Marcio zmiana trenera nie zmieni gry naszej drużyny.
-
-
Sugestie dla Zarządu: tylko dobre pomysły
zmiana trenera, może przynieść zmianę gry. To trener nakreśla, wymaga, prowadzi drużynę. Kopacze to trybiki maszyny, którą ktoś nakręca.
Jak oni nawet nie mają pomysłu na rozegranie akcji ...
to co robili na dwóch obozach ?! Klub im stworzył warunki do trenowania i UCZENIA SIĘ SCHEMATÓW gry.
Probierz - TAK !
Zle sie dzieje w panstwie Pasiackim ,skoro starsza brac Forumowa chce juz trenera zmienic. Jest padaka - fakt ,tylko nie licze (jeszcze) na zmiane trenera . Ja juz sie w tym pogubilem dawno, nawet nie pamietam jak kibicuje sie druzynie nie walczacej o spadek . Taka malostka, kojarzaca sie z normalnoscia ,a nie moge sie tego doczekac od wielu lat. ....o walce o puchary juz nie wspominam.
[b]Sugestie dla Zarządu: tylko dobre pomysły[/b]
Michal Probierz
Won z Majewskim!
Roz.pie.rdo.lcie to całe towarzystwo i zróbcie wkońcu ZESPÓŁ,na miarę naszych oczekiwań.
Przykład Ruchu pokazuje,że się da.
U nas jak narazie trenerzy się zmieniają wraz z kopaczami i gówno z tego jest.
Potrzebna jest stablizacja oraz dobra ATMOSFERA w ZESPOLE,a tej jak narazie raczej brakuje.
Najważniejsza osoba dla drużyny to trener.To mózg całej drużyny .On odpowiada za to żeby drużyna była dobrze przygotowana fizycznie i taktycznie.Ja to jest u Pasieki ?O ile z przygotowaniem fizycznym najgorzej nie jest to każda inna sprawa leżymy .Taktyka gry ?Nie ma jest chaos i prowizorka .Sposób przechodzenia z obrony do ataku -długie podanie rodem z A klasy i liczenie na cud.Zmiany w trakcie meczu -w większości za późne lub nie trafione .Jedna jaskółka z wczoraj czyli Visniakovs wiosny nie czyni.
Stałe fragmenty gry -kolejna prowizorka.Jest źle drużyna jest bez stylu i prezentuje podwórkowy poziom który Cracovii nie przystoi.
Powinniśmy szybko zmienić trenera ,ale na takiego którego bronią wyniki i potrafił sobie dawać radę nawet mając przeciętnych piłkarzy.Takim trenerem jest Probierz co pokazał w Jadze (wyniki znacznie ponad stan i budżet)Łks w tym przypadku z totalnej zbieraniny zrobił groźny zespół czy w Arisie (jak ich obejmował byli na miejscu spadkowym)
Cracovia potrzebuje trenera na lata i takim trenerem jest Probierz.
Szanowni panowie z Zarządu czas na przekonanie profesora Filipiaka że nowy trener tylko potrzebny na wczoraj .
Im wcześniej dokonamy zmiany tym większa szansa na utrzymanie.
Nie ma co czekać na cud z Lubinem .Nawet zwycięstwo nic tu nie zmieni -zamaże tylko obraz rzeczywistości na chwilę tak jak to zrobił mecz z Legią.Jest źle a ,,trener ''dawno nie panuje nad drużyną.
Potter, wygraliśmy też DERBY - oddać trzeba cesarzowi co cesarskie. Jest problem w grze i wielu to widzi. Jest wolny trener, który dosć mocno trzyma szatnię (przykład jego konflikt z Frankowskim).
