Steblecki w kadrze na mecz no no może debiut? ale moim zdaniem bardziej Rupa powinien się w niej znaleźć zamiast Strausa.
Kadra Cracovii na mecz z Bełchatowem:
Gąsiński (12), Kaczmarek (83), Struna (25), Kosanović (3), Żytko (5), Hosek (24), Nawotczyński (32), Szeliga (21), Radomski (6). Bartczak (18), Boljević (4), Steblecki (), Straus (40), Suvorov (19) Visniakovs (9), Dudzic (37), Cahalon (28), Niedzielan (23)
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 27 listopada, 14:30
Najmocniejsza jedenastka wg mojej subiektywnej oceny na ten mecz:
Kaczmarek
Struna Hosek Nawotczyński Żytko
Radomski Szeliga
Visnakovs Cahalon Suvorov
Niedzielan
Wszyscy na mecz. Hej hej Cracovia !
Obecność Johana Sztrausa to istny sabotaż... wolałbym zobaczyć brak ekstraklasowych umiejętności Rupy, niż tego pseudo-piłkarza. To jedna wielka pomyłka i największy ojciec porażki w 1/8 PP wespół z Gasinskim.
Byle by Straus i Bartczak nie wchodzili na boisko - najsłabsze ogniwa tej 18 tki
Cały ten bałkański zaciąg w naszej drużynie to sabotaż. Jedynie Strunę bym zostawił. Reszta out.
Ale pier.dolicie z tym Strausem !Ma papiery na granie i jeszcze będzie z niego pociecha tylko potrzebny jest dobry trener żeby poukładał te klockiPodobnie z Bartczakiem -robi czarną robote i dlatego nikt tego nie docenia..
Kaszuba teraz Rupa pierwszy to były król strzelców młodej ekstraklasy teraz Rupa lider klasyfikacji strzelców i żaden z nich nie dostał prawdziwej szansy zwłaszcza Rupa zagrał w sparingu strzelił gola i potem nie ma go nawet w meczowej 18! Jakoś Teodorczyk z Polonii czy Wszołek grają jakoś nie zawsze, ale grają czasem z ławki czasem od 1 minuty, a u nas żaden młody chłopak nie dostaje szansy.
Śmiać mi się chce jak u nas każdy grajek który ma takie wyszkolenie techniczne, jakie powinien mieć każdy nasz grajek, "ma papiery na granie". Co z tego, że jest skoordynowany i wyszkolony technicznie, skoro fizycznie słabo i z myśleniem jeszcze gorzej? Idealny przykład właśnie Straus, następny przykład Cahalon, technika jest, zwód jest, ale jak już trzeba pobiegać i powalczyć to zostaje mu machanie rękami.
Żytko! :) :) :)
ja p jaki Visniakovs drewniany :(
myślałem ,że poda do suvorova...
kurwa
Visniakovs to jest prze kurwa ktora nadaje sie tylko jako dzoker na 15-20 minut
Parodia, a nie piłkarze. Inaczej tego nazwać nie można.
30 min do końca i pewnie jeszcze z 1 brameczkę dostaną w plecy. Eh. Ile można.
Ja pier............ Szansa na większe punkty ucieka..
kurwa mać!
jeszcze jeden!!! tylko nie do własnej bramki, błagam... :(
Visniakovs haha skad to sie bierze
No proszę. Prawie wykrakałem i prawie dostaliśmy tą drugą, ratuje nas słupek - ale cały czas nas ratować nie będzie.
Teraz to juz bedzie typowa obrona wyniku z naszej strony. Szkoda patrzeć.
"brawo" za zmiane Struny na drwala Boilevica , Visnia sie po czole kopie i dalej na placu , k... mac co za trener
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)