Mariusz Jop postanowił zakończyć karierę piłkarską. Jego ostatnim klubem był Górnik Zabrze.
- Z kariery mogę być zadowolony. Choć nie byłem wielkim talentem, to wycisnąłem z siebie tyle, ile można było. Dzięki zaangażowaniu i odpowiedniemu podejściu udało mi się zrealizować marzenia - mówi obrońca.
Jop przez wiele lat występował w Ekstraklasie, w której zagrał 152 meczów i strzelił 9 bramek. Wychowanek KSZO Ostrowiec Świętokrzyski zdobył trzy tytuły mistrza Polski oraz dwukrotnie puchar krajowy. Mariusz Jop przez pięć lat występował w rosyjskim - FK Moskwa
Dziękujemy Mariusz za niezapomniane chwile !!!
-
-
Mariusz Jop zakończył karierę.... :(
Pamiętamy!
You'll never walk alone!
Jeszcze raz dziękujemy Mariusz ;) Nigdy nie zapomnimy tego meczu :)
[ * ] ;(
glory glory alleluja!
cała Polska pamieta Mariusz Jop na prezydenta!!!
Santo Subito
jakie 9 goli? 10! :D
el_biloo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jakie 9 goli? 10! :D
w tym jedna bramka na wage tytulu Mistrza Polski :D
tą że bramkę właśnie policzyłem jako 10 ;)
el_biloo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tą że bramkę właśnie policzyłem jako 10 ;)
wiem dlatego napisalem "w tym"- czyli w tej 10. szkoda chlopa ze juz skonczyl przygode z pilka :/
zawsze możesz na nas liczyć !!!
powodzenia
http://youtu.be/vXfEcLlx28M Dzięki Tobie Mariusz mogłem szefowi zaintonować [i]"Mistrz, mistrz Kolejorz!"[/i] i zobaczyć wypieki na jego twarzy.:)
Bohater!
dzięki za niezapomniane wrażenia ;)
Kończysz karierę w momencie kiedy w wiśle szukają młodych polskich talentów...wyślij tam swoje CV...może Cię przyjmą. W końcu w wiśle strzeliłeś kilka kluczowych bramek :)
Mariusz Jop aeeaee!
DZIEKI ;)
W GTS powinni go zatrudnić jako trenera, niech uczy obrońców jak strzelać ważne bramki :)
Bohater!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)