kay - co mecz jedna karteczka z datownikiem.
pomysl bardzo dobry a projekty 1 klasa. mam pomysl zeby zwrucic sie do zarzadu klubu o przeznaczenie symbolicznych 10 gr z kazdego sprzedanego biletu na oprawe. przecierz to smieszne pieniadze a im chyba tez zalezy na dobrej oprawie meczow.
Ja poszedłbym dalej i mysle ze złotówka z kazdegom biletu
Panowie kupuje :)!!!!
Bardzo dobry pomysł:).
nie chce narzekac, ale chyba lepsze sa te proste ramki niz zakrecone a jezeli zakrecone to bez zoltego mozna sprobowac....
pomysł lux - kupie wszystkie ktore wyjda.
pozdro
pomysł świetny i niezła gratka dla kolekcjonerów..
co do obramowania - możnaby pomyśleć czy nie zmienić;)
ale i tak kupię wszystkie - bravo dla pomysłodawcy(ów)
BRAVOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!! za pomysł, to musi dojsc do skutku !!!!!!!!!
[b]OPRAVCY RULES[b]
a za niedługo się dowiemy że tego typu kartki z oprawami znalazły się również po drugiej stronie Błoń, i oni też już mają:))))
B. dobry pomysl, popieram, gratulacje za pomysl i wykonanie. Ja na ten przyklad wejde w posiadanie takowych widokowek metoda zakupu za srodki pieniezne zgromadzone przeze mnie na ten szczytny cel.
pozdro
Kris
Ja również popieram !! bardzo dobry pomysł chętnie kupił bym takie karteczki, bardzo fajnie wyglądają jak najbardziej jestem ZA.
Super sprawa i swietne rozwiazanie problemu z brakiem kasy. Na pewno wespre Was swoja niewielka gotoweczka:)
Pojawia się coraz więcej nowych pomysłów to cieszy.
Widokówki super!!!!!!! Napewno kupie.
I liga I liga CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)