[b]"Batalia o Złoto - Starcie Pierwsze"[/b]
Restauracja Emocja i ExtremEvents zapraszają na pierwszą odsłonę walki o Mistrzostwo Polski.
Zapewniamy:
- zacne, pasiaste grono,
- Loże Ekspertów, w której zasiądą Panowie Julian Korzeniak, Antoni Montean i Marcin Cieślak - całość zrealizowana w konwencji studia telewizyjnego - wywiady, komentarze, refleksje,
- emisję brawurowo zmontowanego przez PASY.TV teledysku pod tytułem "Droga do Finału",
- typer z nagrodami dla wszystkich, którzy trafnie wskażą wynik spotkania (Karta VIP Emocja upoważniająca do stałego, 10% rabatu na cały asortyment lokalu),
- konkurs, w którym nagrodą będzie kalendarz naszych Małych Hokeistów z autografami przyszłych (maluchy) i aktualnych Mistrzów Polski (mamy nadzieję, także sezonu 2011/2012),
- emocje i świetną zabawę.
Start: 19:00
Bilet: 20 zł
Zakup biletu upoważania do odbioru jedengo, dużego piwa w barze.
Część dochodu ze sprzedaży wejściówek przeznaczona zostanie na wsparcie najmlodszych hokeistów Cracovii.
Ci, którym nie uda się wygrać lub wylicytować wyjątkowego kalendarza z autografami, będą mogli go nabyć w wersji bez tychże, w specjalnej cenie 10 zł. Całość kwoty uzyskanej ze sprzedaży kalendarzy trafi do dzieciaków.
Ilość miejsc mocno ograniczona. Chcemy by każdy Uczestnik zajął miejsce siedzące, gwarantujące komfort konsumpcji hokejowego święta.
[b]Rezerwacja miejsc.
mailowo: sztab@extremevents.pl
telefonicznie: 502 300 302[/b]
Każda rezerwacja będzie potwierdzana.
Zapraszamy!
Emocja, Stadion Cracovii, wejście od ulicy Focha, 19:00
Jeśli formuła się sprawdzi, a frekwencja dopisze, będziemy podobne spotkania Pasiastej Braci, organizować regularnie.
ExtremEvents Team, czyli dziś ŁOWCY Przygód :)
-
-
Finałowe Emocje - wspólne oglądanie meczów wyjazdowych
PasyExtremE Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ci, którym nie uda się wygrać lub wylicytować
> wyjątkowego kalendarza z autografami, będą
> mogli go nabyć w wersji bez tychże, w specjalnej
> cenie 10 zł. Całość kwoty uzyskanej ze
> sprzedaży kalendarzy trafi do dzieciaków.
Co to za kalendarze?
http://hokejwpasy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=720:kalendarz-juz-w-sprzedazy&catid=35:aktualnoci&Itemid=27
Muszę tam być :)
Musisz :)
Mogę zdradzić, iż swą obecność zapowiedziało wiele znamienitych, pasiastych postaci. Byli hokeisci i piłkarze oraz kilku wybitnych kibicodziałaczy :)
Może wkrótce będę mógł przekazać Wam kolejną dobrą wiadomość, lecz czekam jeszcze na potwierdzenie...
Mamy jeszcze około 20 miejsc.
Kalendarz konkret, czekałem na to. A jest możliwość przekazania 1% podatku na naszych małych hokeistów?
Szkoda, że nie wkleiliście tego w "Głosie z Trybun".
Tutaj, niestety mniej osób zagląda...
Obecny!
Pozostaje 19 miejsc ;-), ale "Emocja" pojemna jest - nie zniechęcajmy niezdecydowanych.
