Tak, Agent, ja się zgadzam, ale na Tuomasie i Wilczku ławka się nie kończy. Ja rozumiem, że Immonen to jest świetny obrońca i do tego ofensywnie grający, notuje sporo punktów do kanadyjskiej, etc..., Wilczek może nie zachwycać, ale jest poprawny, poza tym doświadczony, grał nawet na MŚ (I dywizji co prawda, ale wielu takich obrońców w naszej lidze do 30 lat nie ma i tak...) i to mogłoby być teraz przydatne. Ale jest jeszcze Dulęba, który przyłożyć umie, jest Lenius, który może grać i z tyłu i z przodu, a taki obrońca byłby wartościowy (ja słyszałem, że w jego przypadku jest kiepska korelacja cena/jakość, ale powodem nie jest niska jakość, tylko wysoka cena, więc jak jest i byłby przydatny - niech gra) no i jest jeszcze, a właściwie to może przede wszystkim Sznotala - jak chcemy zrobić z niego klasowego obrońcę, to niech wchodzi na lód w finałach... Chyba, że żaden z tej trójki zaufania Rudolfa nie ma (przyczyny nieważne) to wtedy rozumiem i jest to jedyny chyba powód jaki w moim odczuciu może tłumaczyć obecność Kulika na lodzie. Do tego dochodzi jeszcze zestawienie Kulika z Prokopem, czego też nie rozumiem. Piszesz Agent, że ta para jest na lodzie jak lecą gole. No i to jest proste i oczywiste, bo Patrik ma inklinacje do gry ofensywnej, więc on do pary potrzebuje pewniaka, który utrzyma w razie czego tył, a jak jest para ofensywny+dziurawy, to tak się kończy i trzeba płacić. I tu akurat gol z dogrywki jest chyba sztandarowym przykładem (o ile Prokop był tam też na lodzie, bo tego całkiem pewien nie jestem) - Kulik został sam i pech pechem ale w efekcie sobie nie poradził.
Z Galerią Kazimierz, to może niech Wojcieszek nie ryzykuje, mecz o 20:00 i jak wyjdzie powiedzmy 22:30 to jesteś pewien, że wyjedzie?
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
Kulik - Dulęba - diabelska alternatywa ;)
Lenius grał w Sanoku, a przynajmniej był na ławce.
Nie Sterby, nie powiedziałbym, Dulek po prostu już nie ma tej szybkości, ale ma świetny, a co najmniej dobry strzał (oki goli już nie sadzi jak kiedyś, ale jego strzały - i to nie tylko z niebieskiej, ale i zza rzadko są łapane, a częściej odbijane i było trochę goli w tym roku po zebraniu i rozegraniu albo dobitce po strzale Dulęby, tego na dobrą sprawę nikt inny w drużynie nie ma, a jak obrońca nie da radę wprowadzić krążka do ataku to taki sposób też jest dobry, nie mówiąc, że w końcu może mu wpaść), właściwie się ustawia, nie daje przejść po bandzie i doświadczenie w takich meczach wyprzedzające Kulika o lata świetlne...Tu się często krytykuje w tym roku Mariusza, a on ma naprawdę poprawny sezon...
Ochrona wypuszcza. Wyjeżdża się od strony Podgórskiej.
lolipop Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Proszę, proszę. Mają pretensję o bluzganie
> m.in. na Radziszewskiego a sami równo jadą po
> Sanoku. Jak kultura to kultura.
> Ale Rafał na prawdę źle się prezentował z
> orłem na piersi i promilach we krwi.
> Fantastycznie się zabawił w klubie Kino.
> Jeśli mowa o dopingu: na Arenie jest okropna
> akustyka i to też robi swoje. Przynajmniej jest
> porządne lodowisko a nie jakaś ruina.
> Przykro, że w Krakowie hala się zapełnia
> dopiero jak są rozgrywki play off. kibice
> sukcesu....
za twoje nie pil, a naprawde piszemy razem.
Szrotówek kasztanowcowiaczek Napisał(a):
> lolipop Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Proszę, proszę. Mają pretensję o bluzganie
> > m.in. na Radziszewskiego a sami równo jadą po
> > Sanoku. Jak kultura to kultura.
> > Ale Rafał na prawdę źle się prezentował z
> > orłem na piersi i promilach we krwi.
> > Fantastycznie się zabawił w klubie Kino.
> > Jeśli mowa o dopingu: na Arenie jest okropna
> > akustyka i to też robi swoje. Przynajmniej
> jest
> > porządne lodowisko a nie jakaś ruina.
> > Przykro, że w Krakowie hala się zapełnia
> > dopiero jak są rozgrywki play off. kibice
> > sukcesu....
>
> za twoje nie pil, a naprawde piszemy razem.
no i po co odpisywać takim głąbom jak ten "lolopop" wchodzi na forum NAJSTARSZEGO KLUBU W POLSCE i szuka...... na hoke jnet mu pewnie nie odpisali i dzieciak sieje propagande tutaj . Pewnie na meczu go nawet nie będzie :)
Zachowajmy poziom , który na tym forum stoi na wysokim poziomie .
kolego lolopop gdybyś nie zrozumiał co napisane to http://megaslownik.pl/slownik/ukrainsko_polski/
Do przejścia granicznego z Ukrainą mam trochę kilometrów. Nie znam tamtejszego języka, kultury, tradycji. Dlaczego? Radzę ci teraz usiąść i mocno się trzymać bo chyba przeżyjesz szok! Sanok to też Polska. Dziwne co nie? Tak, to się nie mieści w głowie!
Nie mów mi o wysokim poziomie forum. Chyba, że obrażanie według Ciebie podnosi ten "wspaniały" poziom. Nie wiem, czy boli porażka czy po prostu uważacie nas za podgatunek ludzki.
