Kosidło??? Ja p!@#$%lę, przecież to jest przyszłość Cracovii, poza tym nie jakiś ogórek, gość drugi rok z rzędu punktował w finale...Tutaj nie uwierzę w decyzję trenera, ktoś nie panuje w ogóle nad tym co się dzieje!!!!
-
-
Transfery 2012 - fakty, plotki, życzenia
Kosidło nie tak dawno zastanawiał się czy grac dalej w hokeja czy rozpocząć karierę prawniczą. To drugie raczej bardziej sie opłaca. Prokop miał wiele słabych meczów ale na Play Off forma rosła - jak już kiedyś pisałem, jeśli będzie na jego miejsce lepszy (zwłaszcza, że Patrik jest obcokrajowcem) to pożegnac bez żalu.
[b][u]Można się łudzić, że te odejścia są po to by zrobić miejsce lepszym. Druga wersja mówi o tym, że to już zmierzch Pasiastego hokeja na wysokim poziomie...[/u][/b]
Pasiut Drzewko Dudas więcej nie muszę pisać :)
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nic sie Kotu nie przejmuj, i tak bedzie lepiej niz
> przed Comarchem, wiec na przetrwanie srodki sa
> ponoc, a jak jest zielone swiatlo dla innych
> sponsorow, to chyba bedzie lepiej!! zwlaszcza, ze
> szukaniem ich ponoc zajmuja sie prawdziwi
> fachowcy, a nie Comarchowi!!a na pewno sie pchaja
> tu rekami i nogami, wiec luzik.
Oby tak się stało. Oby
Dla mnie utrata Pawła Kosidły to strzał w stopę.
Za nikim z młodych tak nie byłem jak za nim.
Oddajmy Jego, Szonotalę i już całkowicie pozbądźmy się młodych, perspektywicznych hokeistów ;-/
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> nic sie Kotu nie przejmuj, i tak bedzie lepiej niz
> przed Comarchem, wiec na przetrwanie srodki sa
> ponoc, a jak jest zielone swiatlo dla innych
> sponsorow, to chyba bedzie lepiej!! zwlaszcza, ze
> szukaniem ich ponoc zajmuja sie prawdziwi
> fachowcy, a nie Comarchowi!!a na pewno sie pchaja
> tu rekami i nogami, wiec luzik.
pchają rękami i nogami... dobre :) tego nie znałem. znałem z oknami i drzwiami. ale też dobre. w założeniu oczywiście cyniczne, ale jest jedno ale... przypomnij sobie acan, ilu chętnym na wpłacenie żywej gotówki do kasy Klubu, na przestrzeni wielu lat, powiedziano: tak naprawdę mamy was już w dupie, idźcie sobie. No więc poszli. I piszesz luzik. Równie cynicznie. Nie, nie będzie luziku. Właśnie z powodu tych, którzy, albo raczej tego, który wymyślił, żeby wszędzie było tylko jedno, jedynie słuszne logo... Ot, wszystko sprowadza się do jednego...
joł, to bylo subtelne wskazanie, jak bardzo sie pchaja (czytaj: bronia;) )
a juz serio piszac, jest chyba spora szansa na wyrwanie poki co hokeja z niewoli Comarchu i pokazanie wszystkim, jak to sie robi - w kazdym badz razie grill jeszcze nie zardzewial do konca, restauracje krakowska moze zastapic jakas inna, moze ciutke mniejsza, ino szkoda, ze z rynku zniknela kielbasa wegierska za 4.20.
PasyTV na Facebook-u:
czy Patryk Wajda podpisze dziś kontrakt z Sanokiem?
No cóż, przeciez wiadomo, że w licytacjach udziału nie bierzemy. Dostał tam więcej więc tam pójdzie. Czyżby kolejny rozbiór Pasów?
Ale jak to możliwe? Przecież Filipiak ma miliony na transfery!!!???
Jeszcze Wajda? Ktoś wie czy mamy jakiś tajny plan powrotu na obronę Kozendry, Marcińczaka, Pavla Urbana, Gąski, Bartka Piotrowskiego, Gila albo Malacza? Bo może tak i może ja niepotrzebnie się czepiam, że ostatni reprezantant kraju z naszej defensywy może odejść, zawodnik, z którego Rudolf stworzył czołowego obrońcę PLH od podstaw (bo taka jest prawda), dając mu grać w parze z naprawdę naj naj najlepszymi jacy byli, zawodnik, który jako jedyny grając u nas doszedł do pierwszej piątki kadry A, który na MŚ U20 (co prawda nie elity, ale naszego poziomu, Zdeno Chary my mieć nie będziemy...) był parę lat temu czołowym defensorem imprezy? Jeśli to prawda, to będzie ten transfer, który w moich oczach przeleje czarę goryczy i pozbawi mnie złudzeń...Zgadzam się wtedy z kolegą Rufusem - na szczęście wydaje się, że bezpieczeństwo istnienia sekcji nie jest zagrożone i to też jest sukces, bo różnie bywało, i na tym chyba będzie trzeba na razie poprzestać...
Poza tym największe firmy teraz grają w 1 lidze - Podhale, Janów, Polonia Bytom, Krynica, Legia, więc może tam będzie większy prestiż? Sorki, taki czarny humor mnie dopadł...
