Derby derbami Cracovia nad kundlami :) po co ta napinka ?
-
-
14 kolejka.Ruch Chorzów - Cracovia 19 listopada 15:45
No własnie po co ? Co ciebie interesuje mecz Cracovii z Ruchem. Po jakiego chuja napinasz się w tym temacie ?
Dobry wieczor
Kolega Bzyczek pisal chyba na 7 stronie
Polecam
nr 19 Michal Nawrot
nr 14 Damian Buras lat 17 dla mnie kiedys bedzie gwiazda
nr 23 Mateusz Gamrot
Jestescie niebiednym klubem , mamy bardzo utalentowanych juniors ,mozna upiec dwie pieczenie
Zycze Michalowi Damianowi Mateuszowi powodzenia ,graja super jak na te zarobki szkoda mi tych gosci z taka gra zarabiac po 600 700 zl !!
Wy bedziecie mieli pozytek , my Hutnik tez jakas kase , chodze tez na mecze juniorow i mamy w czym wybrac
Buras juz byl podobno na testacg w wisle
pozdrowienia
A czego oczekiwałeś ? Jakbym ja napisał na waszym forum, po ostatnich waszych wyczynach podpisując cię Cracovia Olsza 2 ,że gra Wisły to dno i żenada to jakbyś zareagował ?
Zbanować frajera!
Wisła oswiecenia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> niczego nie oczekiwałem normalna polemika a nie
> wyzwiska i epitety ( pisze juz trzeci post bez
> żadnych wyzwisk dlaczego je kasujecie)
No to polemizuj sobie w temacie jaki ci podałem http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1901354,page=20. To temat dotyczący meczu Cracovii z twoim klubem.
Żeby realnie myśleć o utrzymaniu na wiosnę, trzeba zdobyć jesienią jeszcze minimum 4 punkty...
Zostały nam mecze z Bełchatowem (d), Koroną (w) i Legią (w). Dziś zaprzepaściliśmy szansę na choćby 1 punkt.
Jeśli Pasieka nie wykona planu minimum powinniśmy go zmienić w przerwie zimowej.
Uważam tak ponieważ [b]zwycięstwo w derbach z najsłabszą obok nas w lidze drużyną, nie może być miernikiem jego pracy[/b] trenerskiej. Gramy poprostu słabo i zamiast walczyć o zdobycie bramki, my z tym szkoleniowcem walczymy w pierwszym rzędzie o to aby jej nie stracić - a to źle wróży. Tym bardziej że mamy lepszych graczy ofensywnych niż defensywnych.
Aaaa widzę że jakiś anonimowy milicyjny kanalarz przybył na nasze forum uczyć nas dobrych manier :) Czyżby nieustępująca poderbowa zapaść czy może przewidywany jutrzejszy brak popcornu przy R22
Proponuje ignorować typa, bo po nicku wnoszę, iż nie jest on poczytalny :)
Den Rem Napisał(a):
> Qurwa czy nikt tego meczu nie oglądał, po co ta
> napinka w tym temacie - są podobne np. co tam w
> azylu , dla tych co nie mogą poradzić sobie z
> palcami
Właśnie. Gdybym nie pamiętał, w jaki temat kliknąłem, nigdy bym się nie domyślił.
A co do meczu: nieprawda, że cała drużyna jest "wyjątkową" porażką. Większość zawodników znakomicie mieści się w granicach przeciętnej polskiej mizerii ligowej.
Nie oszukujmy się, poziom naszej ligi jest tak potworny, że gdyby transmisje z Ekstraklasy w ramach dodatkowej kary puszczać w celach psychopatycznych morderców i pedofilów to nawet Amnesty International w końcu by się za nimi ujęło.
Cała sztuka polega na tym, że my mamy kilku wyjątkowych, którzy potrafią przewartościować termin "porażka".
Wybitny jest np. Puzigaca. Człowiek, który bardzo uważa, żeby nie naruszać tzw. przestrzeni osobistej innych panów biegających po boisku w krótkich majtkach. W związku z tym nie zbliża się do nich na odległość mniejszą niż 4 metry.
Ruch był chyba pierwszą drużyną, która to dostrzegła to, o czym kibice na "E" (a pewnie nie tylko) rozmawiają od dawna: wystarczy konsekwentnie jechać przez Puzigacę, on niczego nie zatrzyma, no, chyba, że ktoś się sam bardzo postara trafić go piłką.
Najwybitniejszy (oczywiście tylko pod nieobecność Kosanovica i Żytki).
Bartczak - jak długo trzeba próbować wszystkim pokazać, że komuś się już naprawdę baaardzo nie chce, żeby dostrzegły to osoby najbardziej zainteresowane?
v.d.Bizen - a raczej jego brat bliźniak, bo tamten, który podobno potrafi grać w piłkę i strzelać bramki pewnie popija mojitos w Antylach Holenderskich - szkoda słów. Bramka w derbach bezcenna, ale jeszcze w trakcie tamtego wspaniałego meczu przyszło mi do głowy, że jakoś tak u nas jest, że zawodnicy, którzy wygrywają nam derby są po nich tak samo bezproduktywni jak i przed nimi.
