nie interesuje mnie czy beda sie przykladac , ma byc zwyciestwo i tyle. sami sobie zgotowali ten los, zwyciestwo albo smierc ;D a i akurat po Kahlonie i Saidim zapewniam Cie ze bedzie widac zaangazowanie ;)
-
-
[WIKTORIA]13 kolejka - Święta Wojna !!! Cracovia - GTS Wisła Kraków (6.11.2011 godz.17.00)
Ja wierze,że wygramy ten mecz z GTSem,to święta wojna i trzeba taki mecz wygrać z gtsowcami.
Dla mnie jako kibica Cracovii wszystkie mecze Pasów są ważne,ale najważniejsze jest by wygrywać z gtsem i cwksem. Ległej nie udało sie pokonać w tej rundzie,ale wierze,że z Wisłą wygramy.
Wisła,co? Jop!
Tylko PASY!
[u]od 6h nie strzeliliśmy bramki[/u], a z mojej wiedzy na temat piłki nożnej wynika jedno: [b]Jak się bramki nie strzeli to meczu wygrać nie można - no chyba że JOP jakiś se znów coś walnie.[/b]
[img]http://http://www.facebook.com/photo.php?fbid=192894427454973&set=o.271963696170169&type=1&theater[/img]
pytanko, przepraszam jesli bylo, patrycja przeciw nam zagra?
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pytanko, przepraszam jesli bylo, patrycja przeciw
> nam zagra?
nie...Melikson też nie
Diabel Napisał(a):
> pytanko, przepraszam jesli bylo, patrycja przeciw
> nam zagra?
Może usiądzie na trybunach :D
W 12 kolejkach nasi napastnicy strzelili JEDNĄ bramkę, po co ich wystawiać???
Może zagrać jak w poprzedniej rundzie, 4 pomocnikami w przodzie [Suvorov, Saidi, Cahalon, Visniakovs]
Może to będzie jakoś wyglądać, przy pełnej wymienności pozycji.
WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY.. !!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yDi6QmuY5ng
Od roku jestem regularnie na meczach Pasów pewnie to nie jest dużo w porównaniu z niektórymi tutaj,
ale z tego co wiem derby to dla kibiców zawsze było najważniejsze wydarzenie .
W porównaniu do skisłej mamy wiernych kibiców którzy są z Cracovią mimo czy jest dobrze czy źle .
I tego się trzymajmy ! Gdyby nie miejsce w tabeli skisłej nie mogła by liczyć na tyle kibiców
zreszta co ja mówie według mnie to nie są kibice wgl.
W niedziele musimy ich zniszczyć ! pokazać zgranie i zaangażowanie !
Dlatego doping musi być niesamowity ! Gra naszych pozostawia dużo do życzenia ...
ale my WIERZYMY ! Miłość ... Wiara ... Walka ... to nas powinno cechować !
Nie dajmy się stłamsić psom ! Pokażmy kto rządzi w Krakowie !
Możecie myśleć co chcecie, ale ja nie przestane wierzyć w Cracovie nawet jakby było bardzo źle.
Natala2127 Napisał(a):
> Od roku jestem regularnie na meczach Pasów pewnie
> to nie jest dużo w porównaniu z niektórymi
> tutaj,
> ale z tego co wiem derby to dla kibiców zawsze
> było najważniejsze wydarzenie .
> W porównaniu do skisłej mamy wiernych kibiców
> którzy są z Cracovią mimo czy jest dobrze czy
> źle .
> I tego się trzymajmy ! Gdyby nie miejsce w tabeli
> skisłej nie mogła by liczyć na tyle kibiców
> zreszta co ja mówie według mnie to nie są
> kibice wgl.
> W niedziele musimy ich zniszczyć ! pokazać
> zgranie i zaangażowanie !
> Dlatego doping musi być niesamowity ! Gra naszych
> pozostawia dużo do życzenia ...
> ale my WIERZYMY ! Miłość ... Wiara ... Walka
> ... to nas powinno cechować !
> Nie dajmy się stłamsić psom ! Pokażmy kto
> rządzi w Krakowie !
>
> [b]Możecie myśleć co chcecie, ale ja nie przestane
> wierzyć w Cracovie nawet jakby było bardzo źle.[/b]
to teraz jak jest ? :D
Środek obrony Hosek plus Radomski
Nie wydaje mi się żeby pasieka chciał postawić na Radomskiego z tyłu. Dziwi mnie natomiast dlaczego Kahalon nie gra znów na środku. Drużyna jest już chyba bardziej zgrana, Tamir lepiej już ją zna, a obecny trener nie próbował go na tej pozycji tłumacząc że jest szybki i nie wykorzystuje swojego potencjału na środku. Więc ja pytam - czy Saidi swój tam wykorzystuje?
Ja z takim zapytaniem czy wie ktoś czy obowiązuje na Derby bilety dla studentów ?
a niby dlaczego miały by nie obowiązywać ?
Peterps Napisał(a):
> od 6h nie strzeliliśmy bramki, a z mojej wiedzy
> na temat piłki nożnej wynika jedno: Jak się
> bramki nie strzeli to meczu wygrać nie można -
> no chyba że JOP jakiś se znów coś walnie.
Mnie zastanawia inna statystyky, mianowicie ile było wszelkiego rodzaju dośrodkowań na główkę od momentu w którym poraz ostatni strzeliliśmy bramke?
Naprawde nie pamiętam kiedy ostatnio łupnęliśmy coś główką, a rzuty rożne i dośrodkowania w 99% przypadków sprawiają małe lub średnie zagrożenie pod bramką przeciwnika, bo najczęściej jest tam sam Saidi.
13 kolejka, wiec licze ze wygramy. Niech 13 okaże sie szczesliwa...tylko w glupich przesądach upatruje naszych szans na zwyciestwo, bo w przełamanie złej passy przez pilkarzy niestety nie wierze. Pociesza fakt, ze Wisła tez gra bucówę - to drugi plus. Wygramy 1:0, ale nie mam pojecia kto móglby strzelic gola...moze Hosek? :)
Nie zmieniam danego -derbowego zdania /Ryży nie jestem/ ale czasem zmienia je życie i smutny odejściem mego piłarskiego idola którym to pseudo "Albert" ochczcili mnie koledzy na miejscu naszego trenera /niech raz pokaże ,że ma j..a/ zagrałbym Va Bank i zaatakował GTS składem
Kaczmarek------------------------
Nowotczyński----- --- Radomski-----Hosek----Suart/Nykiel/
---------------------------Szeliga ----------------------
Cahalon----------------Steblecki-------------Suvorov
-------------Niedzielan-------------Dudzic ------------
/Saidi jako joker/ i albo rybka albo i tak nic do stracenia.
haha nawotczyński na boku nie widze tego jakoś :D
ja widzę Nawotczyńskiego na stopera z Hoskiem. Arek w środku pomocy z Szeligą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)