Kozendra zawsze jest pod bronią :)
Cezar uniesie kciuk i będzie dobrze ;)
Dobrze ze Radzik i L.Laszkiewicz podpisali w ubieglym sezonie na dłużej bo raczej na pewno by już nie byli u nas ,choć i do końca tego nie mozemy być pewni ze będą ?!?W Oświęcimiu powiedzieli otwarcie ze Prezes strategicznego sponsora w znacznym stopniu ograniczył swój finansowy wkład.Mimo to Peter Tabaczek podpisał nowy, roczny kontrakt z Aksam Unią Oświęcim.U NAS TRADYCYJNIE PARTYZANTKA
Trochę pozytywizmu rozmowa z Aronem Chmielewskim,jednym z siedmiu na nowy sezon (na tą chwilę ) zawodników Cracovii-http://www.sportowefakty.pl/hokej/277505/brakuje-mi-tylko-morza-rozmowa-z-aronem-chmielewskim-zawodnikiem-comarch-cracovi
Plotka z Tyskiego forum - Maniek, pomimo że ma jeszcze umowę na przyszły rok ma opcję odejścia i negocjuje z Katowicami, ponadto tymczasowy Matczak po raz kolejny okazał się ponadczasowy i zostaje, ja rozumiem, że my chyba się osłabimy (wszystko na to wskazuje) i Unia całkiem możliwe, że też, ale tam chyba myślą, że poza cahoxem i JKH wszyscy się położą i zostaje tylko kwestia podziału medali...ehhhh, siódmy raz z rzędu nic się nie nauczyli i siódmy raz z rzędu nie wyciągnęli wniosków z otrzymanej lekcji, co jest tym bardziej zdumiewające, że lekcja ta była wyjątkowo surowa tym razem...
Natomiast ciekawie jest na forach NT (są 3, z czego dwa w miarę aktywne - kibiców MMKS i Stowarzyszenia Kibiców), z jednej strony wiadomo - podejście oczywiste w tej sytuacji, natomiast są i tacy, którzy mają jasny plan: nowy prezes (bez wskazania z nazwiska) załatwia potężnego sponsora, Chdziński zostaje nowym prezesem PZHL i na dzień dobry przywraca ligę 10-ciozespołową, NT wraca w ten sposób do PLH, do klubu przychodzi Ziętara, wracają Gruszka, Zapała, Dziubiński i walczą o złoto. Dla pełnej jasności - posty nie z pierwszego kwietnia.
Pasy TV na FB
[i]Hokejowa Cracovia w nowym sezonie bez Kanadyjczyków - dowiedziały się nieoficjalnie Pasy.TV. Klub podziękował Leniusowi, Sucharskiemu, Martynowskiemu, Kostuchowi (zapowiadał koniec kariery, ale ostatnio wahał się...)
w tej chwili na kontraktach zostało zaledwie ośmiu zawodników! A więc nie mamy nawet dwóch piątek:([/i]
żółta kaczka Napisał(a):
> natomiast
> są i tacy, którzy mają jasny plan: nowy prezes
> (bez wskazania z nazwiska) załatwia potężnego
> sponsora, Chdziński zostaje nowym prezesem PZHL i
> na dzień dobry przywraca ligę 10-ciozespołową,
> NT wraca w ten sposób do PLH, do klubu przychodzi
> Ziętara, wracają Gruszka, Zapała, Dziubiński i
> walczą o złoto. Dla pełnej jasności - posty
> nie z pierwszego kwietnia.
Słabym punktem tego planu jest znalezienie tego potężnego sponsora... ale spoko, nie muszą mi dziękować za tą przenikliwość i wszystkie godziny spędzone nad wyszukaniem słabości tego planu.
zac Napisał(a):
> Pasy TV na FB
>
> Hokejowa Cracovia w nowym sezonie bez
> Kanadyjczyków - dowiedziały się nieoficjalnie
> Pasy.TV. Klub podziękował Leniusowi,
> Sucharskiemu, Martynowskiemu, Kostuchowi
> (zapowiadał koniec kariery, ale ostatnio wahał
> się...)
> w tej chwili na kontraktach zostało zaledwie
> ośmiu zawodników! A więc nie mamy nawet dwóch
> piątek:(
Spox, paru Czartów przejdzie na (pół)zawodowstwo, Tabiś zrobi transfery, zapłaci 10% rabatem za lód i będzie...Na pierwszy rzut - proszę - znaleźć nowego masażystę a Kozdronkiewicz do ataku z Sarnikiem i Chmielewskim i jak to mawia mój kolega - hopsa :)
zac Napisał(a):
> Pasy TV na FB
>
> Hokejowa Cracovia w nowym sezonie bez
> Kanadyjczyków - dowiedziały się nieoficjalnie
> Pasy.TV. Klub podziękował Leniusowi,
> Sucharskiemu, Martynowskiemu, Kostuchowi
> (zapowiadał koniec kariery, ale ostatnio wahał
> się...)
> w tej chwili na kontraktach zostało zaledwie
> ośmiu zawodników! A więc nie mamy nawet dwóch
> piątek:(
Skoro zdobyliśmy srebro trzema piątkami, to czemu nie spróbować dwoma. pewno się znowu Leszek będzie krzywił, że musi ciągnąć grę, ale damy radę :(
ni i Wajda przechodzi do manchester city sanok !!
Masakra, że się pozbywamy przyszłościowych zawodników !!
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,28368,patryk-wajda-zagra-w-sanoku.html
6 lat w gościa inwestowaliśmy, grał w parze z najlepszymi, będąc u nas awansował do pierwszej piątki, także w kadrze...Czy ktoś myśli głową zanim podejmuje decyzje?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)