Sezon zasadniczy PLH wkroczył w decydującą fazę - do jego końca zostało 13 kolejek w tym 2 najbliższe (piątek i niedziela) gramy u siebie!
Po bardzo mądrej grze zdobyliśmy wczoraj w Tychach bezcenne 3 punkty ale wiecznie tym meczem żyć nie można - teraz czas pokonać TKH Toruń! Pewnego miejsca w finałowej czwórce nadal nie mamy więc jest o co grać!
[b][u]Pasiaku, w piątek, 13.01.2012 o godzinie 18:00 staw się w Hali Lodowej przy ul. Siedleckiego 7 i dopingujmy wspólnie naszych Pasiastych Hokeistów![/u][/b]
Do boju Cracovia!
-
-
Cracovia vs Nesta Karawela Toruń | Piątek, 13.01.2012, godz. 18:00
Utrzymajmy coraz lepszą atmosferę na hali, wspierajmy naszych i do booooojuuuu Cracovia!!!
Dobrze A44, że założyłeś wcześniej temat bo trzeba się mobilizować. Oby tylko "trzynasty piątek" nie okazał się pechowy ... :)
Mecz z Jastrzębiem zachęcił mnie do częstszego odwiedzania hali przy Siedleckiego. Będę i liczę na zwycięstwo!
Tylko żebyś się nie zraził jak będzie "mała stypa" - jak przy okazji pamiętnego spotkania PP z Orlikiem Opole.:)
CHT myślę, że jakbym miał się "zrazić", to bym zrobił to po meczu w Oświęcimiu, oglądanym na żywo przez internet.
A tej stypy to się w przyszłości nie spodziewam, na pewno nie z Toruniem :)
Stypa w sensie atmosfery na trybunach a nie na tafli ;)
Ma się rozumieć, bo nikt przecież nie ma pretnesji, że naszym hokeistom czasem zdarzy się przegrać.:)
Zróbmy atmosferę jak ostatnio ! przeklej ktoś to do głosu z trybun.
dużo osób o tej porze może już mieć wolne . ;)
Nic nie trzeba przeklejać. Ci co chcą przyjść to wiedzą, że jest mecz i przyjdą. W dobie Internetu zwalanie słabej frekwencji na brak oplakatowania itp. jest niepoważny, wręcz śmieszny.
Ja na przykład nie czytuję forum (o oficjalnej już nie mówie bo oni zyją we własnym świecie z włąsna strefą czasową) i swoja wiedze o terminach meczów biorę z plakatów na mieście. I włąśnie dlatego hokej jest dla KMWTW i potem płacz lament że publika nie dopisuje.
Eee tam płacz i lament! Mitycznych 300 wystarczy :D.
Temat w głosie z trybun założył już Khalid także [b][u]w piątek, 13.01.2012 o godzinie 18:00 wszyscy stawiamy się na Siedleckiego 7![/u][/b]
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja na przykład nie czytuję forum (o oficjalnej
> już nie mówie bo oni zyją we własnym świecie
> z włąsna strefą czasową) i swoja wiedze o
> terminach meczów biorę z plakatów na mieście.
> I włąśnie dlatego hokej jest dla KMWTW i potem
> płacz lament że publika nie dopisuje.
Jasne a 6000 tys. wpisów dokonała Krystyna z gazowni.
Poza wpisami Krystyna z gazowni porozwieszała plakaty z informacją, że będą piłkarze i dlatego na ostatnim meczu frekwencja dopisała.:)
Jak tu sie nie wku#wic - przez 3 tygodnie w Polsce chlalo sie z nudow (choc ekipa zacna byla) , a tylko co wyjechalem to maraton hokejowy....
Szczesciarze.
izbik Napisał(a):
> Jak tu sie nie wku#wic - przez 3 tygodnie w Polsce
> chlalo sie z nudow (choc ekipa zacna byla) , a
> tylko co wyjechalem to maraton hokejowy....
> Szczesciarze.
My mamy Cracovię, ty masz funty ;)
Moze juz ich niema ? Bo jak sie chleje trzy tygodnie to, roznie moze byc ! :) Pozdr. Izbik :)
Ja jutro odpuszczam mecz na poczet złotówek, ale za to w sobotę od rana 2 mecze młodych :)
volker0 Napisał(a):
> Moze juz ich niema ? Bo jak sie chleje trzy
> tygodnie to, roznie moze byc ! :) Pozdr. Izbik :)
dzieki Volker - choc Ty mnie rozumiesz :D
nie dalem rady dluzej siedziec - 4tygodnie wakacji to duzo.......funtow. A jak by mi Bart z Kazem dalej takie wynalazki serwowali to .....umarl bym w butach bez funtow:D
wynalazki, amnezjaki najpospolitsze :)
2,7 posta dziennie chyba jestem uzależniony
przekonaliście mnie, idę mimo że plakatu nie widziałem. Dobre chłopaki dały cyne ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)