Przychodźcie, pomieścimy się...
mając w pamięci finał play off sprzed 8 lat i patrząc na nazwę ExtremEvents, jak i kojarząc właściciela firmy, spodziewałbym się raczej wyjazdu do Sanoka, a nie oglądania meczu w Krakowie ;)
Miejsca ciągle jeszcze są. Kondi ma rację. [b]
Nawet jeśli decyzję o odwiedzeniu Emocji podejmiecie w ostatniej chwili, to przychodźcie, dzwońcie![/b]
Często, niestety dla organizatorów, którzy muszą zapanować nad logistyką i aprowizacją, stety dla spóźnialskich, zarezerwowane wcześniej miejsca, pozostają puste. Zawsze też można posadzić kogoś na kolanach... Zresztą dla nas nie ma rzeczy niemożliwych i postaramy się, by nikt nie odszedł z kwitkiem :)
Knurze! Nie wiem, którego z nas masz na myśli :) Same Pasiaki :)
Wyjazd do Torunia? Ale to było 7 lat temu...
Edit: Już wiem wszystko :)
Ta awizowana, dodatkowa informacja jest taka, że swój udział we wspólnym oglądaniu, zapowiedziało dwóch zawodników pierwszego składu piłkarskiej Cracovii.
Jednak do końca nie bedziemy pewni ich obecności, zatem nie podaje ich nazwisk, niech będzie to miła niespodzianka, jeśli się zjawią. Bardzo chcą dopingować swoich kolegów wraz z Wami, ale to czy przyjdą, nie zależy tylko od nich.
A mi z nazwą ExtremEvents kojarzy sie wyjazd integracyjny do Zagórza śląskiego i ta impreza na zamku tylko ten pensjonat troszke niebardzo :)
Cała Polska j.... śląska
Pozdrawiam organizatorów :)
Mylisz się, pensjonat MIAŁ BYĆ najbardziej ekstremanym punktem programu :) Pierwotnie miały być namioty i ciesze się, myślę że Wy także, że udało się przeforsować koncepcję "pensjonatu" :) Naprawdę...
Zamiast krytykować pensjonat :), napisz że takiej imprezy, jak ta na Zamku Grodno, w sensie otoczenia, oprawy, klimatu, jeszcze nie było :)
W Pradze też z nami byłes?
Dlaczego jeszcze nie mam Cię na liście Uczestników?
Pozdrowienia!
Fajnie się spotkać
No impreza na zamku pierwszej klasy mam nadzieje ze nie ostatnia która nam zorganizujecie:) oby tylko takie byly hehe w Pradze z Wami nie bylem niestety ale slyszalem ze tez wesolo bylo :) kolege byscie zostawili hehe trzeba sie bylo z obwodnicy wracac :) nie masz mnie na liscie bo nie wiem czy dam rade ale jak sie wyrobie to wpadne bez zapisywania sie
PasyExtremE Napisał(a):
> Ta awizowana, dodatkowa informacja jest taka, że
> swój udział we wspólnym oglądaniu,
> zapowiedziało dwóch zawodników pierwszego
> składu piłkarskiej Cracovii.
Lepiej jakby pojechali do Sanoka podawać ręczniki, dostarczać bidony z wodą. Jak już chcą wpaść to niech przynajmniej postawią zgromadzonej tam publiczności po kilka kolejek (w ramach rekompensaty).
Jareczek Napisał(a):
> Fajnie się spotkać w pasiastym towarzystwie -
> dobry pomysł.
nie ma czegoś takiego, jak "pasiaste towarzystwo". to oksymoron. towarzystwo może być na ten przykład sportowe, gwardyjskie, ubeckie, itp., ale [b]nie pasias[/b][b]te[/b].
pasiaste może być grono, pasiasta kompania, itd.
Do zobaczenia w Emocji :)
Coś czują że komentarze Pana Julka będą wesołe...zresztą jak ktoś nie oglądał to niech zobaczy "Za Czapkę Gruszek".
Wszyscy dzisiejsi eksperci grali w tym filmie :)
W imieniu rodziców, chciałbym serdecznie podziękować wszystkim obecnym, a w szczególności Panu który wylicytował spora kwotę na naszą młodzież.
Wczoraj uzbieraliśmy za 19 :) kalendarzy 1030 zł.
Serce rośnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)