Może najsłąbszym ogniwem w naszym klubie, jest BRAK konkretnego CELU od lat ? Dlatego przy przeróżnych trenerach, w wiekszości gramy o utrzymanie. Czy Probierz to zmieni ? Nie wiem, ale ma tzw. charyzmę.
panowie zapomnijcie o Probierzu
nawet jak przyjdzie to u nas nie wytrzyma miesiaca, bo w tej korporacji zwyczajnie sie nie da
jebnie tym wszystkim i tyle, jak kiedys Orest
on nie pozwoli sie wpier. zadnym profesorom do swojej roboty. Janusz to wie i dlatego nie zatrudni niepokornego Probierza
predzej CZesia, bo on pasuje mentalnie - mierny ale wierny
i z tego co slychac tu i tam kurwiszony tez kusza Probierza
Bez wątpienia zwykłemu Prezesowi ciezko byłoby podjac decyzję o zwolnieniu "na gwałt" swojego wynalazku jakim jest Pasieka....ale Filipiak to biznesmen i nie sadzę aby miał opory przed zmiana słabego ogniwa.
W końcu kazdy kto widział ostatnie dwa mecze musiał zauważyć ,że 11-a Pasieki nie ma nawet BLADEGO pojecia co ma grać na boisku.
Ot zrobił im Pasieka wytrzymałość bo tego go w niemczech nauczono a pozatym...ani [b]szybkośći[/b] (a raczej słabiutka szybkość poza Saidim) ani [b]taktyki[/b] jakiejkolwiek poza "balon w powietrze" i do przodu.
Wniosek: Jest dobry trenber na rynku BRAĆ!!!
Trudno tutaj jeszcze coś więcej dodawać...
Trener Probierz to jakość potwierdzona w praktyce!
Pamiętam - lata temu, byłem pod dużym wrażeniem jego warsztatu i merytorycznych uwag, mając okazję oglądania z nim bodajże dwóch meczów Młodej Ekstraklasy. Analizował, robił notatki. Wiem, że słowo: "pasja" ma u nas bardzo negatywne konotacje, ale właśnie tak go postrzegam, jako trenera profesjonalistę - pasjonata.
I mam wrażenie po wczorajszym hokeju, że jest chemia między stronami...
Brać! Nie gadać! ;-)
Dzwonić! Pisać! Jeszcze dzisiaj!
Do Profesora, a jak trzeba, to nawet do... Stefana ;-)
Brać Probierza-tylko dać mu wolną rękę i nie wpier.alać sie do roboty
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy ktoś ma jakieś informacje czy zarząd jest
> zadowolony z wiosennych wyników i stylu Pasieki?
>
> prof. Filipiak w ostatnim wywiadzie mówił, że
> dla niego najważniejsza jest ładna gra i
> zadowolenie kibiców więc biorąc na logikę
> (choć nie wiem czy w przypadku tej osoby jest to
> zasadne) rozumiem, że tutaj odpowiedź może być
> dosyć oczywista : )
Mi się wydaje, że zarząd chyba nie jest zadowolony z Pasieki skoro podobno Probierz, Michniewicz i Stawowy byli wczoraj na meczu, więc może coś być na rzeczy z nimi.
SnajpeR Napisał(a):
>
> Mi się wydaje, że zarząd chyba nie jest
> zadowolony z Pasieki skoro podobno Probierz,
> Michniewicz i Stawowy byli wczoraj na meczu, więc
> może coś być na rzeczy z nimi.
:D, dobre, Filipiak robił wczoraj kasting.
Trener Pasieka zostanie niestety ... Probierz pokazał swoją wartość więc szkoda że nie będzie nas trenował..
soccer Napisał(a):
> Trener Pasieka zostanie niestety ... Probierz
> pokazał swoją wartość więc szkoda że nie
> będzie nas trenował..
Przepraszam ale Ty wiesz? czy wyrażasz opinię?
Jeśli mamy mieć na Cracovii jeszcze większą frekwencję to ja mam następującą sugestię:
[b]Naprawa lub zmiana systemu identyfikacji i wpuszczania kibiców na stadion[/b]
Ja od początku mam karnet i nie miałem ani raz problemu z wejściem ale co mecz jestem świadkiem wręcz dantejskich scen zarówno przy bramkach jak i przy Punktach Obsługi Kibica. System jest słabiej jakości, ludzie go obsługujący są nieprzeszkoleni a do tego wszystkiego dochodzi jeszcze irytujące zachowanie milicjantów z Hektora.
brać szybko Probierza, GTS też będzie miał trenera na wylocie !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)