Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Tomasz Kafarski - witamy i powodzenia ...

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 06.03.2012 o 14:53
      Ostatnia aktywność 12.03.2012 o 12:44
      13532 wyświetleń
    • Pasiasty92

1.6K
      212
    • 07.03.2012 o 15:30
      Post #809803 07.03.2012 15:30
    Dajta już spokój z Arką, bo Arka gra w 1 Lidze, gdzie została spuszczona z hukiem przez Pasiekę. W tym momencie liczy się tylko Cracovia i utrzymanie jej w Ekstraklasie. Witam i życzę powodzenia.
    • ronnie79

4.9K
      1.3K
    • 07.03.2012 o 16:28
      Post #809809 07.03.2012 16:28
    A ja jestem ciekaw czemu skoro niektórzy są tak zadowoleni to nie typowali go jako trenera,który będzie dla Nas zbawieniem?Istnieje coś takiego jak DUMA I HONOR...ale widać dla "niektórych"to obce przymioty...
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • 07.03.2012 o 16:35
      Post #809810 07.03.2012 16:35
    Nie wiem czy zauważyłeś, że większość typów nam odmówiła.
    • SztajnerKSC

268
      0
    • 07.03.2012 o 16:38
      Post #809812 07.03.2012 16:38
    ronnie79 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > A ja jestem ciekaw czemu skoro niektórzy są tak > zadowoleni to nie typowali go jako trenera,który > będzie dla Nas zbawieniem?Istnieje coś takiego > jak DUMA I HONOR...ale widać dla "niektórych"to > obce przymioty... Niestety dla tych "niektórych" liczy się tylko to co dla Filipiaka - gra w ekstraklasie a wyżej wymienione wartości nie mają znaczenia .
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • 07.03.2012 o 16:57
      Post #809816 07.03.2012 16:57
    Są tacy, niestety, dla których układy zgodowe są ważniejsze niż dobro ich własnego klubu. I do tego stopnia wyżej cenią zgody, że są w stanie obrażać tych kibiców swego klubu, którzy mają inne niż oni poglądy. Smutne.
    • ronnie79

4.9K
      1.3K
    • 07.03.2012 o 17:01
      Post #809817 07.03.2012 17:01
    leszeczek Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Nie wiem czy zauważyłeś, że większość > typów nam odmówiła. Ale tak naprawdę nie wiemy dlaczego "niektórzy"odmówili...Pewnie sie nie dowiemy jak wyglądały i o czym były ewentualne rozmowy z potencjalnymi trenerami Cracovii...Mimo wszystko nie wierzę,że nie ma "na rynku"nie gorszego trenera jakim jest kafarski.Jesteśmy niestety jak te świnie...Najpierw nie zareagowaliśmy na Mierzejewskiego,a teraz szmacimy się zatrudniając gościa,który niestety ale bardzo mentalnie jest związany z klubem,który jest wrogo do Nas nastawiony...I jestem więcej niż pewien,że gdyby "tą świnię"ubrano w NASZE BARWY-to też by ten nieszczęśnik pozował z bananem na twarzy...
    • Bucky Nome

3.4K
      4K
    • 07.03.2012 o 17:02
      Post #809818 07.03.2012 17:02
    leszeczek Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Są tacy, niestety, dla których układy zgodowe > są ważniejsze niż dobro ich własnego klubu. I > do tego stopnia wyżej cenią zgody, że są w > stanie obrażać tych kibiców swego klubu, > którzy mają inne niż oni poglądy. Smutne. Wolę ludzi z zasadami, niż bez.
    • crocodaile

