powodzenia!
-
-
Deivydas Matulevicius - witamy!
Nr 99 zobowiązuje ;) . Powodzenia :)
Życzę tyle bramek w Cracovii i jedną więcej :)
[b][url=http://www.pasy.tv]Deivydas Matulevicius piłkarzem Cracovii - prezentacja w PASY.TV[/url][/b]
Witaj i powodzenia :)
Ole Gunnar Solskjaer :) he
Powodzenia, liczę że się szybko zgrasz z zespołem.
Wielu bramek!
powodzenia
bramek chłopie bramek bo trzeba nam bramek jak tlenu :) witam !!!!
Dzisiejszy Dziennik Polski - Maciej Kmita :
. Grając w Odrze, swoją pierwszą bramkę w Polsce zdobyłem przeciwko Lechii i liczę na powtórkę - dodaje Matulevicius, który zagra z nr 99 na koszulce. To ukłon w stronę trenera młodzików Cracovii z rocznika 1999 Marcina Kępy, który jest znajomym Litwina i pomaga mu w aklimatyzacji w Krakowie.
Wygląda na to, że zawodnicy Trenera Kępy będą mieć swojego patrona :)
Strzelaj duzo bramek!! ;)
Jak dowiedziały się PASY.TV: Deivydas Matulevicius został potwierdzony do gry w Cracovii! Litwin zasiądzie na ławce rezerwowych w meczu z Lechią Gdańsk. Wczoraj na konferencji, trener Pasieka zapytany przez PASY.TV czy nowy napastnik może wejść od pierwszej minuty, odpowiedział "nie".
witaj i powodzenia
czy dobrze mi sie wydaje sądząc ze sie wypierdzielił mając otwartą drogę do bramki? trampkarski błąd złego dobrania obuwia?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy dobrze mi sie wydaje sądząc ze sie
> wypierdzielił mając otwartą drogę do bramki?
> trampkarski błąd złego dobrania obuwia?
Tak, musimy mu kupić porządne buty bo w tak krótkim czasie 2 razie zaliczył glebę .
Dzisiejszy występ obiecujący.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy dobrze mi sie wydaje sądząc ze sie
> wypierdzielił mając otwartą drogę do bramki?
> trampkarski błąd złego dobrania obuwia?
Trampkarz takiego błędu popełnić nie może gdyż te dzieci obligowane są do grania w jednym rodzaju obuwia...skąd taka nomenklatura fachowcu (?)
Szkoda potknięcia, ale występ ciekawy.
Moim zdaniem bardzo dobry występ, podobało mi się jego mocne wejście - od początku zaczął ustawiać Bizena i biec do piłek (nawet tych przy Koenie, bo ten nie kwapił się żeby to uczynić). Myślę, że w grze dwoma napastnikami nawet bez rozgrywającego nieźle by gra w ataku wychodziła, bo prowadziłby ją Deivydas. Mam nadzieję, że to nie był jednorazowy pokaz, bo piłkarz pokazał się z dobrej strony. Jest bardzo zdecydowany w przeciwieństwie do Bizona. Ale już na tego ostatniego nie narzekam bo w końcu bramkę strzelił ;)
Merol - to samo pomyślałem :)
Nasz fachowiec Santo w tej sytuacji zobaczył trampkarski błąd, natomiast w innym temacie pochwalił gre Strausa i uznał, że należy mu dac szanse w najbliższym meczu. Ciekawa sprawa biorąc pod uwagę fakt, że Rok o mały włos nie asystował na 0-2 kiedy to majac piłke w zasadzie jako ostatni wdał sie w drybling z trzema graczami Lechii :) Sytuacja iście trampkarska :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)