http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/draws/index.html
-
-
LOSOWANIE UEFA
gts przyfarcil w tym losowaniu ehh
Ale ''Nam'' sie trafiło......mozna by na Ajax pojechać ekipą............na ten mecz....
emigranci mają chrpake na wyjazd do manchesteru :D
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gts przyfarcil w tym losowaniu ehh
Jebać gts. Standard i tak tych patałachów rozjedzie. Legła raczej też bez szans .
te łajzy zawsze mają farta !!!!!
To w lutym jestesmy Belgami.
Bardzo dobre losowanie. GTS i tak przegra, a na Standard nie przyjdzie tyle ludzi co np na Manchester :)
wpi.zdu ale wylosowali...bedzie ciezko, cholernie ciezko, mam nadzieje ze te cioty z MU nas zlekcewazá i jestem przekonany ze tak czy siak odpadná (nie wygrajá uefa). Noiproks ja jestem jak najbardziej za : )
Najlepsze jest w tym losowaniu to że Legia jest z Portugali :D :D :D
Tak przynajmniej wynika z opisu tych wynikow na ich stronie
Zespoły z silnych lig odpuszczają ligę europejską i grają rezerwami. Nie wiem kurwa to bez sensu against modern football!!
Kurwy z fartem przeszły i z farta przeciwnika maja . Ale to i tak za wysokie progi na ich łapy. Wolałbym żeby Legia tak trafiła.
A gts pewnie by i tak wymyślił zakaz wpuszczania kibiców Ajaxu z Małopolski.....
To byśmy się poskarżyli do tej całej organizacji ze stanów tak bardzo broniącej żydów że nie chcieli nas wpuścić. Antysemici cholerni.
To widzę że jest dużo takich co po cichu liczyli że pieski Ajax wylosują. Drugi raz by ten manewr z wpuszczaniem kibiców z małopolski nie przeszedł, tym razem byśmy się postarali żeby bekli za to. Wtedy im się upiekło bo niby późno się Polonia po bilety zgłosiła. Co do ległej to spokojnie dostaną tak samo jak i Gts. Luty z Belgami :)
gts nie mógł Ajaxu wylosować !
19 dni później
:( Niestety wymagajá karte kibica na Ajax-MU https://ajax.voetbalticket-shop.nl/web/show/id=319667/fromportal=true (6 linijka). Moze da sie to jakos obejsc, lub wybrac inny mecz.
Osobiscie sam jestem wqrwiony, bo mi wszystkie bilety na PSV wykupili : (
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)