audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a czy Moskala nie gra w Puszczy?
Tak, gra.
-
-
Puchar Polski 2011/2012
O Moskale nie wspomniałem, bo dostał dyskwalifikację za wiadomo co. Gra, bo wyrok nie jest prawomocny, ale jak długo jeszcze to ciężko powiedzieć.
Ja chciałbym żebyśmy wylosowali "najstarszy klub świata" ... wiadomo jaki ... ;)
przede wszystkim najstarsi w kosmosie muszą jeszcze stuknąć we wtorek rywala bądź co bądź ekstraklasowego, co nie wydaje się ani zbyt prawdopodobne ani tym bardziej pewne
Fakt, o którym zapomniałem. No i teraz mam dylemat czy kibicować w tej rywalizacji "prehistorycznym" czy Podbeskidziu, bo z jednej strony chciałbym żeby Cracovia wpakowała najstarszym z najstarszych ze 3 bramki przy stratach własnych 0, a z drugiej strony za te ich brednie o dacie powstania klubu nie trawię Resovii.
resovia dzisiaj popłynęła 1:3 z Podbeskidziem , losowanie kolejnej rundy jutro
O 23.00 to Kręcina będzie tak nachrapany , że nie trafi ręką do wazy z kulami ;)
- Gryf Wejcherowo
W pierwszym poście do poprawienia:
Gryf Wejherowo...
Wie ktoś może czy będzie na jakimś kanale transmisja z losowania?
Transmisje przeprowadzą stacje nSport oraz TVN Turbo
Info było na pierwszej stronie, troszku chęci...
będzie gdzieś transmisja w necie?
19Rudi06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Transmisje przeprowadzą stacje nSport oraz TVN
> Turbo
>
>
> Info było na pierwszej stronie, troszku chęci...
na Turbo chyba średnio....
http://www.sport-typ.info/106,online,mecze-lm-na-zywo-barcelona-manchester-united-liga-mistrzow-live.html tutaj coś powinno być. Na wszelki wypadek proponuję ściągnąć SopCast'a.
stomil olsztyn bym sobie życzył
no zobaczymy kogo nam los przyniesie .. osobiscie nie chcial bym tylko Floty Swinouiscie ..raz ze silni dwa ze daleki wyjazd.
Okocimski, LImanowa, Puszcza i Resovia byly by fajne =D
Link do losowania : http://www.drhtv.com.pl/transmisja-4334.html
Jest na TVN TURBO
Cracovia - Piast gliwice
Piast Gliwice.
Lipa:(
no to Piast Gliwice
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)