W 2 tercji Radzik chyba zrehabilitował sie za swój błąd przy golu, przepiękne są jego parady, a i mieliśmy trocę dużo szczęścia, ale szczęście podobno sprzyja ... lepszym ! :D Hej Pasy gol :!
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
Cisną nas strasznie, Radzik dokonuje cudów... ciekawy jestem 3ciej tercji...
DO BOJU CRACOVIA!!!
No i Radzik super
Gdyby nie Radzik to ciekawie by nie było... Ale optymizm pozostaje, Pasy GOL!!
Mam nadzieję, że to ta nasza słabsza II tercja i w III będzie lepiej
Seniorze, internetowe transmisje TVP Sport działają bez zarzutu, jednak trzeba odpowiednio wcześnie ją włączyć (najlepiej przed rozpoczęciem). Co do spotkania, druga odsłona znacznie mniej widowiskowa od pierwszej. W dalszym ciągu optyczną przewagę utrzymują gospodarze. Naszym zawodnikom należą się brawa za grę defensywną, zwłaszcza "Radzikowi", który niejednokrotnie zachował zimną krew. Czekam z niecierpliwością na decydującą tercję.
KURWA MAĆ...
Przegrywamy.. :(:(:(
No i strzelili....
Winny jest 3 atak, który opadł chyba z sił! spieprzyli d0oskonałe 2 okazje. Tamci niestety są świeżsi, bardziej dynamiczni... i chyba lepiej jeżdżą. Marnie to widzę.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ha, ha, ha......... 2:2 :)
Ale ładnie ich uciszyli ...
Dopiero wszedlem do domu i ogladam dwie brameczki. Remis !!! Jedziemy dalej. Radzik super!!
oby oby Radzik do końca pewnie rakiem łapał, parkanami odbijał i czyste konto już do końca(pewnie dogrywki/karnych)..
Koniec. Radośc we wsi.
W sumie po całym meczu ich przewagi wygrywają... szczęśliwie:(
klops.. pech jak ch..olera :/
Mieliśmy dużo szczęścia przez cały mecz. Niestety w dogrywce pech.
W sumie zasłużona porażka.
No i lipa 1:0 dla Sanoka, tak jak przewidywałem :(, 3:2 po dogrywce ! Brawo chłopaki za walkę, pierwsze koty za płoty !
Złoto i tak zostanie w Krakowie ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)