A kto waszym zdaniem trzyma Tabisza w klubie? Kto wykona ślepo wszystkie polecenia Najjasniejszego Pana?
Oczywiście jego wierny "pies" ale on jest tylko wykonawca, pacynka i Pinokiem w rękach Najmadrzejszego Geppetto.
Z tel
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Dzięki za odpowiedz zuberg
milsari
Wywalić RSza chce też towarzystwo doradców Tabisza, jeden z towarzyszy ma nawet "fachowca" do zarządu..
Walka o stołek jest główną przyczyną zatargów a nie osoba Radomira SZ.
Oczywiście że tak, cieszą się z tego tylko Generał i Tabisz z którego paru użytecznych robi opokę Cracovii......
...
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć oficjalnie lub na wiadomość prywatną o jak dużej kasie rozmawiamy mówiąc że tamci odsunięci nie moga sie z tym pogodzić że ją stracili. I w jaki sposób wiceprezes Szaraniec przyczynił sie do odsunięciach tych panów.
Ja naprawdę sie nie czepiam tylko chciałbym ( jeżeli to możliwe) poprostu sie dowiedzieć.
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji w osobach Tobiasza,Matecznego,Smalca,Zmartwionego,Kondiego,Bałdysa i tego melepety z DP
stworzyło sitwę mającą na celu podział wpływów w Klubie.
Osoba Szarańca to tylko preludium.
Dalej będzie zawlaszczenie Akademii Piłkarskiej,telewizja klubowa,wyłączność na media dla TP i posada w-ce dla Kondiego.
o, Baldys.
zawsze mnie ciekawilo, ze przy skali atakow na Szaranca pomija sie calkowicie takiego Baldysa, wslawionego wycieczka krajoznawcza na koszt klubu do Kanady pod pretekstem szukania wzmocnien hokejowych.
to ja sie zapytam - co konkretnie zrobil dla Cracovii pan Baldys, ze cieszy sie takim zaufaniem np niezaleznego dziennikarza Kmity i spolki?
Ostro pojechałeś Gavriło, arcyksiąże
Ferdynand co najmniej mocno oberwał :D
Na ripostę będzie trzeba poczekać aż do
powrotu na forum tajemniczego "gergo", może być
to jednakowoż problematyczne, gdyż wszyscy
tęgogłowi ze skyboxa się tego nicka wypierają :D :D :D
Gavriło Princip Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Towarzystwo Wzajemnej Adoracji w osobach
> Tobiasza,Matecznego,Smalca,Zmartwionego,Kondiego,B
> ałdysa i tego melepety z DP
> stworzyło sitwę mającą na celu podział
> wpływów w Klubie.
> Osoba Szarańca to tylko preludium.
> Dalej będzie zawlaszczenie Akademii
> Piłkarskiej,telewizja klubowa,wyłączność na
> media dla TP i posada w-ce dla Kondiego.
+ cytat od Jima i mamy wszystko jasne! ;)
Pisarze do piór.....stolarze do hebla....piłkarze do Ekstraklasy..;)
Tobiasza,Matecznego,Smalca,Zmartwionego,Kondiego,Bałdysa i tego melepety z DP
Z tym padalcom jeszcze nikt pstyczka wychowawczego w nos nie strzelil;)
Szmaciarze nic wiecej szukajace swoich interesow nawet ze szkoda dla Cracovii!!
Milsari2 a wskazałbyś może klub, w którym Stawowy faktycznie współpracował z zarządem w sprawie transferów? Przecież dostał na testy ogromną grupę zawodników z niższych lig i po chwili skreślił wszystkich, mimo zapowiedzi w mediach, jak to ma się im nie przyglądać.
.
ddarek-po co zadajesz Milsariemu2 retoryczne pytania?Stawowy nigdy nie współpracował z żadnym zarządem odnośnie transferów i ZAWSZE blokował nie swoje pomysły.Takie są fakty.Co więcej...potter raz napisał prawdę z czego niektórzy się śmiali,a inni zwyczajnie nie uwierzyli.Kiedyś wyjdzie za co "niektórzy"grali...
