Dla Nas jesteście Mistrzami!
-
-
CRACOVIA - viceMistrz Polski 2012 - GRATULACJE !!!!
Ma ktoś info, gdzie można trafić hokeistów w Krakowie po powrocie? Trzeba by się zebrać i pogratulować srebra, myślę że byłoby im miło.
Nie wracają dziś przypadkiem przez Siedleckiego?
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> GRATULACJE za ten medal !!! Więcej się w tym
> sezonie nie dało, a i złoto w przyszłym będzie
> lepiej smakować :)
Dokladnie... A w przyszlym bedzie smakowalo lepiej.. Brawa za caly sezon !! Dziekuje :) za to CO ZROBILISCIE w tym sezonie, Wielkie brawa!!!
Graty i obysmy powtorzyli wynik conajmniej w przyszlym roku!!!
Sezon bardzo ciężki, wielu nie widziało nas w walce o MP, ale nasi hokeiści kolejny raz pokazali, że można na nich liczyć. W tym sezonie zdobyli srebrne medale, ale jednoczesnie potwierdzili, że są najlepszą drużyną ostanich lat w Polsce. Wielkie Brawa !!!!!!!!!!!!!
Było Ekstra!!!
Bardzo dziękuję:)
Dziękujemy!!! :)
Gratulacje!!!!!!
Jestem dumny!!!
Zrobiliście max...dzięki.
Gratulacje i wielkie dzięki za walkę!
dziekuje za srebro to wiecej niz sie spodziewałem :) no i niby nie w temacie ale spadło Podhale pierwszy raz w historii nie bedzie ich w rozgrywkach PLH , niby troche szkoda choc kibice po szalu mocno skundleni..... ogolnie sezon dla nas bardzo udany hej hej Cracovia !!!!!!
Największe "gratulacje" dla Janusza i Kuby.Najważniejsze są przecież słupki.
Panowie powiem jedno WIELKIE DZIEKI JESTEŚCIE WIELCY.
Ja mam mentalność zwycięzcy, nie umiem dziękować za porażki, za drugie miejsca itd. to właśnie piękno sportu, że słabsi na papierze wygrywają itd, to smakuje najlepiej, a nie zapewnienie sobie zwycięstwa przed rozgrywkami pieniędzmi i transferami. Nie ma za co dziękować, zagrali normalnie, jakby takim składem zdobyli MP to co innego.
Poza Sanokiem i Cracovią reszta drużyn nic nie grała, Tychy ? Unia ? Wielka nędza. Srebro to żadne osiągnięcie dla Cracovii, nawet w takim składzie.
[align=center][b]GRATULACJE !!!!![/b][/align]
Za cały sezon zasadniczy i za play-offy.
Przed sezonem znaffcy nie dawali nam szans, Wy pokazaliście charakter i daliście nam srebro.
Dziękuje za emocje, za to że walczyliście mimo iż nas kibiców na Siedleckiego bywała garstka.
Wielkie uznanie dla trenera, który kolejny raz pokazał klasę.
Z niecierpliwością będę czekał na kolejny sezon by od pierwszego meczu zaśpiewać [b]HEJ PASY GOL[/b]
Dziękuję.
To srebro cieszy bardziej niż niektóre złota wcześniej.
Jest organizowane jakieś powitanie naszych hokeistów?
jak coś będzie wiadomo to ktoś kumaty wrzuci info. Cierpliwości, rozumiem emocje z viceMISTRZOSTWA, czuję to samo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)