66
      0
    • 07.03.2012 o 17:11
      Post #809819 07.03.2012 17:11
    Redcclise Napisał(a): ------------------------------------------------------- > crocodaile Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > Przez pol meczu trzeba spiewac CRACOVIA KRAKOW, > > zeby wiedzial ze znajduje sie w hrabstwie przy > > Kaluzy i ze tu trzeba robic wszystko dla Pasow. > To > > chyba Cracovia jest najwazniejsza? > > OK, koniec śmiania się. > To co śpiewamy jest intonowane przez > prowadzącego i dobrze by było się do tego > dostosować. Jak masz jakieś sugestie, podejdź > pod gniazdo, ewentualnie napisz na forum. > > A jak masz pisać dalej takie posty, to lepiej > odpuść. > > Nie napisalem tego w celu zaproponowania przyspiewki, lecz mala metafora odnioslem sie do tego co pisali inni, ze trzeab przez pol meczu intonowac "Arka Gdynia. Chcialem podkreslic tylko, ze musimy dopingowac naszych i zyczyc Kafarskiemu szczescia przy zapisywaniu naszej historii, bo wszyscy chcemy by Pasy wkoncu cos osiagnely. Ja nie mam nic przecwiko powtorzenia pieknej wiosny niczym w zeszlym roku. :)
    • DSS

4.4K
      1K
    • 07.03.2012 o 17:18
      Post #809820 07.03.2012 17:18
    Decyzja została podjęta, przyszedł Kafarski i tego nie zmienimy. Zrobił najlepsze co mógł, okazał skruchę i wytłumaczył się z niefortunnego (delikatnie ujmując) zdjęcia. Nie da się żyć tak, żeby w 100% omijać wpadki i niczego żałować. Świnia już była, Kafarski przeprosił i czasu nie cofnie, na teraz jest trenerem Pasów i ma przed sobą ciężkie zadanie. Startuje z minusem, więc ma ciężej na starcie. Sytuacja jest trudna, ale nie beznadziejna, punkt straty do bezpiecznego miejsca, jesteśmy w grze. Nowy trener jaki by nie był to w nim nadzieja.
    • szymciuKSC

1.9K
      6
    • 07.03.2012 o 17:28
      Post #809823 07.03.2012 17:28
    Ja też bzu nie lubie... śmierdzi i nie jest ładny... Sami bezbłędni wśród nas...
    • ronnie79

4.9K
      1.3K
    • 07.03.2012 o 17:30
      Post #809824 07.03.2012 17:30
    DSS...Wszystko dobrze...naprawdę,to co piszesz jest ok...ale...SĄ PEWNE WARTOŚCI W ŻYCIU KAŻDEGO CZŁOWIEKA!Dla mnie gdyby mojemu bratu jakaś "szmata"ubliżała i chciała po tym wszystkim przyjść do mojego domu...to powiedziałbym wypier..dalaj!I dlatego NIE ZAAKCEPTUJĘ TEJ DECYZJI!Przeprosił...Łaski nie robił...zwykła polityka...TYLKO KSC&MZKS
    • Pasy_Andrychów

341
      0
    • 07.03.2012 o 18:01
      Post #809828 07.03.2012 18:01
    [url=http://zapodaj.net/108240f1acb6.jpg.html]LINK PREZENT IDEALNY DLA NASZEGO TRENERA ON SIE LUBUJE W TAKICH DODATKACH[/url]
    • rex

2.9K
      871
    • 07.03.2012 o 18:02
      Post #809829 07.03.2012 18:02
    ronnie79 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > DSS...Wszystko dobrze...naprawdę,to co piszesz > jest ok...ale...SĄ PEWNE WARTOŚCI W ŻYCIU > KAŻDEGO CZŁOWIEKA!Dla mnie gdyby mojemu bratu > jakaś "szmata"ubliżała i chciała po tym > wszystkim przyjść do mojego domu...to > powiedziałbym wypier..dalaj!I dlatego NIE > ZAAKCEPTUJĘ TEJ DECYZJI!Przeprosił...Łaski nie > robił...zwykła polityka...TYLKO KSC&MZKS A czy ty rozumiesz, że ktoś mu tę świnię dał w łapy a on po prostu dał się sfotografować? Czy Kafarski gdziekolwiek i kiedykolwiek śpiewał ubliżające Arce pieśni? Masz takie informacje? Gość prawie całe "życie" sportowe spędził bliżej lub dalej Lechii - tego ukryć się nie da, ale po prostu bez jaj...
    • ronnie79

