Kafar..
[b]Trener Jacek Zieliński może spać spokojnie,[/b] ale powinien dokonać roszad w składzie, Ci, którzy zawiedli muszą mieć świadomość, że nie są niezastąpieni - dodał.- słowa J.Wojciechowskiego. Wiec może by się udało Michniewicza, ale widzę, że podają, że Kafarski na trenera.
-
-
Z cyklu "giełda trenerów" czyli: kto za Dariusza "zemsta Majewskiego" Pasiekę ?
Kafarski to kolejny samobój [i]krakowii[/i] spod znaku comarchu
Czyli nadal kręcimy się w zaklętym kręgu "ekstraklasowych" trenerów. Urbany, Kafarskie, Michniewicze co pół roku zmieniają kluby i się cieszą.
Nie jestem fanem Kafarskiego byłem najpierw za Probierzem potem liczyłem, że Michniewicz zostanie naszym trenerem, ale z tego co pamiętam to był okres w którym lechia grała bardzo ładną piłkę dla oka, miała swój styl. Zobaczymy co z tego będzie.
Nie dość, że szmelc, to jeszcze betoniasto-gwardyjski... Czyli Filipiak pogodził się ze spadkiem.
Pier*olicie. Z tego co dotarło różnymi drogami na forum to staraliśmy się na pewno o Probierza, później Urbana i na koniec o Michniewicza. W naszej sytuacji to byli trenerzy pierwszych wyborów. Z każdym z różnych przyczyn do tej pory nie wyszło.
Żaden zagraniczny trener nie znający drużyny i polskiej ligi nie wchodził w grę bo taki potrzebuje czasu, żeby cokolwiek zmienić.
Poczekajmy jeszcze chwilę na oficjalne info zanim zaczniemy cisnąć. Prawda jest taka, że na dziś każdy lepszy niż Pasieka.
Kafarski nie jest najgorszy, liczę na efekt miotły. Może to odnieść skutek.
TO SĄ KU>WA JAJA!!!!!!!
Probierz odmówił, Urban odmówił, Czesio odmówił wiec za dużego wyboru to my nie mieliśmy. Może akurat się sprawdzi. Lech czasem z nim nie negocjował?
Mam nadzieje, ze sie podbudowal psychicznie na bezrobociu, bo ostatnie mecz na lawce lg siedzial z mina zbitego psa.
Na plus Kafara - ze nie wyglada jak kloszard
Po ch.uja nam gdańska świnia?Widzę że w Krakowii wszystko możliwe...
Kto wpadł w ogóle na pomysł by negocjować z tym betonowym wieśniakiem?
Ja pierdole,jak zwykle najlepiej wziasc nieudacznika bo tani.Boże widzisz i nie grzmisz.
Panowie, jak mamy spaść z klasą to jest to dobry ruch:D on zawsze pięknie ubrany - krawacik, marynara i taki przystojnawy:)!!!
Deja vu i powtórka z Pasjonata się nam szykuje. Na dodatek menda utożsamiajaca się z kurwą-szajs... Makabra.
Nierząd Krakowi wypowiada wojnę kibicom.
może na 3 miesiące a od 1 lipca Fornalik
misiekm Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> może na 3 miesiące a od 1 lipca Fornalik
Może będziemy mieli szanse gdy uratujemy EK
"Gdańska świnia, wieśniak, nieudacznik..." chyba odpocznę od forum, bo wysyp buraków zaczyna mnie dobijać.
Tomasz Kafarski ma szansę w tym sezonie ustrzelić dublet. Istnieje prawdopodobieństwo, że z ligi spadnie zarówno Cracovia, jak i Lechia. Spuścić dwie drużyny w jednym sezonie - to by było to! Chociaż oczywiście już takich magików w ekstraklasie mieliśmy.
PS Zastanawia nas, czy Kafarski na stadionie Cracovii znowu zapozuje ze świnią z napisem "Arka Gdynia"? Od razu go uprzedzamy - byłoby to trochę nierozważne. Życie jednak lubi płatać figle.
[url=http://www.weszlo.com/news/9715-Jedyny_Kafarski_nie_odrzucil_oferty_Cracovii]TU całość[/url] za weszło
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)