Twixxx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tia, Ziemia Swieta z lotu Kukuruznikiem chyba, bo
> trzeslo grubo, skoro autofocus nie mogl zlapac:)
Twixxx może to nie wina samolotu tylko autorowi ręce się trzęsły??:)
Dem rozstrzygnij:)
-
-
OLT Express
Jak go widziałem w przerwie gdy pokazywał zdjęcie to mu się nie trzęsły. Ale mógł zneutralizować drgawki po opuszczeniu samolotu ;)
Co do lotów po kraju za 99 zł jest jeszcze oczywiście Eurolot z lotami z Krakowa do Gdańska / Poznania / Szczecina.
A od czerwca otwierają Hamburg, Amsterdam, Florencję, Zurich, Świnoujście, Dubrownik, Wilno i Lwów.
Bilety od 99 lub 199 zł.
6 dni później
Kto leciał ATR... wie jak jest w środku, zwłaszcza przy podchodzeniu do lądowania, z niecierpliwością czekam na start OLT, bo od wczoraj wsiadając na pokład ATR ma się przed oczami wiedzę, że jest tylko 97% na dotarcie do celu.
PS. Blizzy się nie chwali... a tu wróble krakowskie na polu ćwierkają ze 11 kwietnia w Gdańsku gruba impreza się szykuje na nowym terminalu (który przetestuję niebawem) i nowe trasy ;)
Studenci i seniorzy do końca kwietnia bilet w cenie 50 zł, trzeba zarezerwować 7 dni przed wylotem.
http://www.oltexpress.com/pl/nowosci/promocje/promocja-student-senior
gdzie mozna lecieć i kiedy?
Dementor: Tylko wiesz.. OLT ma latać ATRkami od nas do Poznania i Wrocławia, A Kraków - Gdańsk na Airbusach A319.
A ja tam kibicuje Eurolotowi, bo OLT chce stworzyć Hub(port przesiadkowy) w Gdańsku( 11 kwietnia ma być nt. info)
No a Eurolot chce się rozwijać u nas(tak więc lokalny patriotyzm nakazuje mi wspierać Eurolot) hehe
No i Eurolot będzie mieć nowiuteńkie Bombardiery Q400NG
Bart: Wejdź na stronę i poszukaj.
Dementor Napisał(a):
> Kto leciał ATR... wie jak jest w środku,
E tam zaraz , że trzepie ;)
[IMG]http://i39.tinypic.com/20hsmxk.jpg[/IMG]
Ta stewardesa to chyba troche zapominalska jest...
Cyckow zapomniala:)
Poza tym w porzo, calkiem nowy model:)
tomecki na POZ puszczają dużo nowsze, w przyszłym tygodniu Wam wrzuce z trasy KRK - GDA
Dementor Napisał(a):
> tomecki na POZ puszczają dużo nowsze, w
> przyszłym tygodniu Wam wrzuce z trasy KRK - GDA
No to ja miałem pecha, bo własnie tym leciałem do POZ na mecz w miniony piątek :)
Twixxx....daj wiarę fajniutka, chyba przerwe w wykładach miała, tak na oko maks 21-22 wiosen :)
To przeciez pisalem, ze fajny nowy model i mozna jej zapominalstwo wybaczyc:)
fajne to bedom nowe Bombardiery ;)
Airbus OLTu się nieźle prezentuje: http://lotnictwo.net.pl/gallery_foto_view.php?id=61920
Dem nie każdy jest tam zalogowany by zobaczyć fotkę. Co to za ABus jest będzie prościej.
Dem, pilot ze zdjecia raczej znudzony nową maszyna bo ziewa:D wiec chyba nie ma czym sie podniecać:)
AB A320 który będzie latał na trasie KRK - GDA, pilot zieeewa :D
AB to Air Berlin :)
A co do maszyn OLT, to są to maszyny głownie kilkunastoletnie.
http://www.planespotters.net/Airline/OLT-Express-Poland
Nówki to będzie miał Eurolot.
ps: Kpt. nie ziewa, a ma mikrofon przy ustach, no i jutro konferencja OLT nt. tras zagranicznych.
nowe kierunki OLT: Kraków Łódź i Kraków - Bydgoszcz
Dementor Napisał(a):
> nowe kierunki OLT: Kraków Łódź i Kraków -
> Bydgoszcz
Nieee no, chyba je bne... Bydgoszcz jako kierunek?
Lecialem raz z tego city do Wawy dawno temu...
Samolocik byl LOTowski, taki malutki, ze... pani stewardesa, zeby nie przeskakiwac nad walizkami (soooory, cabin luggage sie mowi w wielkim swiecie wielkich podroznikow), pani stewardesa rzucala kanapki zza przedniej kotary na tylne siedziska :) Pozniej na szczescie poszla po rozum do glowy i soczkiem w kartoniku juz nie rzucala - odbieralismy przy wyjsciu, po ladowaniu:)
Ups, znow blad, ta usluga tez ma swoja nazwe: catering on air...
Noooo, 3ba latac... Zdecydowanie 3ba latac:)
PS. A czy te Euroloty i OLT tez mierza jojajnosc, przyznajac ostro umordowanym podroza punkty johajnosciowe na specjalna karte jojajnosciowa?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)