To ty oglądałeś na bani przecież karny z kapelusza dla nas gol prawidłowy nie uznany karny nie odgwizdany i jeszcze Saidi jakby był mądrzejszy to by strzelił bo był sam na sam!!!TYLKO PASY!!!
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Plus trenerze za wpuszczenie Stebleckiego.
Lepiej stawiać na młodych,którzy wiedzą o co grają.
Kiedy ostatnio odrobiliśmy 0-2...u siebie z botem,dawno temu,kiedy przyszedł Szatałow...Po za tym Saidi prawidłowo na 1:0,potem karny,ewidentny i byłoby 2:0 dla nas,gdyby nie ten zesrany typ..
Żytko na środku się nie sprawdza. Już o tym pisałem - to co uchodzi płazem na boku obrony w środku oznacza igranie z ogniem. Niech lepiej Szeliga gra stopera w razie braku Nawotczyńskiego.
Przy drugiej bramce skok do główki odpuścił nie wiadomo czemu Nykiel biegnąc za uderzającym zawodnikiem.
Biezen - miejmy nadzieję, że to jego koniec. Wydaje mi się, że dopóki Suvorov nie będzie w pełni zdrowy dobrze będzie grać ofensywnym trójkątem Saidi-Szałachowski-Visnjakovs z wymiennym na szpicy. Ewentualnie wpuścić Stebleckiego na skrzydło, lub przesunąć tam Suarta a na bokach obrony zostawić Żytkę i Nykiela. Lub przywrócić Dudzica do pierwszej drużyny. Opcji jest wiele a najważniejsze to żeby to beztalencie Biezena usadzić na ławce. Cholernie ciężko jest wygrywać mecze grając ciągle w 10-kę. Chociaż nawet w 10-kę mogłoby być łatwiej bo nie podawaliby piłki do tego pseudo-kopacza co w 90% przypadków oznacza stratę.
V.d.Biezen-dramat,miesiąc na ławie dobrze mu zrobi,chyba,że na treningu wróci do żywych..
Szałachowski-tylko na ostatnie 20 minut,pod warunkiem,że ktoś mu powie,co jest atu..
Żadnych powrotów do żywych na treningu. Nie interesuje mnie, może zacząć nawet trafiać 10 na 10 strzałów w okno na treningu, ten gość jest spalony. Zagrał u nas 17 meczów i ANI JEDNEGO nawet przyzwoitego występu. Na co zatem tu jeszcze liczyć?
ktos tu wspomnial jakos ostatnio o trenowaniu techniki, hue hue, albo sie ja ma w wieku 20+ albo nie, ale dobrze trenowac nawyki i powtarzalnosc, jak czasem widze wrzutke grajka to sie zastanawiam czy on to pierwszy raz w zyciu robi??
g4lu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żadnych powrotów do żywych na treningu. Nie
> interesuje mnie, może zacząć nawet trafiać 10
> na 10 strzałów w okno na treningu, ten gość
> jest spalony. Zagrał u nas 17 meczów i ANI
> JEDNEGO nawet przyzwoitego występu. Na co zatem
> tu jeszcze liczyć?
--------------------------------------------------------------------------------
Nie no jeden był...chavez na plecy i gol..
nom był ladnego gola strzelił wtedy chavez van der biezenem :)
[quote=Bruno]
Nie no jeden był...chavez na plecy i gol..
[/quote]
Ten występ też był żenujący, a bramka to bardziej zasługa czaveza niż biezena bo to honduranin wziął van gamonia na klatę i pociągnął go na siebie w ostatniej chwili. Można powiedzieć, że piłka odbiła się od głowy biezena i wpadła do bramki chociaż ja osobiście używam w tym wypadku stwierdzenia, że czavez strzelił biezenem samobója.
Edit:
widzę, że nie jestem jedynym używającym tego stwierdzenia :)
g4lu Napisał(a):
> > Nie no jeden był...chavez na plecy i gol..
>
>
> Ten występ też był żenujący, a bramka to
> bardziej zasługa czaveza niż biezena bo to
> honduranin wziął van gamonia na klatę i
> pociągnął go na siebie w ostatniej chwili.
