Co do tej ortografii to popieram Barta. Zresztą już się dużo napisałem na ten temat...
-
-
Goście na Cracovii w rundzie wiosennej
bart: nie żebym się czepiał ;) ale co to znaczy: [b]"starsznie"[/b]??? :P:P:P
o co chodzi?? :P
:P:P:P i tak widać godzinę, o której zmieniłeś wiadomość :P:P:P
4 dni później
raf_jedynka i bart 1906, a który z Was był w Białymstoku w pierwszej rundzie jak Cracovia grała?
Co dzwon zrobił swoje?
Ja nie należę do elyty wyjazdowej. Nie wszyscy zauważyli, że z tym dzwonem to był żart :P
Po trzecie; od kiedy to góra do mahometa jeździ?? (też żart)
I w końcu Zygmuncijjje, pomimo tego, że kibicujesz babie Jadze, to zachowujesz się na forum kulturalnie i można jakoś jeszcze z Tobą pogadać i pożartować :) (nie żart)
Wiadomość zmieniona (24-01-04 19:57)
A ja licze żeby na mecz Cracovia-Jagiellonia wpuśili kibiców Jagielloni,a mnie już to denerwuje że cały czas klub śle do innych klubów pisma że nie wpuszczą ich kibiców wrrrrr !!!! nie ma emocji takich jak nie ma kibiców gości !
ReW: ile Ty masz lat? Skad masz takie pewne informacje że potrafisz to z całą odpowiedzialnością napisać na forum - chodzi mi o tekst: (cyt.) [i]...a mnie już to denerwuje że cały czas klub śle do innych klubów pisma że nie wpuszczą ich kibiców ...[/i] ??? Co to znaczy cały czas??? Do jakich klub cały czas wysyła pisma z informacją że kibice nie zostaną wpuszczeni ??? Bo jezeli chodzi jedynie o dzisiejszy mecz to... cały czas wysyłane pisma, które Cię denerwują miały na celu jedno: [b]umożliwienie obejrzenia dzisiejszego meczu Cracovii z Legią kibicom naszej Cracovii[/b]. Musisz wiedzieć że milicja obywatelska, której w wiekszości przypadków nienawidzimy, mająca kiedyś w posiadaniu, a obecnie w 99% sympatyzująca z (....) cały czas knuje i stara się by nam (nam=CRACOVII) dołożyć w każdy z możliwych sposobów. Dzisiejszy mecz albo by sie odbył bez udziału publiczności, albo z udziałem (więc mogłeś przyjść, obejżeć i teraz komentować) ale z zastrzeżeniem nie wpuszczenie kibiców Legii - wszystko decyzja milicji - jak dorośniesz to się przekonasz że z tymi kur...mi nie wygrasz!
Więc nie pisz niepotrzebnych bzdur, jeżeli nie wiesz jak jest naprawdę!
Wiadomość zmieniona (24-01-04 21:39)
ReW a co, juz sie nie mozesz doczekac emocji takich jak na Ruchu, po ktorym ledwo co (ale i tak juz w okrojonym identyfikatorami skladzie) w ogole obejrzelismy kolejne mecze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)