Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy ktos z Was miał "przyjemność" obejrzeć i
> posłuchać wypowiedź Wawrzyka po walce z
> rosjaninem, który notabene mu nieźle
> przy/pier/dolił?
> Lepiej wysławiam się po dobrej imprezie :)
Gość gada jak zasłużony uczestnik paraolimpiady:) Ale bezecenne są miny jakie robi jak dostanie w ryja te długie nogi zaczynają mu się plątać, gość traci baze i ten obłęd w oczach :) Encyklopedyczny mongolizm :)
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
Już całkiem bez złośliwości to widać że ma coś z jakieś epilepsji. Gada tak jakby miał poważnie uszkodzony centralny układ nerwowy, a po tym jak rusek go podłączył zaczął się trzepać jak ryba wyciągnieta dopiero z wody. Widać że coś nie ejst z nim w porządku i tylko szkodzi sobie tym boksem, bo wielkiej kariery i tak nie zrobi.
Faktycznie jak wyhaczył na łeb od ruskiego to zatańczył nienaturalnie i komicznie jednocześnie ale sądzę, że tu się nie ma z czego smiać :) (ale powstrzymać się trudno)
ja myślę że jakby mu AWB wypłacił sztukę to by wawrzykowi zgasło światło, poprawcie mnie jeśli się mylę :)
Wawrzykowi nie trzeba przeszkadzac i sam się tym sportem wykończy, jeszcze kilka lat i będzie sobie mógł grać z Muhammedem Ali w jednej lidze w amse-adamse.
a Wach to tez pies?
Widziałem jego zdjęcie ze Złotej Rękawicy z szalikiem towarzyszy, ale nie wiem czy to tylko pozowanie czy coś tam ma z nimi wspólnego
ramsey Napisał(a):
> a Wach to tez pies?
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/485475,mariusz-wach-na-oplatku-wisly-krakow-zdjecia,1,2,id,t,sm,sg.html#galeria-material
....
Już kiedyś pisałem w tym temacie, że Szpila, Wawrzyk oraz Wach to są wiślackie psiury, z czego ci dwaj ostatni są wychowankami gts-u.
No ale co się dziwić skoro mają najlepszą sekcję boksu w regionie.
El Duce nikt nie poprawił bo to oczywista prawda.
A.W.B. Napisał(a):
> El Duce nikt nie poprawił bo to oczywista prawda.
w związku z powyższym skoro wszyscy tutaj ukoronowaliśmy AWB tytułem Arcymistrza Pierwszego Pier.dolnięcia, ciekawy jestem jak będą wyglądały kolejne posty czarnego kota o przerzutach :)
AWB ma takie przemówienie w łapie ? :)
Tylko nie w łapie, ten okres to już za mną ( tak samo jak za Merolem , El Duce i tysiącami innych ).
w zasadzie bardziej odpowiednie byłby ksywki
AWB silnoręki
AWB the golden arms
To mimo setek zalet to muszę być szczery, ręce to mam przeciętne ( dłonie za to piękne i długie arystokratyczne palce, jak mnie widzą ładne dziewczyny to zawsze zapytają czy jestem wirtuozem pianina lub fortepianu ) ale za to w nogach mam mega wykop.
A propos nieprzeciętnego pierdolnięcia to przypomniała mi się taka historia:
Byłem kiedyś z ojcem w takiej niby góralskiej restauracji na obiedzie. On zamówił sobie kotleta schabowego. Jak przynieśli mu jego zamówienie, to okazało się że kotlet jest na cały talerz. Początkowo niby się ucieszył, ale jak zbadał przekrój kotleta to okazało się że jego grubość to max 3mm, z czego 2 mm to bułka. I tak siedział sobie wkurwiony nad tym kotletem, w końcu coś wymyślił i mówi: "jak będziemy wychodzić to trzeba się przejść przypierdolić kucharzowi". No ale tak czas mijał, on się nic nie odzywał i jadł tą swoją flizę, aż w końcu powiedział: "albo nie, bo jak ma takie pierdolnięcie jak do tego kotleta to stąd nie wyjdziemy".
Rozpisałem się a coś mi się widzi że to ma niewielki związek z boksem.
no to ja Ci powiem że jak byliśmy w góralskiej knajpce z AWB i go zobaczył kucharz to dał mu takiego kotleta że nie było spod niego talerza widać i gruby na 1,4 cm ...
To nie mógł być kotlet, to musiał być rozjechany kot, najprawdopodobniej czarny
6 dni później
Zmarł Teofilo Stevenson.
Kubański bokser, ciężko go nazwać bokserem amatorskim, ale czasy były takie, że z najlepszymi wówczas bokserami występującymi na ringu zawodowym nie mial mozliwośći walczyć.
Pamiętam, ze jak ktoś z naszych trafił na Stevensona na imprezach typu Olimpiada albo MŚ, to z góry wiadomo było że jest już pozamiatane.
Ja nie pamiętam jego przegranej walki.
http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Zmarl-Teofilo-Stevenson,wid,14564082,wiadomosc.html?ticaid=1e9da
Jak podają 3-krotny mistrz olimpijski 1972,1976,1980 w adze ciężkiej, w 1984 Kuba bojkotuje olimpiade w Los Angeles, może byłyby 4 tytuł, ponieważ w 1986 zdobywa tytuł Mistrza Świata w wadze superciężkiej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)