> Można powiedzieć, że piłka odbiła się od
> głowy biezena i wpadła do bramki chociaż ja
> osobiście używam w tym wypadku stwierdzenia, że
> czavez strzelił biezenem samobója.
>
> Edit:
> widzę, że nie jestem jedynym używającym tego
> stwierdzenia :)
----------------------------------------------------------------
Teoria niestety słuszna..nie da się racjonalnie jej obronic..
jej obalic ..miało byc.
Btw. tak sobie myślę, że skoro Saidi i tak nie podaje tylko kiwa i strzela to można przede wszystkim jego ustawiać na szpicy. Zrobi zamieszania, weźmie na sibie 2-3 zawodników i będzie miejsce do rozegrania czegoś mądrego przez drugą linię. Do tego jak kogoś okiwa i strzeli to będzie miał bliżej do bramki i może trafi ;) . No i mniej pretensji będzie za jego boiskowy egoizm bo będzie na samym końcu łańcucha podań hehe
Bizen do Holandii, nie na ławkę. Do ataku Visnakovs!
Problem jest głębszy , ten zespół nie potrafi narzućić presingu gdy gra ze słabszym i jest to mecz o życie - schody dopiero się zaczynają ,pozostało wierzyć w cuda , bo NASZ WIELKI PROF. ośiągnął marketingowy już sukces .??????
Trener chciał dzisiaj zagrać fair - play . ŁKS grał w 10 więc ten wpuścił Stebleckiego by wyrównać stan piłkarzy na boisku ;-)
Fajnie że ktoś chce ogrywać młodzież , jeśli ktoś to robi jednak w drużynie walczącej o życie ten jest po prostu idiotą!!!
Napastnika to my w kadrze nie mamy Bizon dno totalne, Matulevicius po wejściu nic nie pokazał. Szkoda, że Rupa został wypożyczony może Kafarski dał by mu szansę w końcu jak Stebleckiemu. Sebastian dzisiaj w miarę korzystnie wypadł. Nie wiem czy można zerwać wypożyczenie po miesiącu i sprowadzić zawodnika do siebie ? Alex żeby się wykurował to będzie duże wzmocnienie.
TEODOR Napisał(a):
> Trener chciał dzisiaj zagrać fair - play . ŁKS
> grał w 10 więc ten wpuścił Stebleckiego by
> wyrównać stan piłkarzy na boisku ;-)
>
> Fajnie że ktoś chce ogrywać młodzież , jeśli
> ktoś to robi jednak w drużynie walczącej o
> życie ten jest po prostu idiotą!!!
Człowieku, masz oczy ? widziałeś jak chłopak zagrał ? Zrobił coś złego. Po sposobie ustawienia się (szukanie gry ) i operowania piłką widać, że ma fajny potencjał .
Jasne grajmy samymi rutyniarzami ala Bartczak , oni swym doświadczeniem nas utrzymają !
Widzisz, jestem daleki od kłócenia się tu z kimkolwiek ale Twój wpis to dla mnie totalna porażka ( albo jak wolisz idiotyzm :)
TEODOR Napisał(a):
> Trener chciał dzisiaj zagrać fair - play . ŁKS
> grał w 10 więc ten wpuścił Stebleckiego by
> wyrównać stan piłkarzy na boisku ;-)
>
> Fajnie że ktoś chce ogrywać młodzież , jeśli
> ktoś to robi jednak w drużynie walczącej o
> życie ten jest po prostu idiotą!!!
ale pierdolisz! :)
Ja osobiście mecz podzielił bym na 3 różne odsłony:
- do 1 bramki ŁKSu, gdzie graliśmy dobrze z pomysłem
- okres straty dwóch bramek i późniejsza gra do przerwy
- 2 połowa
Za pierwszą i trzecią duży plus dla Kafarskiego. Ale jeszcze większy za to, że pokazał jaja ściągnął Hoska wprowadzając drugiego napastnika oraz za wejście Stebleckiego.
Btw. czy ktoś zauważył jak w.kurw.iony był Kafarski na ławce trenerskiej :) Nie chce być w skórach kopaczy w poniedziałek na treningu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)