Dokładnie jak wyżej, nagrać na majku do skype'a to ja pieeer*olę....
-
-
Nowy kawałek.
Wy nie piszecie powaznie????? Kawalek tekstu jest sciagniety nieudolnie z 2 utworow ktore starsi znaja a wraz z postami pisane bez gramatyki i ortografii... Zwykla psiacka prowokacja - TYLE.
to + dla wisły, że się sami zdissowali
[quote=Kamil_Cracovia]
Przecież to jest śmieszne - pisać kawałek za pośrednictwem forum?! Najpierw trzeba popróbować, popracować nad umiejętnościami - osiagnąć jakiś poziom, flow a dopiero później można się brać za nagrywki. Dobry tekst każdy głupi napisze, jeden szybciej drugi wolniej ale każdy! Na czym to chcesz nagrywać? Na słuchawkach od skype'a?! Jeżeli to ma być jakiś kolejny gniot z podkładem z e-jay'a czy jumanym bitem, bez masteringu i nawinięty do gównianego majka to daruj sobie. Nagrałeś już w ogóle coś kiedyś? Jeżeli tak to podeślij a sprawdzimy ...
[/quote]
Mikrofon Vivanco EM 55, słuchawki creative FATALITY GAMING , wokal przerabiam w adobe audition, nagrywam na starej wesji audacity. Bit nie jest robiony w e-jay...
Kawałka nie pisze za pośrednictwem forum.. Zapytałem się tylko czy można nagrac kawałek, nie chce robic nic w tym klubie bez decyzji innych. Poprosili o wstawienie tekstu to wstawiłem i tak się temat zaczął, nikt mi tu nie pomaga przecież tworzyc tego kawałka.
Mam kilka kawałków, ale tylko jeden w sieci.
Miazga !
dezydery Ty tak na poważnie?
...sam oceń :)
Żartowałem... Posty nabijam, co by być bardziej forumowym wyjadaczem :)
Przepraszam za post pod postem :) Kurde TROLL...
Połapałem się, przepraszam , nie powtórzy się...
Teraz ten wątek może być już tylko poważnie dla jaj ;)
...no co Ty ? :)
Przed tą wrzutą jeszcze miałam cień nadziei ;)
Żeby jednak nie było tak całkiem bezkonstruktywnie to ja bym Ci, TrB, radziła po nagraniu najpierw kawałek schować na pół roku "do szulfady" i dopiero po tym okresie (odpoczynku od zachłyśnięcia się swoją twórczością oraz talentem) przeprowadzić dogłębną analizę swojeg dzieła. Po dokonaniu owej analizy przemyśl przynajmniej trzy razy czy na 100% chcesz je pokazać światu i dopiero wtedy kliknij >>dodaj<< ;)
siya Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przed tą wrzutą jeszcze miałam cień nadziei ;)
>
> Żeby jednak nie było tak całkiem
> bezkonstruktywnie to ja bym Ci, TrB, radziła po
> nagraniu najpierw kawałek schować na pół roku
> "do szulfady" i dopiero po tym okresie
> (odpoczynku od zachłyśnięcia się swoją
> twórczością oraz talentem) przeprowadzić
> dogłębną analizę swojeg dzieła. Po dokonaniu
> owej analizy przemyśl przynajmniej trzy razy czy
> na 100% chcesz je pokazać światu i dopiero wtedy
> kliknij >>dodaj<< ;)
Z ust mi to wyjęłaś :)
[quote]Mikrofon Vivanco EM 55, słuchawki creative FATALITY GAMING , wokal przerabiam w adobe audition, nagrywam na starej wesji audacity. Bit nie jest robiony w e-jay... Kawałka nie pisze za pośrednictwem forum.. Zapytałem się tylko czy można nagrac kawałek, nie chce robic nic w tym klubie bez decyzji innych. Poprosili o wstawienie tekstu to wstawiłem i tak się temat zaczął, nikt mi tu nie pomaga przecież tworzyc tego kawałka. Mam kilka kawałków, ale tylko jeden w sieci.[/quote]
Jeżeli jesteś kibicem Cracovii to chyba wiesz do kogo podbić i spytać się. A co do samych nagrywek to mam nadzieję, że czujesz ten klimat i jakiś poziom reprezentujsz i jesteś pewien tego co robisz. Wiesz jak bywa ... Kupa sprzętu zero talentu ... :) Podeślij na PW ten kawałek swój, tak z ciekawości. A o zgodę nie pytaj za pośrednictwem forum tylko podbij do kogo trzeba ... Pozdro!
Jak nie pytaj, jak pytaj... Forum to potęga i... wyznacznik talentu, wiedzy, inteligencji i czego tam sobie jeszcze nie... pomyślisz.
.....i tak to czasami bywa
Kiedy sezon ogorkowy Forum przykrywa
Piesek znudzony na lowy wyplywa
Szuka niezdarny, klotni i zwady - tak jak na jego forum go wychowali.
Moze choc blysnie na Forum nie -zgody
....bo u siebie je tylko odchody.
edit;
Dezydery dostales moje wiadomosci na PW :) ?
Oj Izbik,Izbik... tylko tyle napiszę, i wcale nie czuję sie obrażony, staż na Pasach mam dłuższy niż nie jednego...dwie żony...
ale cóż Ty o tym możesz wiedzieć(stop, zagalopowałem się, przecież Cię nie znam, może staż masz dłuższy niż ja ?)...choć nie sądzę. Mimo wszystko pozdrawiam pasiackiego emigranta...
pasiastego
"nie chce robic nic w tym klubie bez decyzji innych. " A ja się pytam co na to Lech?
Słuchajcie, wiem że nie nagrywam jak profesjonalista ale staram się to wszystko szlifowac. Widze samą krytyke i to nawet dobrze, ten temat nie jest na jaja i nie myślę pisac tego kawałka pare godzin tylko nad nim posiedziec, a te zwrotki są niedopracowane fakt. Będe starał się zmienic to na pozytywne. Sprzęt mam bo lepiej uczyc się na lepszym sprzęcie niż na mikrofonie do skype, nie? Lepiej słyszec swój wokal dobrze niż źle. Za pare tygodni wrzucę tutaj kawałek. Jeżeli wam nie będzie odpowiadał po prostu go skasuje. Dzięki za komenty.
Pomoglbym Ci Stary, bo zAWsze szanuje odwage innych i dobre checi...
W koncu bez treningu nie ma majstra, nawet Gorniak kiedys pierwszy raz wychodzila na scene...
Niestety nie bardzo moge sie wypowiadac w temacie spiewania, bo strasznie slaby glos mam i w zyciu nie odwazylbym sie na publiczne wystepy. A co dopiero umiescic utwor w necie:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)