Witam. Miałbym pytanie co sądzicie o tym zawodniku. Wszystko wskazuje na to, że przejdzie do ŁKSu. Z góry dziękuję...
ŁKS Łódź
szóste miejsce nie jest złe ;-)
-
-
Paweł Szwajdych
Dla mnie Pawel to wielki talent i wielka szansa dla Cracovii na przyszlosc.
Jest jednym z bardzo nie wielu zawodnikow na ktorych na tym forum nie narzekano ;-) wiec cos w tym jest (choc z drugiej strony malo gral)
Szwajdych jest moim ulubiencem i mam nadzieje ze bedzie GRAL w ŁKS-ie a w nowym sezonie znow nagra w pasiastej koszulce
Cześć obs:-)))
kope lat:-)))
Paweł jest bardzo utalentowanym zawodnikiem - i będziecie mieć z niego sporo pociechy, tylko go nam potem oddajcie;-))) (a napewno nie przyjdzie Wam to łatwo bo to będzie gwiazda...)
pozdroovki ŁKS
Najwieksza zaleta Szwajdyszka jest szybkosc. Jak sie rozpedzi to potrafi w dziecinny sposob ograc obronce dwoma zwodami. Nie jest najlepszy w strzalach z daleka, ale umie sie znakomicie wedrzec w pole karne dzieki swojej szybkosci. Jest to jeden z zawodnikow, z ktorych wiazemy najwieksze nadzieje na przyszlosc. Na pewno bedziecie mieli z niego sporo pociechy, a i my na tym zyskamy bo ogra sie chlopak w dobrej, drugoligowej druzynie. Pozdro i powodzenia na wiosne!
Gra głową i drybling to także mocne strony Pawła!
Witaj Karvin :)) Jak tam hokej w Krakowie??
Trochę mnie pocieszyliście z tymi wiadomościami. No to jeśli wszystko dobrze pójdzie, to będzie to jeden z lepszych transferów ŁKSu.
Jeszcze małe pytanko, dokładnie na jakiej pozycji gra? Wiem, że obrona, ale dokładnie gdzie?
Z Piątka też będziecie mieli pożytek. Szybki prawy pomocnik. Ofensywnie grający, dobry technicznie.
Paweł Szwajdych to raczej lewy pomocnik (dobrze mówię chłopaki bo mogłem cos pomieszać?) i to dośc ofensywny. Naprawdę niezły zawodnik.
Hokej ma się zajebiście - wracają dawne czasy...a jak tam ŁKH i jego reaktywacja - są jakieś nowe wieści?
Ps. Te Wasze koszykarki to tu kiedys graja z dziewczynami z Reymonta? czy będziesz dopiero na piłce?
Szwajdych gral u nas najczesciej na prawej (chyba prawej?) pomocy, ale moze grac tez w ataku. Wazne jest, zeby Borecki wystawil go na takiej pozycji, na ktorej bedzie mial mozliwosc zrobienia uzytku ze swojej szybkosci. Na srodkowego pomocnika Pawel kompletnie sie nie nadaje, ale na skrzydle jest zywym zlotem.
no tak prawa czy lewa mało ważne - ważne że pomocnik:-)))
Skrzydlowy mozna powiedziec jednym slowem ;-)))
ŁKH niby ma działać. Ja z kolegami zawiązujemy spisek i chcemy wcielić ten nowy twór spowrotem do ŁKSu. Na pewno trzeba będzie jakąś współpracę z nimi nawiązać...
obs-jak wasz trener dobrze go poprowadzi,chodzi o to żeby nie zarżnąć go w okresie przygotowawczym gdyż szybkość to jego wielki atut to będzie wasze duże wzmocnienie.Piłkarz b.pracowity,ułożony jednocześnie spokojny i stroniący od używek.Większość kibiców pasów uważa że jeśli kiedyś z Cracovii może grać w kadrze to on i nasz defensywny pomocnik A.BARAN i może P. Nowak.Dlatego ważne jest byście mu pomogli w aklimatyzacji -szczególnie na początku żeby nie słyszał z waszych trybun złych słów jak mu coś nie wyjdzie.On wam się odpłaci dobrą grą!!!!.Jak bardzo go tu cenimy świadczy nasze staranie aby przeciwko pasom nie zagrał w Krakowie.Najlepiej w pasach grał na lewej pomocy-u nas gra na tej pozycji P.NOWAK.Powodzenia na wiosne!!!!!.
Dzięki za cenne rady.
CrAcOvIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)