Witam wszystkich Arkowców proszę wszystkich o pomoc , dokładnie mówiąc to mój piesek bierze udział w konkursie na najsympatyczniejszego psiaka, dzięnnie można oddawać 10 głosów na niego proszę o te 10 kliknięć z góry dzięki
Pies Kiler nr 46
http://czluchow.naszemiasto.pl/serwisy/pies_czluchow/1165261,plebiscyt-w-czluchowie-glosujcie-na-najsympatyczniejszego-psiaka-galeria-plebiscytowa-46-kiler-ma-4-miesiace-jest-adoptowany-po,galeria,1762123,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=4ff5fe05a687400c3d2aec420fc94ecb
Z góry dzięki wszystkim;) jak możecie wyślijcie dalej głosować można do 13 grudnia , prosze nie kasować tematu i oddawac głosy , tym co oddali PASIASTE DZIEKUJE!!
-
-
PROSZĘ KAŻDEGO PASIAKA O POMOC!!:)
juz po północy można na nowo oddać 10 głosów ;) zapraszam ;)
jak za starych czasow click ;)
+
Proszę o klikanie w linka i dodawanie 10 głosów;) dzięki wielkie tym co zaglosowali i zapraszam tych co jeszcze nie klikali;) głosowanie trwa do 13 grudnia;) na forum arki mobilizacja pełna parą;)
świetny jest !
click x10 :)
malutki jest 300 zł z rodowodem dałem ;) warto było prawdziwy przyjaciel człowieka ;) oddany;)
Proszę oddawać głosy po 10 dziennie;)
piast_90 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam wszystkich Arkowców
Tu raczej więcej Pasiaków niż Arkowców, no ale niech będzie. Kliknąłem.;)
pomyliłem;d sorki, proszę o oddawanie głosów, goni nas ;/
Proszę klikać;) na nowo;) 10 głosów na kilera;)
Poszło po raz kolejny. I to nie dlatego, że poprosiłeś tylko faktycznie masz najfajniejszego tego psiaka.
dzięki wielkie;) przydało by się jeszcze kilka głosów aby tych rywali naprawde zmiażdżyć
Proszę bardzo 10xclick ;)
Ale 3 razy więcej to już chyba są zmiażdżeni ;)
głosowac można do 13 grudnia więc myślę że oni do 13 mogą jeszcze mieć 2x więcej niż ja;) zależy od ich pomysłu;/
poszło 10x
KILER Cudek!
Nie jeden konkurs juz wygralismy - KLIK!
Klik!
A co jest do wygrania?
Powiem ci że nawet nie mam pojęcia , ale wszytsko co wygram oddam na lecznice w której znajdował się kiler ;) wiem jak cięzko tam mają te psy, a Kiler też z tamtąd pochodzi ;) dlatego gram w tym konkursie dla nich ;) jak możecie i znacie jakies inne fora ( nie muszą być kibicowskie) możecie wysłac linka itd ;) każdy głos się liczy ;)
Fajny psina .
Klik , klik .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)