4.9K
      1.3K
    • 07.03.2012 o 18:11
      Post #809831 07.03.2012 18:11
    rex Napisał(a): ------------------------------------------------------- > ronnie79 Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > DSS...Wszystko dobrze...naprawdę,to co piszesz > > jest ok...ale...SĄ PEWNE WARTOŚCI W ŻYCIU > > KAŻDEGO CZŁOWIEKA!Dla mnie gdyby mojemu bratu > > jakaś "szmata"ubliżała i chciała po tym > > wszystkim przyjść do mojego domu...to > > powiedziałbym wypier..dalaj!I dlatego NIE > > ZAAKCEPTUJĘ TEJ DECYZJI!Przeprosił...Łaski > nie > > robił...zwykła polityka...TYLKO KSC&MZKS > > A czy ty rozumiesz, że ktoś mu tę świnię dał > w łapy a on po prostu dał się sfotografować? > Czy Kafarski gdziekolwiek i kiedykolwiek śpiewał > ubliżające Arce pieśni? > Masz takie informacje? > Gość prawie całe "życie" sportowe spędził > bliżej lub dalej Lechii - tego ukryć się nie > da, ale po prostu bez jaj... A czy Ty byłeś przy tym jak mu tą świnię wpychali na siłę do rąk?I przez "przypadek"się uśmiechnął?Można nawet DWA życia spędzać w pewnym klubie...I można być przywiązanym do tego klubu...Za to szacun!Ale jak się "robi takie rzeczy"to trzeba się liczyć z konsekwencjami!Ja wiem...po prostu nie przypuszczał,że kiedyś trafi do wrogiego klubu...
    • DSS

4.4K
      1K
    • 07.03.2012 o 18:16
      Post #809832 07.03.2012 18:16
    ronnie79 - to On naubliżał Arce i bezlitośnie z nią pojechał, czy przez brak czujności dał się sfotografować z maskotką, którą prawdopodobnie kilka sekund wcześniej dostał od jednego z kibiców betonów? Nie ma różnicy? Media są bezlitosne, Filipiak paradował w rybaczce "super-wisła" i spoko, większość chwyciła ironie, ale gdyby zdjęcie wypłynęło kilka miesięcy później, a pismaki dodały coś od siebie, to 3/4 kazałoby Mu WNR. Kafarski okazał skruchę, publicznie przeprosił, przyznał, że to był błąd i brak czujności, tyle. Część jest w stanie to zrozumieć, inna część nie, takie życie. Należę do tych osób, które nie skreślają człowieka przez jeden błąd, zwłaszcza tak nieoczywisty jak sytuacja z małą maskotką świnki. Na bank przyjrzał się jej uważnie zanim wziął ją do ręki i z bojową miną i pełną świadomością dał wyraz swojej nienawiści do Arki... Panowie, wiecie jak wyglądają tego typu sytuacje... gdyby po ostatnim meczu poprzedniego sezonu w nocy na Wielickiej ktoś założył Szatałowowi szalik "Śmierć Wiśle" cyknął fotę i wrzucił na neta, to nie byłoby jednoznaczne z tym, że Jurij pierdoli rzekę, ale spadło by na niego nie jedno wiadro pomyj.
    • ian thorpe

17.8K
      14.2K
    • 07.03.2012 o 18:20
      Post #809834 07.03.2012 18:20
    witam i powodzenia. Kontrakt na 1,5 roku czyli prawdopodobnie trochę "posiedzi" u nas.
    • rex

