co myslicie o ukladzie z Gornikiem Zabrze(Torcida;]) na ten mecz?
-
-
RUCH CHORZOW
dzięki, ale mamy na Śląsku prawdziwych przyjaciół
KoLeŻaNkO wydaję mi sie tylko,czy zamelanzowałaś ostatnio grubo z chłopakami z Torcy?:)
Górnik?-jestem na tak:)
absolutnie
świstak i jarmułka czy jesteście pijani ,może jakieś zielsko było.Na Sląsku mamy już przyjaciół i to dobrych GKS TYCHY.Na ruch pojedzie nas co najmniej 1500 osób - to po co nam Górnik Z.Z nimi zgody nie ma i nigdy nie będzie-większość pasiaków ich niecierpi tak jak Ruch.Jeszcze nie tak dawno na meczach międzypańswowych w Zabrzu biliśmy się z nimi , a teraz mamy ich lubić.Jak graliśmy 3 lata temu z wisłoką to też tam byli aby się bić z nami.Dlatego nie piszcie farmazonów.Jak to przeczytają nasi hools to może wam się nieźle dostać po głowie za takie pomysły.
Wiecie co, ja sie trzymam od takich klimatow troszke z daleka. Ale potter 100% poparcia. Jakos mam takie zakodowane w genach, ze nie lubie nic zwiazanego z Zabrzem...
Do Górnika Zabrze mam szacunek ( chociaż te barwy :)).Wierzcie mi, że naprawde dużo kibiców Górnika też ma do nas duży szacunek. Z paroma nimi gadałem, więc wiem:).
Bądź co bądź dawna dobra zgoda, ale nie widze powodu do tworzeniateraz teraz jakichś sztucznych ukladow z nimi. Damy sobie rdę bez problemu.
Górnik ma niezłą kose z Hutnikiem :)
Mamy najwięcej zgód w Polsce i są to dobre zgody, na Śląsku mamy już z Tyskimi, nie sądze żeby jakiś układ z Górnikiem ich (jak też wielu Pasiaków) ucieszył.
hehe a może układ z Polonią Bytom?
ehhe NA ŚLASKU MAMY PRZYJACIÓŁ W POSTACI GKS TYCHY!!!
a co do górnika szacunek jest ale np mecz WISŁOKA-STAL MIELEC i ta awantura razem z mielcem bylo kilunastu pasiakow i walczylo z zabolami...
ktoś tutaj sie z nimi pewnie zgadał na Mayday-u co ??
Tylko Tyski GKS!!!!!!!!!!!!
Ja też nie wchodzę w te klimaty, ale zgodę z Zabrzem oczywiście pamiętam. No i oczywiście z Polonią Bytom. Pamiętacie te tematy z hokeja:
"nie gniewajcie się, że to my wygramy, a wy nie".
No i oczywiście Polonia-Cracovia-Tysovia-ŁKS. Był zresztą okres, że był ktoś piąty (w przyśpiewce zresztą na pierwszym miejscu), ale to może już przemilcze.
Kolezanka nie fantazjuj!:)
napisałem absolutnie,nie wiem jak kolega to odebrał ale miało to zabarwienie anty!!!!
Czyli nie chcę zadnego górnika!!!!
to trza było Świstak napisać "absolutNIE" - i wtedy wszystko byłoby jasne ;)
podobny temat i problem jak to było w przypadku ŁKS ...
wnioski więc TE SAME !!!
Nie będzie żadnego układu z Górnikiem,wiadomo że niektórzy kibice Pasów mogą mieć szacunek do kibiców Górnika ale o żadnym układzie nie może być mowy.Jak powiedział Swistak mamy już na Śląsku przyjaciół na których zawsze możemy liczyć tak więc koleżanka nie fantazjuj:)
Był,będzie jest-TYSKI GKS
ARMIA MARYCHY - GKS TYCHY !!!
Ja tam nie chce żadnej zgody. Uważacie, że sobie nie radzimy?? Jeszcze z jakimś Ruchem Chorzów.... Potem będą wszyscy pisać, że się baliśmy...
Przecież jesteśmy o wiele lepszą grupą niż Ruch, będzie nas tam troche:D
Poza tym nie zapominajmy o Tychach:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)