spadek nigdy nie jest dobra rzecza , wcale nie musi oznaczac pozbycie sie roznych pasozytow ,wrecz przeciwnie , niestety,.
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Bratis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spadek nigdy nie jest dobra rzecza , wcale nie
> musi oznaczac pozbycie sie roznych pasozytow
Trudno się nie zgodzić, jednakże bez spadku tych pasożytów nie pozbylibyśmy się na pewno, a tak przynajmniej jest nadzieja.
> ,wrecz przeciwnie , niestety,.
Za "wręcz przeciwnie" nie widzę argumentów
spadek jest dla nas fatalną sprawą, i choćbyście nie wiem jak zaklinali rzeczywistość, to nic z tego pozytywnego nie będzie...
ja bym po Oresta spróbował sięgnąć
Na sparing z Podbeskidziem będą wpuszczeni kibice?
Dementor
Też bym chciał, jednak wydaje sie to nierealne póki w zarządzie są Janusz i Jakub
dobry ruch Kafara z Nawotczynskim
Zobaczymy czy Kafar zostanie!!!
Mam coraz gorsze przeczucia,że Kafarski zostanie.
J. Filipiak widział, że w E-klasie nie ma szans na Puchary i z męczennikiem stwierdzili, że jeśli spadniemy to na lajcie wygramy I ligę a dodatkowo Puchar Polski i za rok mamy i Puchary i E-klasę. Sprytnie to wymyślili :D
ronnie79 Napisał(a):
> Mam coraz gorsze przeczucia,że Kafarski zostanie.
Ja też mam takie przeczucia....
http://ekstraklasa.net/w-cracovii-przyszedl-czas-rozliczen,artykul.html?material_id=4fa959e0fbaedd752e000000
"Czas rozliczen"
Jeżeli wypowiada się o tym który z piłkarzy odchodzi, to znaczy, że ma na to przyzwolenie i pewnie sam o tym decyduje. A to oznacza, że świoniopas zostanie na przyszły sezon.
ale Radomski sie wypowiada w sposob przeciwny
A walnijcie sie w głowe...co wy chcecie od Kafarskiego?
Są lepsi.
ale są też gorsi zmieniając trenera co kilka mies nie osiągniemy nic, dajcie mu wypełnić kontrakt, a pozniej oceniajcie...
stefan65 Napisał(a):
> A walnijcie sie w głowe...co wy chcecie od
> Kafarskiego?
Ja np. mam to ,że gledzi do kamer 5/10 i ośmiesza mój Klub.
Przekażcie Kafarskiemu , żeby nauczył przyjmować piłkę Boljevicia, bo póki co odskakuje mu ona przy każdym przyjęciu na mniej wiecej 1,5-2 metry :P
lucjan1 Napisał(a):
> ale są też gorsi zmieniając trenera co kilka
> mies nie osiągniemy nic, dajcie mu wypełnić
> kontrakt, a pozniej oceniajcie...
No tak. Dajcie małpie brzytwę?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)