awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> ......................................
> > ...a faktycznie wina za sprowadzenie tego
> > koszmarnie słabego trenera w 100% leży na
> > barkach prezesa ...
> > ...ale to tylko część winy Prezesa . Brak
> > latami działu sportowego to i trenerzy na
> > podstawie przypadkowych porad
> > zatrudniani...transfery przygotowywane tak jak
> > przygotowywane...szkoda wymieniać.
> ......................
>
>
>
> W 100% jego wina, Ale on nie przyzna sie do
> błędu.
> Winni bedą według niego piłkarze.
Nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o to ,że to tylko część z win/błędów Prezesa i dalej uzasadniam
czego jeszcze latami brakło...
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
Jako osoba, która praktycznie broni trenerów do samego końca, dziś z wielkim rozczarowaniem, oraz wielkim kacem przyznaję, że nie mam żadnych argumentów i ochoty by Pana bronić. Zostaje się podpisać pod resztą. Dawno nie miałem takiej kurwicy jak wczoraj, a spokojny ze mnie gość.
Panie Pasieka jak miałby Pan jaja podałby się Pan do dymisji. Jeśli w następnym meczu zobaczę Pana w roli trenera naszej Cracovii da Pan świadectwo tego, że jest zwykłym , pozbawionym ambicji eunuchem.
Żegnam!
Jeden z najgorszych trenerów Cracovii od dawien dawna! I ten denerwujący uśmieszek co konferencję.. Żegnamy!
Trzeba niestety ponownie otworzyć zamknięty niedawno temat, "Kto za Pasieke"..
Pasieka to najgorszy trener naszej ekstraklasy (nawet Kopernik jest wg mnie lepszy), powiem więcej to najgorszy trener Krakowii ever.
Wczoraj odległość między "napastnikiem" a "środkową pomocą" była tak duża (w ataku) jakby przed momentem właśnie tam było epicentrum wybuchu jądrowego, totalna pustka = 30metrów.
nasza drużyna w pięciu ostatnich meczach zdobyła 1 (sic!) bramkę. Jak ma sie utrzymać drużyna która KOMPLETNIE nie istnieje w ataku.
[u]Podkreśle jeszcze jeden rekord osobisty Pasieki:[/u] odkąd interesuję się świadomie piłką (nie mówie o czasach kiedy miałem 3 lata) nie pamiętam by jakikolwiek trener spuścił z 1ligi/ekstraklasy dwie zaprzyjaźnione drużyny rok po roku. Gratulacje Pasieko.
PS: dostałem w 94 minucie sms od przyjaciela z Gdyni (Jarema może ktoś kojarzy ;) ) "@#$%^ współczucia, gracie gorzej niż my rok temu, dlaczego zgodziliście się na to by popełnić nasz błąd?"
Wypierda..j
Brać Komornickiego jest teraz trenerem w Szwajcarii.
Albo Ojrzyńskiego z Korony.
Miarka się przebrała . Zacznij Pasieka pszczoły hodować i je trenewać . Bo na trenera piłkarzy się po prostu NIE NADAJESZ !
Jacek Zieliński może być wolny za kilka godzin...
narka...
Po derbach i Legii dałem się nabrać.
No, a teraz cześć i dzięki za derby.
ZOSTAWIĆ GO DO KOŃCA SEZONU ZA KARĘ!
ligi i tak nie uratujemy, a nikogo godnego uwagi nie ma na rynku.
tu trzeba kogos z zagranicy. poszukiwania zostawmy Dyrektorowi Sportowemu.
Dramat!!!! żegnam ozięble!!!
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ZOSTAWIĆ GO DO KOŃCA SEZONU ZA KARĘ!
>
> ligi i tak nie uratujemy, a nikogo godnego uwagi
> nie ma na rynku.
> tu trzeba kogos z zagranicy. poszukiwania zostawmy
> Dyrektorowi Sportowemu.
TAK czyli temu którego jak nie było tak nie ma ale po sezonie będzie jak będziemy grali w 1 lidze bo teraz jest niepotrzebny ,podobnie jak nowy trener,czy ofensywny pomocnik z prawdziwego zdarzenia.
Wojciech Stawowy, najlepszy trener ligowy!- wierzę w powrót na ławkę trenserską pana Wojtka
Miałeś dwa zagraniczne obozy i sporo czasu, aby przygotować drużynę zarówno mentalnie jak i fizycznie na najważniejszy dla nas początek sezonu. Od grudnia zeszłego roku było wiadomo, że 3 pierwsze mecze mogą zadecydować o naszej przyszłosci. No i co widzimy, przestraszonych i biegajacych bez jakiejkolwiek koncepcji kopaczy. Te 3 mecze pokazały , że powinno się panu w trybie natychmiastowym odebrać licencje trenerską, bo jest pan zwykłym dyletantem nie nadajacym sie do tego zawodu. Idź pan w pizdu z naszego klubu ........
A jak pisałem, że to trener bez pojęcia o taktyce- to rózni znawcy wyśmiewali te opinię.
Gdzie dziś jesteście?
jak można robić takie zmiany jak wczoraj Kaleka? przegrywamy , a on najpierw zdejmuje Saidiego, a za Szałachowskiego wprowadza defensywnego pomocnika.
Drużyna grała bez pomysłu,nie dalo sie na to patrzec.
Wydaje mi się, że jeśli zwolnią Pasiekę, to zatrudnią Bakero... I tak spadek i tak spadek...
Gramy bez walki, bez stylu, bez pomysłu na rywala. Pasieka wypad!
...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)