jak w temacie.
MM napisał nowy hymn Cracovii, w najbliższych dniach więcej szczegółów w tej sprawie.
-
-
Rehabilitacja za koszulkę... czyli... nowy Hymn Cracovii
osobiście ciężko jest mi w to uwierzyć..."Jak nie dotknę nie uwierzę"..taki niedowiarek ze mnie:)
że napisał to jeszcze nic!
Musimy posłuchać i zaakceptować!
A znając nas wszystkich to dopiero bedzie trudne!
hymn jest, wysłuchałem go wczoraj w wersji unplugged, wers ”kochałem ciebie w okregówce, i w pierwszej bedę kochać też” zapada w pamięć ze skutkiem natychmiastowym.. nagranie jest kwestią krótkiego czasu, ważne jest, że mamy wreszcie stadionowy hymn, który sądząc po wstępnej analizie słuchowej, doskonale nadaje sie do gremialnego śpiewania na meczach.. tym razem to nie koszulka w Idolu (Maleńczuk zwyczajnie zapomniał jej zabrać z hotelu w W-wie, przeprasza niniejszym wszystkich za tą wtopę) ale tzw. ”wartość artystyczna”..
pzdrw
[quote]Maleńczuk zwyczajnie zapomniał jej zabrać z hotelu w W-wie, przeprasza niniejszym wszystkich za tą wtopę[/quote]
:)))))
To jest gwiazdorstwo skończone :)
Ludzie podnieceni siedzą przed TV a on zapomina koszulki...
Niezły z niego fircyk :)
P.S> Nie ma za co przepraszać (wg mnie)
no coments ,,zapomniał z hotelu '' dobre
przecież widzieliście że był natrąbiony jak działo.. sorry, ale skończmy juz temat koszulki bo chyba pieśń stadionowa jest czymś znacznie ważniejszym.. z całym szacunkiem dla wszystkich ale Maleńczuk nie ma bladego pojęcia, że istnieje coś takiego jak forum dyskusyjne Cracovii, gdzie przez ileś tygodni rozkminia się czy założy czy nie założy koszulkę w pasy.. gdyby wiedział o obecnym na forum ciśnieniu z pewnością przykleiłby ją sobie do ciała..
za kilka tygodni usłyszymy gotową pieśń stadionową Cracovii i zobaczymy jak bedzie sie przyjmować.. to znacznie ważniejsza sprawa niż.. wiadomo co.. ;-)
pzdrw
a języka w gębie też zapomniał? mógł chociaż pare słów powiedzieć
mozecie mnie owsiecic z ta koszulka! bo ja z tego co pamietam to widzialem go w koszulce cracovii w idolu zaraz po lodzi!nie kumam!
ja wymiękam.. facet na niemal każdym koncercie ryczy do mikrofonu, ze liczy się TYLKO CRACOVIA, w wywiadach wynosi Pasy pod niebiosa, napisał naprawdę zajebistą pieśń, którą nagra za friko klubowi i która rozlegnie się nawet w TOP 30 na TVP1, a tacy faceci jak Arena dalej nawijają o koszulce..
z całym szacunkiem Ro Man , to Ty rozpętałeś tą burze , pisząc miesiąc przed finałem idola , że Maleńczuk zrobi to i owo , a pozatym czy ja napisałem coś o koszulce?
powiesz mi to też na łożu śmierci Arena? Opleciesz wokół tego zdarzenia mowę na moim pogrzebie? pzdrw
nie przeginajcie! koniec tematu i niepotrzebnego marudzenia związanego z koszulką!!!
Koszulka a sprawa niemal narodowa...czy aby nie popadamy w śmieszność? Miało być...nie było...trudno...stało się....koniec.
dajcie spokoj juz z ta koszulka! bylo minelo! a co do hymnu-kiedy go bedzie mozna uslyszec i gdzie???mam nadzieje ze nie trzeba bedzie czekac az do marcowego meczu na Kałuży.
Boże, znowu ...
"Kochałem Ciebie w okręgówce....." szkoda że na mecze przynajmniej w III lidze nie chodził. Przypomniał sobie o CRACOVII jak jest w lidze wyżej i to na topie, bo jest o Niej głośno w mediach. Przepraszam czy On jest lepszy odemnie/ oczywiście z całym szacunkiem dla Maleńczuka/ że, napisze hymn za friko dla klubu. A ja od dwudziestu lat kupuje bilet na CRACOVIE i jeżdżę na wyjazdy a to też kosztuje troche zdrowia i pieniędzy.
Ja nic niemam do Maleńczuka niech robi dobrą robote dla klubu, przynajmniej jest głośniej o CRACOVII, ale nieróbcie z niego bóstwa.
noooo o to chodzi
bedzie "hymn" to sie okaze czy go mozna tak nazwać w ogole
nie bedzie to nie bedzie
a po co znow gadac przed faktem??
Może byście mnie oświecili, co z tą koszulką, bo wszyscy tak gadają, a ja nie wiem o co biega..
Słyszałem, że Ro Man miał śpiewać w koszulce Cracovii na finale WOŚP, dziś w Warszawie.
Czy to prawda???
na centrum w hucie moze? :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)