Ja do panteonu gwiazd 2p_ dodałbym niewątpliwie Nawotczyńskiego, rozpisywać się nie ma co ale edukacje piłkarską zakończył chyba na lekcji "...wyyyyyyyyyyyyyyyyjeb..." co przeważnie kończyło się autem dla Ruchu nawet w mało groźnych sytuacjach, jego grę oraz wspomnianego Puzigacy można w kółko pokazywać jako przykład jak nie powinien grać obrońca, co def pomocników ... grajmy na czterech widać że trzech to dalej za mało, skoro wchodzą w Nas jak w masło takie typy jak te grające w Ruchu, w sumie to nie wiem po co Oni grają do gry w ataku nieprzydatni do gry w defensywie przeważnie też, nie lepiej już zawodników ofensywnych wystawić? efekt pewnie byłby podobny tyle że 1 napastnik nie musiałby biegać do środka biorąc się za pseudo rozgrywanie, a skrajni pomocnicy nie musieliby czekać aż ktoś pobiegnie do przodu, przy czym przeważnie nie ma nawet po co po chwili już biec ... no i trener z jego geniuszem wystawiania Żytki za Nykiela, który akurat grał dość przyzwoicie, to chyba było przygotowanie do gry na 4 obrońców i 4 def pom ... świetnie panie trenerze
"Mamy więcej, super..." jeszcze raz Nykiel usłyszę że jest fajnie bo gnieciemy dupę na dnie tabeli i jest super to sam osobiście przyjdę i Ci j.ebnę. możesz mnie pozwać
Dla kopaczy zawsze jest super.Grają ładnie piłką pytam jaką gdzie o której to chętnie przyjdę zobaczyć tą grę.
Panie Nykiel bądź Pan poważny proszę !
p.s.Jak słyszę Pasiekę to szlag mnie trafia.
Vega Napisał(a):
> Kamaz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Można szukać pozytywów w tym spotkaniu. Ruch
> > grał I składem, więc odrobinie więcej o
> > Niebieskich wiemy przed najblizszym ligowym
> > spotkaniem. Druga sprawa to dobre spotkanie
> > "wyśmiewanych" ostatnio zawodników: Bartka
> > Dudzica i Mateusza Żytko. Trzecia sprawa to
> > walka, której poprzednio brakowało, a na
> którą
> > niestety starczyło sił tylko do 70 min.
>
>
> Wybacz, ale nie gralismy I składem...można by
> rzec że połową I składu :) Z całym szacunkiem
> i bez jakiejkolwiek napinki do Craxy ale w lidze
> też nie damy wam większych szans...
A nie mówiłem :)
Dodam tylko takie info, że Cracovia na Ruchu nie wygrała od 1951 roku.
Trzeba bylo zagrac takim skladem jak w pucharach, moze bylaby szansa choc na 1 pkt.
Ale chyba w tym zdaniu jest jakis glebszy sens...niestety
HutnikFans Napisał(a):
> Dobry wieczor
> Kolega Bzyczek pisal chyba na 7 stronie
> Polecam
> nr 19 Michal Nawrot
> nr 14 Damian Buras lat 17 dla mnie kiedys bedzie
> gwiazda
> nr 23 Mateusz Gamrot
> Jestescie niebiednym klubem , mamy bardzo
> utalentowanych juniors ,mozna upiec dwie pieczenie
>
> Zycze Michalowi Damianowi Mateuszowi powodzenia
> ,graja super jak na te zarobki szkoda mi tych
> gosci z taka gra zarabiac po 600 700 zl !!
> Wy bedziecie mieli pozytek , my Hutnik tez jakas
> kase , chodze tez na mecze juniorow i mamy w czym
> wybrac
> Buras juz byl podobno na testacg w wisle
> pozdrowienia
O proszę,czyli moje przypuszczenia w temacie Hutnika się sprawdziły,jeśli news na Pasy.tv jest prawdziwy :P
Wiślak1991 Napisał(a):
> A Wy Mnie nie obrażacie kto pierwszy zaczął no
> kto ??? a admin nie ma prawa mnie usunąć a
> jeśli usunie to niesłusznie a jako GTS składam
> sprawę dalej i ten kto mnie obraził też
> zostanie usunięty !! i jeszcze bedzie kara
> finansowa dla foruum więc poco te nerwy .... mam
> ojca adwokata więc wiem co mi wolno panowie i
> panie
cały czas i niezmiennie się śmieję jak to czytam :)
Co do meczu padlina i tyle
Ps. Do Fanów Patryka M. i Jarosława "Chucka Norrisa" K. nie będziecie nigdy równo traktowani na tym forum bo to jest forum kibiców CRACOVII, co implikuje że forum na którym kibice CRACOVII i zaprzyjaźnionych Klubów wymieniają opinie na temat meczów i takie jest jego główne przeznaczenie
Lubię to.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)