HYPERION MKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ufff. To Zagłębie tak dobrze zagrało czy Lech
> tak słabo? O mało co a byłoby 3:3. Oby Lubin
> nie był taki waleczny na początku marca u nas.
Oglądałem 2 połowe i ta połowa była dobra do ogladniecia. Sporo akcji bylo.
-
-
Pozostałe spotkania 17 kolejki
Kwestia tego że mecz po prostu był otwarty i brak było murowania, dlatego tak to wyglądało z bramkami... ot piłka na tak.
Co do postu dodo i Rupy to chciałbym przypomnieć że Kaszuba był królem strzelców, a w Bałtyku goli nie potrafił strzelić wielu co dopiero Ekstraklasa... i wiele innych młodych piłkarzy radziło sobie w ME, ale na dobrą sprawę to jest poziom aktualnej 3 ligi, czyli około 4 szczebla ligowego + w sumie granie o puchar weszło... nie snułbym domysłów jaki to piłkarz nie jest dobry po jego postawie w ME
Czyli Lech przeskoczył UB-ecję, która jak co roku ciagnięta przez sedziów za uszy, tym razem zdołała dopłynąć aż do 6 miejsca. Kolejka bardzo dobra dla nas, bo straty do drużyn przed nami są niewielkie. Wiosnę zaczynamy od 3 meczy u siebie i to są spotkania, które będą miały bardzo duże znaczenie dla końcowego układu tabeli.
Oglądałem 2 połowę i stwierdzam, że dawno nie widziałem tak słabego Lecha:
1. przyjęcie piłki u większości zawodników - ośmieszające;
2. ociężałość, brak zwrotności u większości z nich:(
3. ilość niecelnych podań zastraszająca, w tym - podań we własnej strefie obrony;
4. i na koniec - jak to jest: Bakero mówi, że Polacy "nie lubią długo grać piłką w stylu Barcelony". Mogą sobie nie lubić, ale to chyba on jest trenerem? To, co widzieliśmy w końcówce meczu, przy fartownym prowadzeniu 3:2, to są jakieś jaja! W ataku pozbywali się piłki po 2-3 podaniach, strzelając byle jak albo podając na aferę, jakby to oni musieli gonić wynik, albo jakby odpowiadała im jakoś szczególnie gra z kontry... zero szanowania piłki z przodu, grania wszerz, albo i do tyłu, po prostu śmieszne!
Reasumując, nie dziwię się kibicom Lecha, że chcą pozbyć się Kopernika. On jest jednak beznadziejny.
gramy na wiosnę trzy mecze u siebie i potem mamy wyjazd do łksu jest szansa nawet wygrać wszystkie mecze!
12 pkt w 4 meczach to byłoby niezłe pierdolnięcie :)
Nawet nie mówcie... marzenie :D
Jeśli zagrają tak jak z Legią a u tamtych nic się nie zmieni na wiosnę to myślę, że będzie 12 punktów. Jeśli nie to nie wiem...ale zobaczymy od lutego jak będzie. Oby pomyślnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)