Ligowy hokej na Siedleckiego 7 wraca po miesiącu przerwy! Mecz z rywalem walczącym z Nami o awans do Final Four!
Pasiaku, w najbliższy piątek, 06.01.2012 o godzinie 18:30 staw się w krakowskiej Hali Lodowej i wesprzyj dopingiem swoich ulubieńców!
Do boju Cracovia!
[b]EDIT: Mecz rozpoczyna się o [u]18:30[/u]![/b]
Sytuacja kadrowa przed meczem z Jastrzębiem i kilka słów Rudolfa - [url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/rudolf_rohacek_mobilizacja_jak_na_playoffy]LINK - [Cracovia.pl][/url]
Uwaga, uwaga: Klub przygotował niespodziankę - prawdziwą gratkę dla Kibiców! Więcej informacji na [url=http://sportowacracovia.wordpress.com/2012/01/03/wkrotce-gratka-dla-kibicow-klub-promuje-hokej/][www.sportowacracovia.wordpress.com][/url]
UWAGA! : [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/1000_wejsciowek_na_mecz_hokeja_dla_posiadaczy_pilkarskich_karnetow][b]1000 darmowych wejściówek na piłkarskich karnetowiczów! - KLIK![/b][/url]
-
-
Cracovia vs JKH GKS Jastrzębie | Piątek, 06.01.2012, godz. 18:30 | Uwaga: gratka dla Kibiców - Klub przygotował nies...
w przerwie na treningu noworocznym zawodnicy mówili "w piątek o szóstej trzydzieści"
Wkleić temat do Głosu z Trybun i mobilizować kibiców piłkarskich!
Mecz zapowiada się dobry - niech frekwencja dopisze!!!
Może naiwny ze mnie człowiek ale sugeruję się nadal informacją na oficjalnej.
Ponoć w przerwie zimowej od piłki- miało być lepiej z frekwencją i dopingiem. Ano zobaczymy......
Zawsze tak było, zobaczymy czy reguła potwierdzi się.;) Troszkę szkoda tej nieszczęsnej przerwy bo nie nacieszymy się długo młynem na hokeju, bo jak wiadomo lada moment piłkarska runda wiosenna się zacznie ...
Obyśmy się kiedyś doczekali młyna z kibiców typowo hokejowych. Tacy niedzielni goście troszkę mnie irytują!
Zapewniam Cię, że nie tylko Ciebie.
Warto się wybrać, jak słusznie zauważyliście sytuacja związana z frekwencją irytuje (zwłaszcza w aspekcie Pucharu Polski).
Do następnej piłkarskiej batalii o punkty dzieli nas 46 dni, więc spożytkujmy ten czas. Warto wspomnieć, że w szeregach zespołu z Jastrzębia zobaczymy byłego "Pasiaka", Filipa Drzewieckiego.
Postaram się zabrać kilku chętnych do śpiewania, choć nie ode mnie i nie od moich chęci zależy czy uda się utworzyć młyn.
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zapewniam Cię, że nie tylko Ciebie.
Kibice Was irytują ? Czemu ? Bo przyszli na mecz ? Bo przyszli, ale nie chcą śpiewać ? Albo przyszli, ale sie na hokeju nie znają ?
Naprawdę, nie rozumiem takiego gadania....
CHT=ZT?
[b]Mecz rozpoczyna się o [u]18:30[/u][/b], a nie jak pisałem wcześniej o 18:00. Za błędną informację przepraszam - zasugerowałem się informacją na naszej oficjalnej.
Leesior Napisał(a):
> Kibice Was irytują ? Czemu ? Bo przyszli na mecz?
> Bo przyszli, ale nie chcą śpiewać ? Albo
> przyszli, ale się na hokeju nie znają ?
> Naprawdę, nie rozumiem takiego gadania....
Nie irytują mnie kibice, tylko zaistniała sytuacja. Irytuje mnie, że zawodnicy muszą się prosić o doping!
sterby Napisał(a):
> CHT=ZT?
Z całym szacunkiem, chyba Cię ... ;)
[large]Wkrótce gratka dla kibiców - Klub promuje hokej![/large]
http://sportowacracovia.wordpress.com/2012/01/03/wkrotce-gratka-dla-kibicow-klub-promuje-hokej/
Warto przyjść w piątek na hokej i wziąć udział w zapoczątkowaniu nowej akcji dla kibiców :)
Brawo! Bardzo dobre posunięcie, oby frekwencja dopisała.
normalnie nie mogę uwierzyć...brawo!
Ja nie mogę znaleźć, czy oficjalna na prawdę milczy o tym wydarzeniu?
Wywiad z Wojtkiem Kaczmarkiem z oficjalnej:
[i]- Do 9 stycznia przebywasz na urlopie - jak wykorzystujesz ten czas?
- Święta wraz z rodziną spędziłem w Zakopanem. W Sylwestra bawiłem się jednak już w Krakowie, by móc wziąć udział w moim pierwszym Treningu Noworocznym. Po nim zostałem w mieście i odpoczywam przed okresem przygotowawczym, który do najłatwiejszych nie należy. Odpoczynek jest jednak czynny, bo każdy z nas dostał od trenera rozpiskę co mamy robić na urlopach, by nie zatracić całkowicie formy sportowej i cały czas być w treningu. Nie są to jednak jakieś katorżnicze zajęcia.
- W piątek pojawisz się na meczu hokeistów Cracovii.
- Tak to prawda. Wraz z Dawidem Sargą wybieram się na lodowisko, by obejrzeć pojedynek z Jastrzębiem. Po raz pierwszy w życiu będę na żywo oglądał mecz hokeja i nie mogę się już tego doczekać. Bardzo chciałem obejrzeć takie spotkanie, ale wcześniej jakoś nie miałem okazji. W telewizji też nie widziałem nigdy całego meczu hokejowego, co najwyżej jakieś skróty. Od osób zorientowanych w temacie dowiedziałem się, że dużo większe emocje wywołuje mecz hokejowy oglądany na żywo. Będzie to dla mnie całkowita nowość, ale niewykluczone, że od teraz częściej będę zaglądał na lodowisko.
- Jak podoba Ci się hokej?
- Trudno mi powiedzieć, bo pierwszy raz oglądnę cały mecz. Na pewno jest to sport, gdzie jest dużo emocji, walki, niekiedy nawet wręcz. To się na pewno podoba kibicom. Szkoda tylko, że w polskiej lidze nie ma takich bójek jak w NHL, ale kto wie, może dla mnie i Dawida hokeiści zrobią wyjątek. (śmiech) Wcześniej hokej mnie nie pociągał, ale odkąd jestem w Cracovii to powoli dojrzewałem, by obejrzeć naszych hokeistów na żywo. Już się nie mogę doczekać piątkowego meczu!
- Spróbowałbyś wyjść na lód i potrenować z hokeistami?
- Raczej nie, bo nie nadaję się do hokeja. Jestem za wysoki. Z kolegami dla żartów to może - ale nie z prawdziwymi hokeistami.[/i]
[b]Wszyscy na mecz! Zróbmy atmosferę godną Mistrzów Polski![/b]
Hop!
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/1000_wejsciowek_na_mecz_hokeja_dla_posiadaczy_pilkarskich_karnetow][b]1000 darmowych wejściówek dla piłkarskich karnetowiczów! - KLIK![/b][/url]
Wszyscy na hokej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)