musi dostać ultimatum, 3pkt z zagłębiem albo dowidzenia.
Mówiono o 9pkt (oczywiście ja w to nie wierzyłem) w 3 pierwszych i najważniejszych meczach... jeśli będzie ich 3 lub 2 to chyba wiadomo co trzeba będzie zrobić.
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
Pora na zmianę!!! Ten trener to kompletna pomyłka. 2 mecze u siebie i dwa remisy, z kim mamy wygrywać i gdzie? Mieliśmy świetną okazję na strat, 3 mecze u siebie z przeciętnymi zespołami, można było spokojnie zrobić 7pkt., a teraz pewnie więcej niż 3pkt. nie będzie, bo w piątek kolejny remis 0:0. Nasza gra, o przepraszam, Cracovia aktualnie nie gra w piłkę, to jest po prostu jakaś kopanina, bez ładu i składu, bez jakiegokolwiek pomysłu. Stwarzamy sytuację? Nie, my ich nie stwarzamy, wszystko to są jakieś przypadkowe akcje, wszystko to jest jeden wielki chaos.
Panie prezesie, czas na zmianę trenera!!!
Jeszcze mam pytanie do statystyków z tego forum, jeśli ktoś wie:
Ile strzeliliśmy bramek z akcji za "trenera" Pasieki i w ilu meczach? I czy był u nas kiedykolwiek mniej ogarnięty trener w tym względzie? Z góry dziękuje.
Potrzebna jest zmiana i to na wczoraj!Pasieka nie ma pojęcia co robi,wystarczy porozmawiać z zawodnikami którzy sami krytykują "taktykę" trenera.Straciliśmy w dwóch meczach cztery punkty,nie warto ryzykować kolejnej straty w meczu z Zagłębiem.Jest wolny Probierz,który mimo medialnych doniesień ma małe szanse na zatrudnienie w Poznaniu.Trzeba działać szybko i zdecydowanie :)
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kibice Cracovii mówią jednym głosem -CHCEMY BY
> TRENOWAŁ CRACOVIĘ TRENER Z JAJAMI ,CHARYZMĄ I
> SPRAWDZONY NA NASZYM RYNKU !!Tym trenerem jest
> Probierz -który w każdym klubie który trenował
> wspominany jest JAKO BARDZO DOBRY TRENER.
Mój głos mówi stanowcze [b]nie[/b]
Ale za to wszyscy chcą Stawowego ..:) z tym sie mogę zgodzić...
Trapez Napisał(a):
> potter Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
>
> > Kibice Cracovii mówią jednym głosem -CHCEMY
> BY
> > TRENOWAŁ CRACOVIĘ TRENER Z JAJAMI ,CHARYZMĄ
> I
> > SPRAWDZONY NA NASZYM RYNKU !!Tym trenerem jest
> > Probierz -który w każdym klubie który
> trenował
> > wspominany jest JAKO BARDZO DOBRY TRENER.
>
> Mój głos mówi stanowcze nie
>
> Ale za to wszyscy chcą Stawowego ..:) z tym sie
> mogę zgodzić...
To leć Trapezie do 2-ej ligi z Pasieką.
Nasza gra jest za przeproszeniem "do %^^&*& niepodobna"
Źle Pana wspominają w Gdyni. Niech Pan odejdzie już teraz żeby chociaż w grodzie Craca o Panu zapomnieli szybko.
Probierz, i to jak najszybciej.
Póki jest co jeszcze ratować.
Nie ma się nad czym zastanawiać, bo czas pracuje na naszą niekorzyść.
Zastanawiam się kto bardziej bezczelnie kradnie ciężkie pieniądze i okazuje brak szacunku ludziom, którzy przychodzą na mecze. Trener stosujący taktykę "wykop jak najdalej potrafisz" czy piłkarze, którzy do tej taktyki się tak chętnie stosują. CHyba jednak trener.
