Polecam artykuł na temat jutrzejszego meczu...
http://retrosport.blox.pl/2011/11/Wtorek-w-srode-na-Cichej.html
Przy okazji gratuluję zwycięstwa w derbach.
-
-
Puchar Polski 2011/2012
82 dni później
Rozgrywki zaczynamy od 1/16 finału . Ta runda rozegrana zostanie 20-22 września 2011 roku . Gra się jeden mecz .
Nasi potencjalni rywale w tej rundzie :
- Resovia/Podbeskidzie
- ŁKS Łodź
- Flota Świnouiście
- Olimpia Elbląg
- Ruch Radzionków
- Dolcan Ząbki
- Piast Gliwice
- Rozwój Katowice
- Okocimski Brzesko
- Puszcza Niepołomice
- MKS Kluczbork
- Chrobry Głogów
- Limanovia Limanowa
- Ruch Zdzieszowice
- Stomil Olsztyn
- Gryf Wejherowo
Niepołomice, Brzesko, Limanową lub Zdzieszowice bym sobie życzył.
kiedy losowanie?
Losowanie 1/16 finału Pucharu Polski 24 sierpnia
24 sierpnia o 23:00 odbędzie się losowanie par 1/16 finału Pucharu Polski. Transmisje przeprowadzą stacje nSport oraz TVN Turbo.
W losowaniu udział weźmie 16 zwycięzców I rundy i 16 zespołów Ekstraklasy z sezonu 2010/11.
Mecze 1/16 finału Pucharu Polski zaplanowano na 20-22 września.
Gryf Wejherowo to jest to :)
Chciałbym żeby w tym roku przeciwko nam zagrali (do wyboru): Limanovia, Resovia, Puszcza Niepołomice , Okocimski Brzesko. Są to najbliższe wojaże, lecz wydaje się że Limanovia to najatrakcyjniejszy przeciwnik.. Nie tylko jeśli chodzi o położenie geograficzne.. Niedawno powstało Stowarzyszenie Kibiców Limanovii, myślę że kibicowanie mogłoby stać na wysokim poziomie. Dodatkowym atutem potencjalnego rywala jest tegoroczny, sportowy awans do III ligi!
Nie znalazłem tylko informacji dot. infrastruktury sportowej klubu z Limanowej, może ktoś zamieści (tak dla mojej ciekawości) ile może ichniejszy stadion pomieścić widzów oraz czy jest dostępna "klatka" dla kibiców gości?
O 23?Co tak późno?O tej porze u Zdzisia Kręciny dochodzi drobny element chrapania ;-) Liczę że wylosujemy Puszczę i pewnie zagramy u siebie,bo z obawy...
Życzę prastarej resovii pokonania Podbeskidzia i trafienie na nas w następnej rundzie. Ale byłby meczyk..
Miasto, w którym swoją siedzibę ma Gryf nazywa się Wejherowo panie sfrustrowany adminie ;)
Kilka zdjęć stadionu Limanovii - [url=http://www.arenypilkarskie.pl/zobacz.php?id=152]klik[/url]
Pojemność stadionu: 1.000 miejsc (512 siedzących) by Wikipedia
:D
Limanovia posiada klatkę dla kibiców gości.
Kilka zdjęć z ich ostatniego meczu.
http://limanowa.in/galeria/sport;inauguracja-iii-ligii,351.html
Resovie !!!
Limanovia!
Blisko, łatwy dojazd, ładne okolice...
Chociaż Resovia też kusi:)
Puszcza . Całą zmiane w robocie mam z Niepołomic
resovia jak najbardziej tak, zamiast limanovii czy puszczy ja wolał bym łks albo chrobrego
resovia moze byc ale raczej w daldszej kolejnosci - mecz/rewanz (odrobic mozna strate)
pamietajcie z historii? im gorszy klub tym nasza kleska bardziej pewna - Boguchwala, Niedzwiedz, Gracze...
to tak z brzegu, a ewentualna przegrana z rzeszowskimi judaszami moze nas kosztowac reputacje
Puszcze tez lepiej omijac bo graja tam goscie co chcieli by cos nam udowodnic
Arro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miasto, w którym swoją siedzibę ma Gryf nazywa
> się Wejherowo panie sfrustrowany adminie ;)
:)
dobre
ups
ale daleko mi do frustracji Panie Arro :)
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Puszcze tez lepiej omijac bo graja tam goscie co
> chcieli by cos nam udowodnic
Z naszych byłych zawodników zostali tam już tylko Kwedyczenko, Księżyc i Radwański. Który z nich miałby chcieć nam cokolwiek udowadniać?
Do powyższego opisu pasuje tylko Okocimski z Baligą, Urbańskim i Dynarkiem.
brak precyzji w mojej wypowiedzi bo nie sa to faktycznie zawodnicy zeslani w ostatnim czasie, uznani za "slabszych"
raczej zagraja ze zdwojona energia, by na tle obecnych pilkarzy Cracovii "pokazac sie"
no i te przeklete podkrakowskie miejscowosci... mecze te zawsze byly dla nas trudne niezaleznie od klasy w ktorej gralismy, ale o tym najlepiej wiesz sam
a czy Moskala nie gra w Puszczy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)