Polak Polakowi wrogiem... przykre.
[quote="PASY.TV na FB"]
Wielu kibiców bardzo żałuje, że również dzisiaj przeciwko Ciarko nie wystąpi Tuomas Immonen, rozmawialiśmy krótko z Tuomasem prosił przekazać WAM drodzy pasiaści bracia: "Dobre słowa kibiców, powodują że mam ochotę jeszcze ciężej pracować dla wielkiego klubu jakim jest Cracovia. Mam nadzieję, że szybko wrócę do gry! To bardzo trudny moment dla sportowca kiedy chce pomóc zespołowi, a nie może ubrać klubowych barw i walczyć (w tym przypadku) na lodowisku. Ale obiecuję, że nawet jeśli pojawi się mała szansa, żeby wyszedł w którymś z meczy finałowych, na pewno to zrobię i dam z ciebie wszystko! Jeszcze raz dziękuję!"
[/quote]
To co się tutaj ostatnimi czasy wyprawia to jest naprawdę przykre. Każdy napinający się, bez względu na barwy, pokazuje jakim jest słabym człowiekiem. Zamiast odgrażać się w komentarzach, proponuje przyjść i dać z siebie wszystko na trybunach, by pomóc drużynie. Pozdrawiam wszystkich nienapinających się kibiców obydwóch drużyn, miłośników hokeja. Do zobaczenia za kilka godzin przy Siedleckiego.
Ostatnie strony tego tematu można śmiało wykasować, bo są kompletnie nie na temat.
Odnośnie kontuzji Immonena to coś go zabolało w plecach.
Leszka sponiewierali w Oświęcimiu i 3 tercję leżał w szatni, obolały grał w kolejnych meczach.....a tu jakieś zapalenie skarpetki i gość nie gra w najważniejszych meczach.
marcin_ksc Napisał(a):
> Ostatnie strony tego tematu można śmiało
> wykasować, bo są kompletnie nie na temat.
Nie, dlaczego, coś się dzieje, są emocje i chyba potrzebne było spuścić trochę atmosfery przez jakiś wentyl bezpieczeństwa, przeczyszczenie atmosfery raczej dobrze wszystkim zrobiło, choć ja też nie spodziewałem się, że wybuchnie z aż takim impetem...
1
CHT Napisał(a):
> To co się tutaj ostatnimi czasy wyprawia to jest
> naprawdę przykre. Każdy napinający się, bez
> względu na barwy, pokazuje jakim jest słabym
> człowiekiem. Zamiast odgrażać się w
> komentarzach, proponuje przyjść i dać z siebie
> wszystko na trybunach, by pomóc drużynie.
> Pozdrawiam wszystkich nienapinających się
> kibiców obydwóch drużyn, miłośników hokeja.
> Do zobaczenia za kilka godzin przy Siedleckiego.
Szacunek dla ciebie za te słowa...!!!
Wolałbym żebyśmy sobie podyskutowali tu o hokeju typowo sportowo. Niestety wybuchła tu niezdrowa napinka, która tylko negatywnie wpływa na forum i jego poziom. I nie jest tak, że to wyłączna wina gości, bo wielu z nich przyszło tu zadać pytania, podyskutować na poziomie. Wystarczy, że zaiskrzyło między dwoma przeciwstawnymi użytkownikami - zaczęły się wzajemne wyzwiska pod adresem naszych klubów, a pozostali użytkownicy stanęli w obronie swoich barw. Naprawdę apeluje o zdrowy rozsądek - czasem warto odpuścić, zignorować w imię wyższego celu jakim jest poziom tego forum. Jeszcze raz pozdrawiam zdrowo podchodzących do forumowych dyskusji kibiców obydwóch drużyn.:) Zawijam w kierunku S7, bo trzeba jeszcze na :)-D wpaść.
lolipop Napisał(a):
> Do przejścia granicznego z Ukrainą mam trochę
> kilometrów. Nie znam tamtejszego języka,
> kultury, tradycji. Dlaczego? Radzę ci teraz
> usiąść i mocno się trzymać bo chyba
> przeżyjesz szok! Sanok to też Polska. Dziwne co
> nie? Tak, to się nie mieści w głowie!
>
> Nie mów mi o wysokim poziomie forum. Chyba, że
> obrażanie według Ciebie podnosi ten "wspaniały"
> poziom. Nie wiem, czy boli porażka czy po prostu
> uważacie nas za podgatunek ludzki.
>
>
> Polak Polakowi wrogiem... przykre.
A z trybun tez spiewales glosno jechac z kurwami??? Pewnie nie, bo jestesprzeciez inny niz pozostali na meczu w Sanoku...
Ok. wlasnie zasiadlem, zaopatrzony w maly szesciopaczek i czekam na transmisje. Oczekuje wspanialej gry i zwyciestwa :) Hej, heej, heeeeej Cracovia!!!!
Macie jakiegos linka do transmisji bo jebane itvp nie hula poza granicami kraju!!!Ograniczenia ze wzgledu na duza ilosc osob ogladajacych!!!
tvpsport nie dziala?? Ja ogladam z satelitz z enki
Nie z satelity tylko w necie.
Ogladalem zawsze jak transmitowali a dzis jakies awruk jakies ograniczenia.
SopCast nr.56947 smiga idealnie!!!
ja mowie o internecie...
tutaj masz link..
http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/wideo/plh-final-comarch-cracovia-ciarko-sanok-2-mecz/5062409
ja mam ograniczony dostep ze wzgl. na kraj w ktorym zamieszkuje... :) Wspolczyje Kruszyna bo mecz dobry, cisniemy !!
Do konca trzy minuty przegrywamy 1-2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)