Jeżeli w tygodniu nie zmienią trenera to proponuję w piątek powiedzieć to głośno z trybun, w końcu przychodzimy na mecze i mamy prawo czegoś oczekiwać. Może wtedy ruszy to kogoś z zarządu bo oni też mają oczy i też widzą jak gra wygląda. A gdy zobaczą, że i kibice chcą zmiany to może ich coś ruszy ?? xD
Uzupełniając wątek "Zmiana trenera" dodam następne błędy.Standadowo Budzika winno się wystawić z Lechią na 15-20 minut i nie kasować go całkowicie na Jagę.Umiejętności Bartczaka nie są wystarczające na extraklasę i nie wystawiając nikogo z ME trener zachowawczo robi sobie poparcie weteranów na dalszy ciąg zatrudnienia.Moje pytanie brzmi czy każda miernota mająca papiery musi być trenerem w extra.Najbardziej Pasieka bawi mnie i wk....a na konferencjach.
W humorze można by sformułować prawa Piłkokratesa:
1.Wszystko jest piękne dzięki -/konferencjom Pasieki/
2.Każde twierdzenie filozofa /Pasieki/ daje się obalić z taką samą łatwością, z jaką można go dowieść /że Kaczmarek nie umie grać nogami/
3.Nie gasić ognia mieczem / czyli kulturalny doping Młyna jest wprost proporcjonalny do poziomu gry zespołu/.
Mam wrażenie, że to nie jest wina trenera. Trenerzy przychodzą i odchodzą a piłkarze grają wciąż tak samo słabo. Trzeba wziąć pod uwagę, że to już 5 mecz bez porażki z rzędu. Co najwyżej dałbym mu ultimatum. 3 punkty z Zagłębiem i przynajmniej remis z ŁKS.
Żadna zmiana trenera . Kurwa jeden gość niech wreszcie zbuduje drużynę a nie co chwila zmiana trenera zmiana piłkarzy . 0 zgrania 0 zrozumienia 0 wszystkiego . Proponuje prześledzić karierę trenerską byle którego trenera w Anglii i zobaczyć jakie ma wyniki na początku a jakie po 3-5 -10 latach pracy
Probierz czai się na Lecha więc nawet jak byśmy mu złożyli propozycję to by jej nie przyjął .
ok, tylko żebyśmy nie narzekali, że gramy w I lidze. Bo graczy mamy jak najbardziej na środek ekstraklasy.
Scot Napisał(a):
> Probierz czai się na Lecha więc nawet jak byśmy
> mu złożyli propozycję to by jej nie przyjął .
Dokładnie jedyna szansa na Probierza jest tylko wtedy gdy Lech bedzie miał nowego trenera i nie bedzie nim Probierz.
o tym kto bedzie trenerem Lecha dowiemy sie jutro , wiec jesli nie bedzie to Probierz to nalezy jak najszybciej wykorzystac ten fakt!
Remek Napisał(a):
> Jeżeli w tygodniu nie zmienią trenera to
> proponuję w piątek powiedzieć to głośno z
> trybun, w końcu przychodzimy na mecze i mamy
> prawo czegoś oczekiwać. Może wtedy ruszy to
> kogoś z zarządu bo oni też mają oczy i też
> widzą jak gra wygląda. A gdy zobaczą, że i
> kibice chcą zmiany to może ich coś ruszy ?? xD
Ja jestem tego samego zdania. Naglosnic sprawe z trybun a reszta niech zajmuje sie zarzad! W koncu nie sa tutaj od tego aby czepac tylko kase!!
Remek Napisał(a):
> Jeżeli w tygodniu nie zmienią trenera to
> proponuję w piątek powiedzieć to głośno z
> trybun, w końcu przychodzimy na mecze i mamy
> prawo czegoś oczekiwać. Może wtedy ruszy to
> kogoś z zarządu bo oni też mają oczy i też
> widzą jak gra wygląda. A gdy zobaczą, że i
> kibice chcą zmiany to może ich coś ruszy ?? xD
POPIERAM W 100%
Jedyne co jeszcze moglibyśmy zrobić to zatrudnić Probierza i dać mu wolną ręke. Niech kurwa robi co mu się żywnie podoba. Probierz jest bardzo dobrym trenerem i akurat jemu można byłoby w ten sposób zaufać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)