Wlasnie sie zaczyna - wiec nie majac naszej Ekstraklasy skupiamy sie na radosnym futbolu Afrykanskim....a i oczywiscie wyszukujemy wzmocnien dla Cracovii!
-
-
Puchar Narodow Afryki 2012
Na pewno nie bierzemy bramkarza Libii :)
Nb Gwinea Równikowa orżnięta przez sędziów, gdzie oni się tego spalonego dopatrzyli?
Inna sprawa, że mecz oglądam nieuważnie, bo leci u mnie symultana - na kompie Serbia-Niemcy w ręczną, a w TV PNA.
mam to samo Aston :D
Haha, sprawiedliwości stało się zadość, gospodarze strzelają bramkę... z minimalnego spalonego :)
Ja bym bral tego Djabole czy jak mu tam :)
brawo Zambia. Senegal gwiazdory chcieli wyggrać na stojąco. Niech Demba Ba wraca do Newcastle :)
Na jakim kanale idzie puchar narodów ? :)
Eurosport
bastardKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Eurosport
Dzieki :)
17 dni później
comon ZAMBIA!!
denzi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> comon ZAMBIA!!
comon ZOOMBIA
będzie fajny finał, WKS faworytem ale Zambia płata piękne figle
Turniej denny, ale skład finalistów bardzo fajny.
Swoją drogą ciekawe ile zarabiają w tych Chinach Katongo i Chamanga? ;)
to nalezy niestety przyznac - jeden z denniejszych turniejow w Afryce od wielu lat.
kto wybrał WKS i Zambie do tego finału ? ... Zapowiada się dobry finał z jednej strony WKS naszpikowany gwiazdami który po kilkunastu latach nie wygrał turnieju , a z drugiej Zambia jak dla mnie sensacja że są w finale .....
Zapowiadają się wielkie emocje ........ ;) jak dla mnie WKS wygra z Zambię 2-1 po dogrywce .
O której jest ten finał?
wynudzilem sie jak dotad straszliwie :/
ktorys z 1/4 , stadion puchy, wiecej nas bylo na treningu noworocznym, smutnawe
malkontenci niech se włączą "rozmowy w toku" albo taniec z gwizdami, tam są emocje i full frekwencja.
Ja wiele się nie naoglądałem ( żeby wiele nie narzekać:) ale właczyłem na karne w finale i jestem zachwycony.
19 lat po takiej tragedii ,chłopaki z Zambii (nowe pokolenie) po raz pierwszy w historii są mistrzami kontynentu.
Nie znam ich ślicznego trenera ale chyba facet zrobił niezła robotę i żyje swym zespołem jak mało który trener.
Po TAKIM meczu powraca wiara w piłkę nożną. :)
BRAWO ZAMBIA!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)