Witam Serdeczenie i sukcesow samych zycze . Na poczatek niezmiernie uciesza mnie trzy punkty przywiezione z Lodzi , ktore to rozpoczna marsz Krakowi w gore tabeli. Wodzu prowadz ... dzis utrzymanie , jutro MP a juz niedlugo Liga Mistrzow.
-
-
trener Janusz Filipiak -witamy
No wreszcie jakieś decyzje!!! Brawo Panie Profesorze! Niech Pan pokaże, że ma Pan jaja i jeszcze przejmie stanowiska:
- drugi trener
- trener bramkarzy
- masażysta
- kierownik drużyny
- dyrektor sportowy
- noszowy
Tylko taki ruch gwarantuje pełny sukces!
.. i wszystko taniej wyjdzie !
Witaaamy :)))
Nawet krańcowa rozpacz po grze naszych piłkarzy nie usprawiedliwia prymitywnych epitetów Zbycha!!!
Nakłada się bana za zaśmiecanie tematu, a prymitywne posty zawierające epitety są tolerowane!
Rozumiem, że moderatorzy są osobami zabieganymi i nie są czasami w stanie należycie kontrolować forum ale prosiłbym o interwencję! Nie róbmy z tego forum szamba!!!
W pierwszej chwili myślalem,że sobie ktoś jaja robi, a to jednak prawda!
Czekałem na tą chwilę od 1996 r. po przegrajen z gts!
WITAJ GENERALE!!!
do boju, do boju, do boju, do boju!
[URL=http://tinypic.pl/8vzpdwq5i9zb][IMG]http://tinypic.pl/i/00168/8vzpdwq5i9zb_t.jpg[/IMG][/URL]
Pasieka na konferencji wytłumaczył powód zmiany Saidiego! Jednych to przekona innych nie!
Ja słyszałem wiele bzdurnych plotek, daleki jestem jednak od zakładania nowego tematu!
Częściowym wytłumaczeniem jest wysoki poziom niezadowolenia po przegranym meczu!
Ja mama taką zasadę, nie czytam i nie dokonuję wpisu na forum bezpośrednio po przegranym meczu!
Warto trochę ochłonąć! Poziom agresji znacznie niższy i świat jakby trochę w lepszych kolorach!
Polecam!
ps.
Ja słyszałem, że Pasieka dokonał zmiany po telefonie od Premiera-wszak wszystko to wina Tuska!
:)
z pewnego źródła grającym drugim trenerem ma zostać Jakub Tabisz , kierownikiem drużyny zostanie żona "santo subito" " króla słońce Janusza Napoleona Filipiaka. Dużym wzmocnieniem defensywy może okazać sie dotychczasowy kierownik ds bezpieczeństwa na stadionie Ireneusz Smaś
z farcikiem treneiro!
witam, powodzenia.
jest już krótki wywiad z PS:
- Obejmuje pan zespół w trudnym momencie. Jakie cele stawia pan przed drużyną?
- W tym sezonie utrzymanie, a w przyszłym finał Ligi Mistrzów. Stać nas na to. Ponadto postaramy się, aby Cracovia została wybrana do gry w superpucharze.
- Na jakich zawodnikach chce pan oprzeć swoją grę?
- Przede wszystkim muszą znać języki. To jest kluczowe. Dwa języki obce to minimum. Poza tym lubię zawodników młodych, wysokich i przepłaconych.
- Czy zamierza Pan skompletować sztab trenerski?
- Nie ma takiej potrzeby Żeby być fizjologiem wystarczy przeczytać ze dwie książki. Scoutów też nie potrzeba, bo jak słyszę słowo skauting, to mi się chce śmiać. Mam mojego wiernego asystenta Kubę, we dwóch sobie ze wszystkim poradzimy.
- Co Pan może obiecać fanom Cracovii?
- Idziemy ostro do przodu, Cracovię widzę Wielką, a jeszcze Większy będę JA!
Piękne streszczenie knurze :) Jakby tak zebrać wycinki wywiadów z kilku ostatnich lat i zrobić z tego 10 min filmik, może co poniektórym otwarłoby to wreszcie oczy, bo niestety pamięć mają b. krótką.
stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pasieka na konferencji wytłumaczył powód zmiany
> Saidiego! Jednych to przekona innych nie!
> Ja słyszałem wiele bzdurnych plotek, daleki
> jestem jednak od zakładania nowego tematu!
Pasieka stracił resztki poważania w zespole po tym pytaniu http://youtu.be/m4WDC-4KHMw 9'13. Albo jest się z drużyną (jak niegdyś Orest) albo trzyma się kurczowo stołka i a w zamian wcześniej czy później zespół zaczyna pozorować grę byleby nie dostać kar.
Uważam że porządku, nadaje się
Chociaż wolałbym aby szanowna małżonka ustalała skład i taktykę
Cracovii może pomóc tylko trener kobieta.
Marketingowy sukces w całej tej porażce sportowej murowany
Jest Pan grabarzem Cracovii.Ale on i Pana przetrwa !!!CRACOVIA PANY 1906-do końca świata !
mariusz Napisał:
> Jest Pan grabarzem Cracovii.Ale on i Pana przetrwa
Hamuj się gościu
Ja za nic w Świecie nie mogę pojąć po co Filipiak pchał się na prezesa?? Aż takie ma parcie na szkło?? Mógł siedzieć na swoim złotym fotelu właściciela i sterować prezesami i ich zastępcami wyszłoby na to samo, a w razie niepowodzenia mógłby najzwyczajniej wypier.dolić osoby niekompetentne. Teraz co? Wszystkiemu winny zawsze trener? vice? piłkarze? Ryba psuje się od głowy i niestety w końcu się zorientuje po CH.UJA się pchał na świecznik zamiast sterować z tylnego fotela, nikt w razie czego nie miałby do niego pretensji winnych wtedy to on mógłby zawsze wskazać. Ale pointa będzie inna: ZMIENIŁEM WSZYSTKICH, DALEJ NIE DZIAŁA TO CHYBA KU.RWA PREZESA MUSZE ZWOLNIĆ...
Pieprzenie i to na potęge całą winę ponosi nasz pseudo-trenerzyna on nic nie umie i taka jest prawda!!!
myśle, że mogą być małe problemy z licencja
ale co to dla takiego światowca co przecież i tytuły róznorakie ma
mariusz Napisał(a):
> Jest Pan grabarzem Cracovii.Ale on i Pana przetrwa
> !!!CRACOVIA PANY 1906-do końca świata !
Dokładnie możemy ironizować ale bez chamstwa. Zbychu też ogarnij się.
Fakty są takie prof Filipiak nie powinien być nigdy prezesem Cracovii, nie ma na to czasu, ani nie zna się na piłce nożnej mimo praktycznie dziesięciu lat w tym "biznesie". Viceprezesem nie powinien być JT. To sprawy podstawowe, ktore profesorowi można zarzucić.
LiD.Z. Napisał(a):
> Pieprzenie i to na potęge całą winę ponosi
> nasz pseudo-trenerzyna on nic nie umie i taka jest
> prawda!!!
Ale ktoś go zatrudniał.
Dokładnie, ktoś podpisał z nim kontrakt, ktoś przedłużył kontrakt z Szeligą i całą bandą nędzarzy!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)