Ijmuiden Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> powie mi jakis expert dlaczego nie było
> spalonego??????
no własnie, przed chwilą jeszcze powtórka.
w momencie podania murzyn na wyraźnym spalonym :(
-
-
Pozostałe spotkania 22 kolejki
dlaczego nie było spalonego ?
Ja juz mówiłem po meczu z ruchem ze zaglebie mozna odpuscic jako kandydata do spadku..trzeba patrzec pośród jagielloni ,lechii i łks.........
wiedziałem :)
Jesteśmy w Czarnej Dupie
przy strzale Hanzela byl na spalona ale przy dobitce Wozniaka juz nie...
to zajeb*scie sie weekend zaczyna :( Niech ich ch*j strzeli.
Widzew prosil sie o bramke to ja dostal . Obiektywnie Zaglebie zasluzylo na wygrana .
Mielismy swoje mecze u siebie i co ... ??? ... a teraz , ze jestesmy w takiej a nie innej sytuacji to wszedzie szukamy pomocy , trzeba wkoncu zaczac wygrywac mecze !!!
Zagłębie to nam odskoczyło jakby na 5 oczek, bo bezpośredni bilans to my mamy z nimi do tyłu.
Piekielnie trudny terminarz, małe perspektywy na punktowanie na wyjazdach. Ba, żeby myśleć o punktowaniu na wyjazdach, trzeba najpierw wygrywać u siebie. Porażka za tydzień u siebie z Górnikiem może być ostatecznym przypieczętowaniem spadku.
Wszystko teraz w naszych rękach jeśli zaczniemy grać i zwyciężać to sie utrzymamy jeśli nie to żegnamy Ekstraklase...........
.
a wy sie jeszcze łudziliście że sie najemnicy utrzymaja? mecze które powinni wygrac albo zremisowali ,a mecz o 9 punktów z Lubinem w pałe. Wystarczy popatrzeć na terminarz jaki został do końca nasz , Lubina ,ŁKS u czy Lechii i nasz wypada najgorzej. Na kim najemnicy którzy myślami sa juz gdzie indziej ( czytaj koniec sezonu i odjeście w pizdu ) mają te punty zrobić ? w Wrocławiu, Poznaniu, Rzece ,czy Polonii? Nie ta liga.
To jest dobry wynik, bo przynajmniej spadniemy razem z ŁKS i odpadnie jeden z konkurentów do walki o awans :D
I nie prujcie się o spalonego. Wyrok na nas zapadł w PZPN już dawno.
sterby Napisał(a):
> Ijmuiden Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > powie mi jakis expert dlaczego nie było
> > spalonego??????
>
> Bo są inni do spadku!
Mieliśmy niesamowity komfort w tej rundzie zaczynając 3 meczami u siebie i to z drużynami, bezpośrednio zagrożonymi spadkiem. Szansy tej nie wykorzystaliśmy z własnej winy i jeżeli w tym roku spadniemy z ligi ( wg mnie na dzień dzisiejszy na 70%) to pretensje możemy mieć tylko i wyłącznie do siebie i nie powinniśmy szukać winnych gdzie indziej.
bobson, że co proszę ? Liczy się moment uderzenia na bramkę...
Liczyłem, że Zagłębie straci w tym meczu punkty. Robi się coraz gorzej.
Mnie też już się znudziło liczyć na potknięcia rywali.
Absurdem jest myśleć, że przekupiony sędzia czekał do ostatniej sekundy meczu, żeby wydrukować.
Różne rzeczy działy się w polskiej piłce, ale wyobraźnia niektórych jest zbyt wybujała.
Mieliśmy swoje szanse, trzy mecze u siebie, wystarczyło zespół zimą wzmocnić, nie ściągać jakiś klarnecistów, czy innych drewniaków, czy zatłuszczonych emerytów.
Teraz to niech się dzieje co chce i jest chyba za późno.
jeden będzie pozytyw ze spadku na 100%, można będzie z powrotem czytać nasze forum :)
ian thorpe Napisał(a):
> bobson, że co proszę ? Liczy się moment
> uderzenia na bramkę...
uderzal na bramke Hanzel w tym momencie na spalonym byl Abwo ale nie absorbowal bramkarza,pilke odbił Mielcarz przed siebie ktora uderzyl Wozniak(w tym momencie Abwo nie byl na spalonym).
koniec płaczu.
derby Wa-wy.
jazda z liptonami, Polonio jazda z liptonami !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)