Niektórzy się chcieli zesrać po derbach..."teraz zaczynamy marsz w górę" itp. Otóż nie, jesteśmy słabi jak chuj. Derby to był jednorazowy wyskok.
-
-
14 kolejka.Ruch Chorzów - Cracovia 19 listopada 15:45
.
Tyle młodych chłopaków z Krakowa marzy o grze w Ekstraklasie, w Cracovii... by oddać całe swoje serce i siły za klub, dla których Ten Klub to cale życie i miłość...A my mamy takie dziadostwo, takie gówno, taką hańbę...szkoda mi słów...
Bartczak = porażka dobrze że w derbach nie grał.
Ten Ruch żadnej rewelacji nie gra. W polskiej cieniej jak dupa węża lidze wystarczyło by 11 ambitnych graczy ze średnimi umiejętnościami żeby ich ograć. Ale nasi ambicji nie wykazują.
kur.wa to zbudowali drużynę...pościągli szrot
PATAŁACHY BEZ AMBICJI
jak przegramy następny mecz to spadek...
Witam. Jako kolega z drugiej strony błoń oglądam wasze mecze tak jak i ten i stwierdzam że no może lepiej grac na dobrej pozycji ligowej w 1l niż hańbić swoje barwy grą przeciwko no jednak coraz mocniejszej ekstra.... może w pierwszej jakieś nowe transfery wzmocnienia bo takie mecze derbowe sa nam potrzebne POWODZENIA.
Musimy w końcu spaść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiślak1991
Ty też w yp.ierd.a.l aj
[img]http://zapodaj.net/c076e33f863a.jpg.html[/img]Wiślak1991 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam. Jako kolega z drugiej strony błoń
> oglądam wasze mecze tak jak i ten i stwierdzam
> że no może lepiej grac na dobrej pozycji ligowej
> w 1l niż hańbić swoje barwy grą przeciwko no
> jednak coraz mocniejszej ekstra.... może w
> pierwszej jakieś nowe transfery wzmocnienia bo
> takie mecze derbowe sa nam potrzebne POWODZENIA.
Kolega???? hahaha a moze " kolega" powie cos o osiagnieciach swojego klubu?
a spierdalaj
Cahalon siedzi na ławce a on wpuszcza Żytko. JAKUB TABISZ MUSI ODEJŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Wiślak1991 Napisał(a):
> Witam. Jako kolega z drugiej strony błoń
> oglądam wasze mecze tak jak i ten i stwierdzam
> że no może lepiej grac na dobrej pozycji ligowej
> w 1l niż hańbić swoje barwy grą przeciwko no
> jednak coraz mocniejszej ekstra.... może w
> pierwszej jakieś nowe transfery wzmocnienia bo
> takie mecze derbowe sa nam potrzebne POWODZENIA.
Słachaj ty to lepiej zajmij sie swoją śmieszną drużynką i nie zapomnij jutro w 70 minucie wyjść ze stadionu.
.
wiślak1991 wypierdala*j
Ale o co sie spinacie od razu nie można nic napisać?? rozumiem że jesteście wkórw"""" no i fakt że bardziej "kolega" niż kolega .... i nie jestem prowokatorem tylko zwykłym krakusem tak jak ty ty i ty ... i chciałbym żeby dróżyna z mojego miasta nie ważne jaka ona jest wygrywała choc na codzien kibicuje Wiśle
Ludzi!!! Musimy spaść!! Tak sie nie da przez x lat utrzymywac dzięki fuksom... Spadniemy do 1 L i moze wreszcie zaczniemy stawiac na młodzież, a nie genialne wynalazki naszego "skautingu"...
Wiślak1991 Napisał(a):
> Ale o co sie spinacie od razu nie można nic
> napisać?? rozumiem że jesteście wkórw""""
> no i fakt że bardziej "kolega" niż kolega ....
> i nie jestem prowokatorem tylko zwykłym krakusem
> tak jak ty ty i ty ... i chciałbym żeby
> dróżyna z mojego miasta nie ważne jaka ona jest
> wygrywała choc na codzien kibicuje Wiśle
Bardzo dziękujemy.
A teraz spierdaIaj
to my mamy skauting? ;)
i nie zmienia sie nic ... a za tydzien "albo tabisz ,albo My" co to kurrrww.... ma dac sie pytam !!!! , ludzie tu trzeba na ulice wyjsc , REWOLUCJI trzeba !!! , dalej siedzmy jak te PIZDY.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)