czarny wyprowadza Górnik na prowadzenie.
stadiony swiata, bravo.
-
-
Pozostałe spotkania 18 kolejki
Ale Prezes bramę wmaścił, dlaczego on nie gra u nas :(
o ja !@#$% ale bramka
Fantastyczna bramka ! Brawo prezes !
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale Prezes bramę wmaścił, dlaczego on nie gra u
> nas :(
U nas gra Bizon który musi mieć wyłożoną piłkę na 5 m inaczej nie strzeli
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fake Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ale Prezes bramę wmaścił, dlaczego on nie gra
> u
> > nas :(
>
> U nas gra Bizon który musi mieć wyłożoną
> piłkę na 5 m inaczej nie strzeli
Taaak jasne tylko by przyszedł na ziemie świętą jako mesjasz i walił bramkę za bramką...
Górnik prowadzi już 2:0
Już 2:0
Jagiellonia gra gorzej niż my w sobotę.
2;0 dla Korony. Jagiellonia nie istnieje na boisku. Korona gra bardzo dobrze. Jak widać warto stawiać na młodych debiutant 2 gole do przerwy.
To jest dopiero debiut w Ekstraklasie Jamroza ! Chlopak 2 bramki zaaplikowal Jadze.
dwie bramki zdobył debiutujący w TE Jamróz :)
A wiec wszyscy (co mnie wcale nie dziwi) zwrocili uwage na strzelca bramek. Tez bylem ciekawy kto to taki - i wlasnie: wychowanek Korony, 22-latek, debiutant w lidze. Okazal duza "przytomnosc umyslu":) w obydwu sytuacjach, w ktorych znalazl sie tam, gdzie trzeba bylo byc.
Co prawda jeden mecz jeszcze niczego nie przesadza, ale chyba juz mozna Koronie zazdroscic wychowanka. Nie wiem dokladnie ile "nasz Bizon" strzelil bramek (na pewno z gts-em i w ostatnia sobote) ale porownujac koszty, wychodzi (na razie) na korzysc Korony.
Pamiętasz niestety wszystkie :)
dzisiaj Jamróz błyszczy wczoraj w meczu Górnika bardzo widoczny był młody Olkowski. Szkoda, że u nas żaden z młodych nie dostaje szansy bo uważają, że są za słabi na ekstraklasę. Szkoda mi Rupy, że nie dostaje szansy może w I lidze się pokaże z dobrej strony i będziemy mieli z niego pociechę w najbliższym sezonie.
Cionek 4 żółta.
Cionek nie zagra z Nami , i to plus nie wiedziec tego rzeznika na El Passo. Moze Korona bardziej wykartkuje Jage , bo jak narazie to dobrze im idzie w tym aspekcie.
korona-jagiellonia 2:0
2 bramki Łukasz Jamróz który przyszedł z Orzeł Wierzbica.
Może niech nasi wyciągną z tego jakieś wnioski.
korona bardzo dojrzały szybki techniczny futbol prezentowała.
jagiellonia nic nie pokazała ani Rasiak ani frankowski.
a po co dawac szanse wychowankom w Cracovii? przeciez u nas graja niemal same gwiazdy.
Tak jak myslalem Jagiellonia bez trenera gra padline i musimy to wykorzystac. Uwazac tylko na Rasiaka i Kupisza chyba, ze znow ten od fajek wystawi go na obronie.
z ciekawosci, jak zaprezentowal sie w Slasku Stevanovic?
Jagiellonie trzeba bedzie pokonac w sobote, chociaz ich wczorajsza slabosc wynikala raczej ze zgrania Korony. Mlodziak strzelil dwa gole, ale pilka trafiala do niego po rozlozeniu obrony.
Hajto nie wiem czy byl bardziej zalamany wynikiem, czy zadowolony z faktu, ze nikt mu na trybunach nie zaspiewal: "Hajto zlamasie, zabiles babe na pasie"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)