2.9K
      871
    • 07.03.2012 o 18:24
      Post #809836 07.03.2012 18:24
    ronnie79 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > rex Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > ronnie79 Napisał(a): > > > -------------------------------------------------- > > > ----- > > > DSS...Wszystko dobrze...naprawdę,to co > piszesz > > > jest ok...ale...SĄ PEWNE WARTOŚCI W ŻYCIU > > > KAŻDEGO CZŁOWIEKA!Dla mnie gdyby mojemu > bratu > > > jakaś "szmata"ubliżała i chciała po tym > > > wszystkim przyjść do mojego domu...to > > > powiedziałbym wypier..dalaj!I dlatego NIE > > > ZAAKCEPTUJĘ TEJ DECYZJI!Przeprosił...Łaski > > nie > > > robił...zwykła polityka...TYLKO KSC&MZKS > > > > A czy ty rozumiesz, że ktoś mu tę świnię > dał > > w łapy a on po prostu dał się > sfotografować? > > Czy Kafarski gdziekolwiek i kiedykolwiek > śpiewał > > ubliżające Arce pieśni? > > Masz takie informacje? > > Gość prawie całe "życie" sportowe spędził > > bliżej lub dalej Lechii - tego ukryć się nie > > da, ale po prostu bez jaj... > > A czy Ty byłeś przy tym jak mu tą świnię > wpychali na siłę do rąk?I przez "przypadek"się > uśmiechnął? Gdzie Ty tam widzisz jakikolwiek uśmiech... Po prostu "wykazał się" brakiem czujności i dał sobie to w łapy włożyć. Z mojej strony koniec tematu.
    • Khalid

20.8K
      12.9K
    • 07.03.2012 o 18:26
      Post #809837 07.03.2012 18:26
    ian thorpe Napisał(a): ------------------------------------------------------- > witam i powodzenia. Kontrakt na 1,5 roku czyli > prawdopodobnie trochę "posiedzi" u nas. eee ostatnio przeżywalność trenera Cracovii jest taka z grubsza jak gra drużyny...:D
    • ronnie79

4.9K
      1.3K
    • 07.03.2012 o 18:34
      Post #809842 07.03.2012 18:34
    rex Napisał(a): ------------------------------------------------------- > ronnie79 Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > rex Napisał(a): > > > -------------------------------------------------- > > > ----- > > > ronnie79 Napisał(a): > > > > > > -------------------------------------------------- > > > > > > ----- > > > > DSS...Wszystko dobrze...naprawdę,to co > > piszesz > > > > jest ok...ale...SĄ PEWNE WARTOŚCI W > ŻYCIU > > > > KAŻDEGO CZŁOWIEKA!Dla mnie gdyby mojemu > > bratu > > > > jakaś "szmata"ubliżała i chciała po tym > > > > wszystkim przyjść do mojego domu...to > > > > powiedziałbym wypier..dalaj!I dlatego NIE > > > > ZAAKCEPTUJĘ TEJ > DECYZJI!Przeprosił...Łaski > > > nie > > > > robił...zwykła polityka...TYLKO KSC&MZKS > > > > > > A czy ty rozumiesz, że ktoś mu tę świnię > > dał > > > w łapy a on po prostu dał się > > sfotografować? > > > Czy Kafarski gdziekolwiek i kiedykolwiek > > śpiewał > > > ubliżające Arce pieśni? > > > Masz takie informacje? > > > Gość prawie całe "życie" sportowe > spędził > > > bliżej lub dalej Lechii - tego ukryć się > nie > > > da, ale po prostu bez jaj... > > > > A czy Ty byłeś przy tym jak mu tą świnię > > wpychali na siłę do rąk?I przez > "przypadek"się > > uśmiechnął? > > Gdzie Ty tam widzisz jakikolwiek uśmiech... > Po prostu "wykazał się" brakiem czujności i > dał sobie to w łapy włożyć. > Z mojej strony koniec tematu. Więcej w tym uśmiechu niż nie...i na pewno nie jest to zdjęcie z typu zaskoczenie czy też coś w tym stylu...Bardziej bym go szanował,gdyby Nam odmówił kierując się sympatiami...ale niestety...kasa misiu,kasa...
    • DSS

4.4K
      1K
    • 07.03.2012 o 18:37
      Post #809845 07.03.2012 18:37
    ronnie79 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Więcej w tym uśmiechu niż nie...[b]i na pewno nie > jest to zdjęcie z typu zaskoczenie czy też coś > w tym stylu[/b]...Bardziej bym go szanował,gdyby Nam > odmówił kierując się sympatiami...ale > niestety...kasa misiu,kasa... Powiedz mi w takim razie co tam robiłeś? Bo pewnie tam byłeś i wiesz jak to wyglądało. Mnie nie było i nie wiem, dlatego nie osądzam.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)

Goście (2)
    • Główna
    • Działy i kategorie