No to w końcu grzać, czy cała kolejka może być odwołana?
-
-
Cracovia - Lechia Gdańsk 18 lutego, 15:45
W sobotę wszystko na to wskazuje, że będzie około -5 stopni.
Jak Pasieka ma w sobie to trenerskie "coś" to przepracowany pod jego okiem okres przygotowawczy powinien scementować i poprawić znacznie jakość naszej druzyny. Z meczu na mecz jesienią graliśmy coraz lepiej i mam nadzieję, że ten okres jaki kopacze przepracowali ostatnio na obozach pod okiem treneiro jeszcze tą sytuację poprawi. Stabilizacja w Klubie i komfort przygotowań - to dwa bardzo ważne aspekty, których nie można niedoceniać w walce o utrzymanie. Odejść nie będę komentował, gdyż nie uważam je za osłabienia bynajmniej. Jak dla mnie Kahalon i Niezdzielan nie byli specjalnymi wzmocnieniami (poza 2-3 meczami Niedzialana vide np. z Lechią). Co prawda Niedzielana przed gorącą rundą rewanżową bym się nie pozbywał, nie mając alternatywy na tej pozycji, niemniej jednak Kahalon to niewypał jakich mało i jedyne co można mu zaśpiewać to serdeczne "Auf wiedersehen" łącznie z brutalniejszą dedykacją dla jego menago.
P.S. Chwostek wpadnij to Hyde Park to zobaczysz w pewnych tematach co oznacza zwrot "retoryka" ;)
Ja mam pytanie, czy przy temperaturze -10 na stadionie jest zimno ?? ;p
nie, na stadionie jest wtedy +25 stopni i ogólna plaża.
el_biloo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie, na stadionie jest wtedy +25 stopni i ogólna
> plaża.
dzięki za odp, wpadnę w krótkich spodenkach i samym podkoszulku.
Wiesz, ja nie byłem na meczu w zimie więc mam prawo się zapytać, a nie jest to takie oczywiste.
Pewnie, przecież stadion jest jak hala. Kryty, podgrzewane krzesełka, grzejniczki. Ogólnie cieplutko jest. O ile oczywiście klimatyzacja nie będzie włączona......masakra
Na meczu z Legią rok temu mnie osobiście było bardzo gorąco; śmiem przypuszczam,że innym też ;)
chodzi o to, że jak jest parę tysięcy ludzi to może temperatura nie jest odczuwalna ? ponadto pewnie podgrzewają murawę a to zawsze daję...
pytam się tylko czy się bardzo marznie czy da się spokojnie wytrzymać nie trzęsąc się z zimna ??
W zeszłym roku na meczu z legia stałem w bluzie cienkiej i wgl mi nie było zimno :)
Remek Napisał(a):
> chodzi o to, że jak jest parę tysięcy ludzi to
> może temperatura nie jest odczuwalna ? ponadto
> pewnie podgrzewają murawę a to zawsze daję...
> pytam się tylko czy się bardzo marznie czy da
> się spokojnie wytrzymać nie trzęsąc się z
> zimna ??
Chłopie litości.................................!
To dobrze byłeś porobiony, bo ja zmarzłem wtedy:)hehe
To prawda, że betony nie przyjeżdżają?
prawda :)
http://www.lwypolnocy.pl/Start/tabid/36/articleType/ArticleView/articleId/661/Wyjazdu-do-Krakowa-tez-nie-bedzie-.aspx
W dniu dzisiejszym do Gdańska dotarła informacja z klubu z ul. Kałuży w sprawie otrzymania biletów dla kibiców Lechii Gdańsk.
Władze Cracovii stwierdzają, iż ewentualny brak podpisania przez nasze stowarzyszenie "porozumienia wynegocjowanego" z Ekstraklasą SA uniemożliwi im wysłanie biletów przeznaczonych dla kibiców gości. Jest to o tyle dziwne, iż do wczoraj nikt z klubu z Krakowa nie wspominał o żadnych tego typu wymogach, a wobec wcześniejszych zapewnień bilety miały do Nas dotrzeć jeszcze przed końcem tego tygodnia.
Wiadomym jest, że nasze stowarzyszenie tak samo jak wszystkie pozostałe żadnego sztucznie stworzonego porozumienia nie podpisało. Nie po to na obiektach sportowych instalowane są wszelkie najnowocześniejsze systemy identyfikacji i bezpieczeństwa, aby jakakolwiek odpowiedzialność spoczywająca na organizatorze imprezy była przenoszona na inne podmioty.
Pozostaje ubolewać, że nie dane Nam będzie wesprzeć Biało-Zielonych podczas tego jakże ważnego pojedynku. Miejmy nadzieję, że będzie to dodatkowy bodziec dla Naszych piłkarzy, aby cenne 3 punkty zostały przywiezione do Gdańska !!!
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !!!
Szkoda ;)
Dla mnie mecz jest o wiele ciekawszy gdy goście się pojawiają, nawet ci najbardziej znienawidzeni. Nie ma się z czego cieszyć takie pseduzakazy z dupy dla wszystkich sypią.
"Pogromcy łazienek" nie przyjadą?
nie przypominam sobie, żeby betony pisały "Piłka Nożna Dla Kibiców" w sierpniu zeszłego roku.
obecnosć na trybunach betona nr 1 Tuska była powodem niewpuszczenia nas do sektora gosci PGE Areny.
ch.. im w d...
kolejna wzmocnienia Lechii.
http://www.90minut.pl/news/180/news1803842-Piotr-Grzelczak-i-Bartosz-Kaniecki-w-Lechii.html
black cat Napisał(a):
> nie przypominam sobie, żeby betony pisały
> "Piłka Nożna Dla Kibiców" w sierpniu zeszłego
> roku.
ja tego nie pisałem tylko skopiowałem z linka gościu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)