czy to teraz ważne jesteśmy na 100 % w 1 lidze piłkarzom nie zależy mają to w dupie jak dziś na młodej widziałem jak sobie Puzigaca Saidi Bojleivc i Straus żarciki robili to mi się nóż w kieszeni otwierał żenada czy tak wyglądają piłkarze którzy spadają do 1 ligi ?
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Kafarski to pała,kopnąć go w dupę po sezonie i brać Stawowego albo Radolskiego
boniekKrK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kafarski to pała,kopnąć go w dupę po sezonie i
> brać Stawowego albo Radolskiego
Radolski zostanie służbowo oddelegowany do trenowania Bruk Betu - Krakowia :D
Mimo wszystko te żarciki nt rzekomej fuzji z kukurydzianymi słoniami stają się już nudne, a co gorsza motłoch nie zauważa, że to żarciki.
Podsumowując - dajcie już sobie siana.
Coś mi się wydaje że Kafarski bardziej sprzyja lechi niż nam a wnioski takie wyciągam po wystawianiu zawodników do gry!!!TYLKO PASY!!!
Kafarski mam nadzieje że już plecak spakowałeś w razie W
z serwisu weszlo :
"Dochodzą do nas bardzo niepokojące wieści. Gdybyśmy nie mieli do swojego informatora zaufania - nie uwierzylibyśmy. Chodzi mianowicie o to, że piłkarze Cracovii podejrzewają, iż ich trener - Tomasz Kafarski - zaczął świrować. Wiadomo, że od prowadzenia tego klubu można dostać depresji, ataku czkawki i wrzodów na dupie, ale szkoleniowca, który miałby aż taki odchył od normy jeszcze przy Kałuży zawodnicy nie widzieli. Tak przynajmniej opowiadają.
Zawodnicy Cracovii są lekko zaskoczeni ćwiczeniami, które serwuje im Kafarski. Relaksacyjne (relaksacyjne?) wdechy i wydechy, takie trochę rodem z filmów o kung-fu, jeszcze byli w stanie zrozumieć. Kiedy jednak Kafarski zarządził, by stanąć i masować... małżowiny uszne, mocno się zdziwili.
Jeśli chcecie zrozumieć, jak Cracovia przygotowywała się do finiszu ligi, to wstańcie od komputerów, wyprostujcie się, złapcie za uszy i zacznijcie wykonywać okrężne ruchy. Jeśli czujecie się troszkę dziwnie to... bardzo dobrze. Symulacja się powiodła. Właśnie troszkę dziwnie czują się też piłkarze krakowskiego klubu. W czasie zajęć marzą o tym, by się znaleźć we własnym mieszkaniu (a ty znajdź swoje mieszkanie na murapol.pl).
Mamy nadzieję, że lada moment do Cracovii dołączy jeszcze trener Bohumil Panik, który wytłumaczy piłkarzom, jak czerpać energię z oceanu.
PS Chodzą słuchy, że w czasie masażu małżowin usznych kontuzji nabawił się Bartłomiej Grzelak."
Kafar po prostu oglądnął "Nietykalnych". Bohater tetraplegik, inaczej kaleka czterokończynowy, satysfakcję osiągał tylko poprzez masaż uszu. Nasze kaleki, co prawda dwukończynowe, może mają tak samo.
[img]http://p2.filmtok.pl/p2.filmtok.pl/3180170eb6289f5d59697d84655a3c50.jpg[/img]
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie trenerze pytanie za 100 pkt.-co jest grane z
> Hoskiem i Nawotczyńskim ? !
Podobno Nawotczyński chlapnął znacznie więcej w rozmowach z Tabiszem niż to co powiedział w Dzienniku i dostał bana, Hosek przypuszczam że też. Oczywiście to mogą byc tylko moje konfabulacje :)
Nawot chce odejść dlatego nie gra natomiast Janek chce zostać tylko trzeba za niego sporo zapłacić ale myśle że warto bo jest to profesjonalista .
A co takiego Nawotczynski chlapnal kiedykolwiek w Dzienniku?
a propos Dziennika. jak juz to dziewcze Krupa bodajze pisze pierdoly o milicjantach z Reymonta, typu o kontach na Fejsbuju, to niech uczciwie podpisuje tytulem jednoznacznie identyfikujacym tekst z GTS, vo jedna linijka o Suarcie nie rozwiazuje problemu suczki.
kolejna rzecz - twarze krakowskiego sportu. na razie trafiam na same legendy GTS. inna rzecz, ze warto poczytac, jak to konczyli prace w stopniu pulkownika MO i poboeraja odpowiednie milicyjne emerytury. jak widac, to byl STANDART i tyle warta ta ubeckka walka z komuna.
tytle tytulem dygrasji, w temacie - Kafar musi odejsc:)
mknacylopez - wypowiedź, że za mało swoim zdaniem zarabia nie jest mile widziana w żadnym klubie, z resztą chyba odpowiednie przepisy regulują na jakie tematy nie można się wypowiadać.
obojetne - przecież to było w grudniu :D
Nowatczyński gotowy do gry?? Może w kręgle bo w piłkę to on grać nie potrafi. Za to bryką potrafi się nieźle popisywać:) Kaska leci
Kafarski właśnie w DP zmienia śpiewkę. Najpierw było "Cracovię moją widzę wielką", gra miała być piękna i skuteczna jak za Stawowego, a dzisiaj już chce budować zespół w I lidze. Tomuś, to my spadniemy??? Nic o tym wcześniej nie mówiłeś. Idźże już Tomuś pasać świnie, tylko tym razem je sobie przebierz w biało zielone fatałaszki.
Kilka prostych prawd na dzisiaj. Spadamy. Mam nadzieję, że nie dokona się to dzisiaj, bo nie zniosę min tępych bałwanów, z którymi przychodzi mi pracować, a którzy są za Wisła. Oczekuję chociażby remisu, bo na zwycięstwo szans nie mamy. Chyba, że dostaniemy jakiś prezent od sędziego - choć jak wiemy i z prezentów nie umiemy robić użytku
Prezent od małka ...dobre :)
Przestańcie biadolić i dokończmy sezon z podniesionym czołem... za tą żółć którą wielu na forum wylewa, mocny kop pokory bedzie na miejscu... szkoda tylko że Cracovia na tym cierpi... Jak to Pep Guardiola powiedział - "wygrywaj ale nie poniżaj, bo sam możesz przegrać i zostac poniżony..." mam nadzieje ze jeszcze dożyję spęłniającej się też pierwszej części tej sentencji...
W pierwszej lidze tylko inny trener.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)