idealny wynik to 4-5 dla Polonii przy 4 golach Ljuoji :)
-
-
Pozostałe spotkania 22 kolejki
Trzeba grać swoje i nie oglądać się za siebie. A nie pier#**ć o Zaglebiu.
bobson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ian thorpe Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > bobson, że co proszę ? Liczy się moment
> > uderzenia na bramkę...
>
>
> uderzal na bramke Hanzel w tym momencie na
> spalonym byl Abwo ale nie absorbowal
> bramkarza,pilke odbił Mielcarz przed siebie ktora
> uderzyl Wozniak(w tym momencie Abwo nie byl na
> spalonym).
wydawało mi się, ze Abwo też był na spalonym w chwili strzałiu Hanzela. W C+ kosmiczne urządzenie wykaże prawdę :) Mogę się mylić oczywiście...
Pozwoliłem sobie przeprowadzić analizę meczową z której jasno wynika że bramka została zdobyta prawidłowo. Mianowicie jedyneczka podaje i dwójeczka nabiegając strzela, w tym momencie kasuje się spalony Costy który jest za plecami zawodnika strzelajacego i dobija broniony strzał. Bramka jak najbardziej prawidłowa, Cracovia jest w na dzień dzisiejszy w czarnej dupie czekamy na niedzielny mecz ze Śląskiem.
"Jacek Gmoch"
[URL=http://jpghost.pl/Inne-ANALIZA_1331918736/][IMG]http://jpghost.pl/pliki/1203/th_Inne-ANALIZA_1331918736.jpg[/IMG][/URL]
ian zwracaj honor ;)
Do BOJU CZARNE KOSZULE!!!!!
zwracam honor - nie było spalonego. Oblukałem sytuację na Ekstraklasa TV, gol prawidłowy.
to skupmy sie na faulu Kaczmarka ktorego nie bylo, od tego sie zaczelo :D
;)
Miał byc hit a wyszedł gorszy mecz niż ŁKS-Cracovia :D
Jak na razie na Łazienkowskiej mecz żenada....
0:0 :(
a można było było zgarnąć całą pulę na stadionie resortowej szmaty.
Najgorszy mecz w polskiej ekstraklasie w sezonie 2011/2012.
Nie dało się tego oglądac. Już lepsze są nasze mecze, Lechii i ŁKSu.
Doping tak monotonny, że oglądając w tv można było usnąc...
Koniec. 0-0. 30 tys. widzów. Mecz "padlina".
a ja wam mowie ze to jest przeznaczenie ... ile sezonow mozna je oszukiwac ..
lecimy i to nie jest placz tylko obiektywizm, chce jak najlepiej ale prawda jest taka ze jesli ze slaskiem nie wygramy(co jest pewne) to niestety nasza sytuacja bedzie jezcze gorsza, chyba nikt z Was nie uwierzyl ze zaglebie spadnie? My i Łks jestesmy murowanymi kandydatami, szkoda, gdyby kafar przepracowal okres przygotowawczy moim zdaniem byloby inaczej.
Oba wyniki fatalne, Legia będzie musiała się jeszcze trochę pomęczyć o mistrzostwo, Zagłębie ucieka z punktami a Festung Breslau po tym nieszczęsnym potknięciu Legii będzie podwójnie zmobilizowane aby z nami wygrać. Doping Legii jak zwykle na wysokim poziomie, poziom meczu ponoć żenujący.
Szkoda, ze Zaglebie wygralo, ale jakos czulem to w moczu od paru dni, tak tez typowałem, wiec sie nie dziwie. Legia wcale nie jest taka mocna, ale uwazam, ze jak narazie im sie nalezy. Szkoda, ze Polonia zle wystartowala w tej rundzie bo po cichu liczylem ze wpadna na podest. Cóż...
del_piero Napisał(a):
> lecimy i to nie jest placz tylko obiektywizm, chce
> jak najlepiej ale prawda jest taka ze jesli ze
> slaskiem nie wygramy(co jest pewne) to niestety
> nasza sytuacja bedzie jezcze gorsza, chyba nikt z
> Was nie uwierzyl ze zaglebie spadnie? My i Łks
> jestesmy murowanymi kandydatami, szkoda, gdyby
> kafar przepracowal okres przygotowawczy moim
> zdaniem byloby inaczej.
Jeszcze są betony. Jeżeli będą się potykać to kto wie . Jednak ja już w utrzymanie niestety nie wierze .
A.W.B. Napisał(a):
> Oba wyniki fatalne, Legia będzie musiała się
> jeszcze trochę pomęczyć o mistrzostwo,
Dyć gadacie 5/10e kumie ABW . Dla drużyny walczącej o utrzymanie (no chyba ,że już kładziemy się na plecach ???) to ,że drużyny czołówki muszą walczyć o coś do samego końca jest bardzo dobre. Rok temu w końcówce uratowały nas wyniki walczących Lecha Śląska oraz Legii walczacych z Arka i Polonią B. W sytuacji luzu trenerzy wystawiliby "ławki na ogrywanie się" co jest normą w zawodowej piłce.
ps: Doping Legii głośny ale nudny chyba bardziej od samego meczu. Gratulacje dla Polonii za remis (ale nie za antyfutbol).
tak patrze na mecz Górnika z Łks-em i widze takie 0-1 ;) Jednym się już nie chce grać a drudzy strzelą przypadkowo gola....dziadostwo :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)