Z około tygodniowym opóźnieniem ukazał się 35 i zarazem ostatni w 2011 roku numer "Głosu Sumienia", darmowego Biuletynu Ligi Obrony Suwerenności, ukazującego się dotychczas co kwartał. Poślizg spowodowany jest dopracowywaniem nowej szaty graficznej. Poza oprawą wizualną nastąpiła jeszcze jedna zmiana, a dotyczy ona częstotliwości ukazywania się następnych odsłon naszego Biuletynu - od tej pory "Głos Sumienia" staje się miesięcznikiem. Zapraszamy do zapoznania się z treścią, plik w formacie PDF można pobrać z linku poniżej:
http://lospolski.pl/images/PDF/glossumienia35.pdf
Następny numer ukaże się pod koniec stycznia!
-
-
Nowy numer "Głosu Sumienia".
I po jaką cholerę oddzielny wątek? Zresztą to śmieszne, jak spamujecie na forach kibicowskich, a jednocześnie jesteście jedynym ugrupowaniem narodowym wypowiadającym się negatywnie na temat kibiców.
chca do twojego sumienia przemowic ;}
aleosochozi ?
A w którym miejscu wypowiadamy się negatywnie na tematy kibicowskie? Co za bzdurne oskarżenie! Doskonale wiemy, że kibice są patriotami takimi jak my i solidaryzujemy się z nimi! Stąd też jak to niesłusznie kolega określił "spamujemy" na forach kibiców. Umieszczanie na nich jest formą nobilitacji, gdyż wyczuwamy wspólne poglądy i chęć działania. Nie umieszczamy na forum np. Gazety Wybiórczej tylko tam, gdzie po prostu warto!
Nasze forum czuję się znobilitowane, że ma zaszczyt gościć linka do "Głosu sumienia". Hahahaah
Zakilles, tak się składa, że na innym forum, gdzie jestem modem 2 osoby od Was robiły straszny płacz, że "kibice to bydło". Sądzę, że żadnego kibica internetowe opinie nie bolą, ale wiele osób może być zniecierpliwionych tym, że ktoś z zewnątrz nie będący w ogóle kibicem wrzuca swój spam zakładając coraz to nowe tematy.Są takie wątki, jak "Spory polityczno-ideowe", "Historia", "sprzedam/kupię", więc po co zakładać ciągle nowe i robić na forum chaos? W ten sposób nie tylko nie robicie reklamy patriotycznym inicjatywom, ale możecie uzyskać efekt odwrotny od zamierzonego. Co prawda też czasem wrzucam tu ogłoszenia o prawicowych wykładach itp., ale jestem Pasiakiem o parę ładnych lat dłużej, niż narodowcem i potrafię się dostosować do forumowej kultury, która nakazuje np. nie zakładać dzikiej ilości tematów, tylko wrzucać informacje do istniejących, które pasują tematycznie. I jeszcze taka techniczna uwaga, po co do spamowania jednego forum zakładacie aż dwa konta?
Panowie nie wiem skąd takie wiadomości sam jestem członkiem LOS-u i wiernym od lat kibicem Cracovii.
Pozdrawia Brać -Kurczak-z oś Ruczaj
No spoko, nie mówię, że wypowiedź jednej, czy dwóch osób jest miarodajna dla całego LOS-u. Ale ogłoszenia itp. lepiej wrzucać do tych wątków, które już są, niż zakładać każdorazowo nowe.
pzdr
Oki tu masz rację przekażę koledzę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)