I prędzej czy później rzecznik dla ŁżeKmity, w nagrodę za podgryzanie
Ludzie opanujcie się kazdą decyzje w klubie podejmuje Profesor podajcie mi chociaż jedną rzecz za którą trzeba się pozbyć Radka bo wszyscy piszą że się nie sprawdził itd.a nie ma konkretów potwierdzonych przez wodza!!!TYLKO PASY!!!
Mnie przekonują fakty .A te są jednoznaczne w klubie od przyjścia Radka zaczęło się dziać lepiej pod każdym względem .
Główny jego atut to pilnowanie interesów Cracovii i patrzenie Jakubowi i jego świcie na ręce.
Ten mając tzw ,,anioła stróża ''zaczął lepiej pracować i zdecydowanie mniej denerwować kibiców .
Cracovia przestała być samodzielnym folwarkiem Jakuba.
Jeśli chodzi o sprawy sportowe Radek się nie sprawdził niestety .Trzeba to powiedzieć wprost -.na sporcie się nie zna .
Warunki miał wyjątkowo trudne -kapryszący na wiele propozycji Stawowy ,Jakub który potrafi uwalić transfer o przysłowiowy 1 tyś zł ,Profesora który też ma swoje humory i czasem trudno o szybką akceptację (dobry zawodnik nie czeka czasem decydują godziny o tym czy dany zawodnik trafi do klubu X czy Y).Na dodatek osobnik który miał wskazywać kandydatów okazał się jako dyrektor sportowy totalnie nieudolny.Miał być wsparciem dla Radka i nie był.
Radek w klubie powinien zostać .Pracy jest dość ale NIE DZIAŁAJĄC W SPRAWACH SPORTOWYCH .
Potrzebujemy kogoś co na transferach zęby zjadł .Nie na naukę tylko sprawdzonego .Kiedyś znakomicie w tej roli spisywał się Misior .Były wręcz to modelowe transfery (wyciągani bardzo dobrzy piłkarze za grosze min Pawlusiński ,Bojarski ,Węgrzyn i wielu innych ).Co najważniejsze Paweł potrafił jak nikt poruszać się w gronie decydentów i bardzo szybko znajdował wspólny język ze Stawowym ,Profesorem Filipiakiem .Kolejna dla mnie kluczowa kwestia ilość wydanej kasy do klasy zawodników sprowadzanych i co z tym związane procent transferów trafionych .Nigdy potem nie było tak dobrze i wniosek jest dla mnie prosty i oczywisty to jest najlepszy kandydat na dyrektora.Poza tym byłby to człowiek akceptowany przez każdy obóz także Kmity ,Stoszka ,TP .
Tylko problem jak Pawła przekonać ??????
Pawła się zwyczajnie nie da przekonać. A już napewno nie po wywaleniu Radka, a zostawieniu Teletabisia.
Nie każdy dostrzega właśnie to że Jakubek ma ,,anioła stróża '' że Radomir ma wgląd w papiery,że jest obieg dokumentów którego nie było a wiadomo że mętnej wodzie ciemne sprawy.
Ciężko sobie poradzić na wielu frontach gdy wszędzie kłody pod nogi są rzucane. Jeden człowiek nie może zajmować się wieloma sprawami tak różnymi od siebie ( Jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego ),trzeba mieć ludzi i teraz są,jeśli ktoś spodziewał się cudów w krótkim czasie po takim bałaganie przez wiele lat to teraz powinien zejść na ziemie. No i nadepną paru ludziom na odcisk pewnie stąd ta nagonka. Wydaje mi się że nawet ktoś kto zjadł zęby i sztuczna szczękę :) to by sobie nie poradził ,ponieważ Stawowy nie współpracował w tym elemencie nigdzie. Wątpię by Paweł dał się przekonać do tego,kiedyś kolega spotkał go na wakacjach to trochę usłyszał na temat relacji i współpracy z Filipiakiem.(Byli tacy zawodnicy co mogli do nas trafić że ho ho to nawet Mistrz mógł być) A co te obozy maja do gadania te Kmity ,Stoszki ,TP i inne,nic bo i nie powinni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)